Şimdi Ara

Ücretsiz call recorder (telefon görüşmelerini kaydeden) program arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
25.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ücretsiz call recorder ( telefondaki görüşmeleri kaydeden) program arıyorum.

Bildiğiniz kullandığınız tavsiye edebileceğiniz programlar nelerdir

Tel ip4s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 13 Temmuz 2014; 15:06:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk önce karşıdaki insanın haberi olmadan kayıt yapardan ceza yiyebilirsin
    Cevap: cydiadaki "audio recorder" adlı programla bu işi yaparsın sanırım kalora reposunda vardı ama jb lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

Ücretsiz call recorder ( telefondaki görüşmeleri kaydeden) program arıyorum.

Bildiğiniz kullandığınız tavsiye edebileceğiniz programlar nelerdir

Tel ip4s

Karşı tarafın haberi olması lazım yoksa yaptığın suçtur kardeşim tabi hayat mayat kurtaracak sebebler yoksa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen yıl dsmart ile iptal için uğraşıyordum aylarca iptal ettiremedim bana bir ton fatura çıkardılar bende daha önceki android telefonumda konuşmaların hepsini kaydetmiştim. bu kayıtlar sayesinde hem dsmart tan kurtuldum hemde çıkarttıkları faturaları ödemekten kurtuldum, herkez bizim konuşmalarımızı kaydediyorsa bizlerde bizimle konuşanları kaydedebiliriz. bunda sakınca görmüyorum, örneğin birisi ile konuşurken hakaret yada küfür ederse en azından ispatlamak için bu gerekli.
  • engin_er_26 kullanıcısına yanıt
    Ben telefonumla yuzlerce kayıt yaptım,yapıyorum da...
    Hiçbir sakıncası yok,özellikle müşteri hizmetleriyle olan görüşmeler hayati önem taşıyor,
    Adam seni arayıp kampanya yapıyor,ay sonunda farklı bir fatura kitliyor,
    Öyle durumlarda arayıp,hakkını isterken aha bu da ses kaydınız dersin,onlara da ders olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Germiyanlı

Hiçbir sakıncası yok,özellikle müşteri hizmetleriyle olan görüşmeler hayati önem taşıyor,
    Öyle durumlarda arayıp,hakkını isterken aha bu da ses kaydınız dersin,onlara da ders olur

Ücretsiz hangi programı kullanıyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

quote:

Orijinalden alıntı: Germiyanlı

Ücretsiz hangi programı kullanıyorsunuz

Benimki iphone değil hocam,Nokia...
    Jb ile iş gören app ar,jb konularında güzel tavsiyeler gelecektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Jb siz program lazım bana

ücretsizi geç jb hariç kaydeden ücretli programda bulamazsın

• Arama kaydedici program olarak AUTOMATİC CALL RECORDER Tavsiyemdir. Bu program konuşmalarınızı çok net bir şekilde kaydeder. Özellikle diğer kaydedici programların aksine karşı tarafın sesini kayıtlarda çok net alabilirsiniz. Konuşma kaydetmenin bir çok faydası var. Örneğin araç kullanırken bir telefon numarası not etmeniz gerekirse kağıt kalem aramnıza gerek yok. Kaşı tarafın numarayı söylemesi yeter. Siz daha sonra kaydı dinleyerek numarayı alabilirsiniz veya bir konuşma sonrası aranızda ihtilaf olursa kayıtları dinleterek kendinizi ıspat edebilrsiniz Automatik call recorder kullandığım en iyi arama kaydetme programıdır. Program türkçe ve kullanımı kolaydır. Tavsiyemdir. Aşağıdaki linkten kolayca telefonunuza indirebilirsiniz.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.globaleffect.callrecord

• quote:

Orijinalden alıntı: Hoarito

Arama kaydedici program olarak AUTOMATİC CALL RECORDER Tavsiyemdir. Bu program konuşmalarınızı çok net bir şekilde kaydeder. Özellikle diğer kaydedici programların aksine karşı tarafın sesini kayıtlarda çok net alabilirsiniz. Konuşma kaydetmenin bir çok faydası var. Örneğin araç kullanırken bir telefon numarası not etmeniz gerekirse kağıt kalem aramnıza gerek yok. Kaşı tarafın numarayı söylemesi yeter. Siz daha sonra kaydı dinleyerek numarayı alabilirsiniz veya bir konuşma sonrası aranızda ihtilaf olursa kayıtları dinleterek kendinizi ıspat edebilrsiniz Automatik call recorder kullandığım en iyi arama kaydetme programıdır. Program türkçe ve kullanımı kolaydır. Tavsiyemdir. Aşağıdaki linkten kolayca telefonunuza indirebilirsiniz.

Tşk.ler ama ben iphone için arıyorum.

• JB siz bende arıyorum bulan olursa alıntı yaparsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrhusnu

JB siz bende arıyorum bulan olursa alıntı yaparsa sevinirim.

Call recorder var ama sadece senin yaptığın aramalar için, kayıt yapabiliyorsun ve görüşmenin dakikasına ücret alıyor.

Az önce JB yaptım ama telefon sürekli kapanıyor ve call recorder kuramadım bile!

Sanırım iphone için yok. 1 tane program var 10$ ama onun da güvenilirliği tartışılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NickHaulden

quote:

Orijinalden alıntı: mrhusnu

JB siz bende arıyorum bulan olursa alıntı yaparsa sevinirim.

Call recorder var ama sadece senin yaptığın aramalar için, kayıt yapabiliyorsun ve görüşmenin dakikasına ücret alıyor.

Az önce JB yaptım ama telefon sürekli kapanıyor ve call recorder kuramadım bile!

Sanırım iphone için yok. 1 tane program var 10$ ama onun da güvenilirliği tartışılır.

audio recorder var. çok güzel çalışıyor ama jb gerekiyor ve o da ücretli.
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Ben beceremedim JB işini.

Telefon hata verip durdu en son da dondu restart atarken. Şimdi DFU ile normal haline döndürüyorum.

5S 8.1.2 vardı yapamadım JB

Artık eski usuüller ile kaydedicez görüşmelerimizi napalım
  • Ses kayıt cihazını genaral mobile 4g telefonuma kurdum. Bunu kurmadan önce birçok uygulama indirdim ama bunun en önemli özelliği ses kayıdını gösterdiğin klasörü extSD olarak seçerek harici harddiske yükleme yapılabiliyor. Bu şekilde dahili harddiski kullanmayarak daha uzun kayıtlar yapabilme olanağı sunuyor. Ses Kayıt cihazı;

Gelen ve giden çağrıları kaydedip kalem kağıt ile not almak istemiyorsanız
    İş için önemli telefonları görüşme sonrası tekrar dikkatli dinlemek istiyorsanız
    Geçmişe dönük görüşmeleri hatırlayabilmek için bakmak istiyorsanız
    Ailenizine ait kaydetmiş olduğunuz sesin ilerde de dinleyerek mutlu olmak istiyorsanız
    Adres tarifi telefon numarası vs.. bilgileri karşıdakinden hızlı almak istiyorsanız

Kullanabileceğiniz güzel bir uygulama. Uygulamanın diğer bir öne çıkan özelliği ise reklam içeriği olmaması. Malum ücretsiz uygulamalar çoğu zaman reklam uygulamalarından bıktırarak silmeyi zorunlu kılıyor.
    Bulut özelliği ile kayıtlar istediğiniz cloud hesabında depolanarak uzaktan daha sonrada erişim sağlanabilir ve hatta sınırsız kayıt imkanı sağlamaktadır
    Uygulamayı edinmek istiyorsanız;

Bu mesaja eklenen görseller:

Selamın Aleyküm Hocam Bende automatic call recorder kullanıyorum gayet güzel program yalnız benim yaptığım aramalarda görüşmeleri her iki tarafın sesini de kaydediyor karşı taraf aradığında ise benim sesim kaydediliyor karşı tarafın sesi kaydedilmiyor bunun bir çözümü var mı_?

• 4S arızalanınca ios'tan androide geçip LG G4 kullanmaya başlamıştım. Geçişte zorlandım ama sonra alıştım.
    Yine de İphone aklımın bir köşesinde kalmıştı.
    LG G4'ü verip artık 7 plus alayım ve tekrar IOS'a geçeyim diye düşünüyorum. IOS konularında yaşanan sorunlar neler, değişen gelişen konular neler, okuyayım diye buralarda dolaşıyorum. Böyle konuları, yaşanan basit sorunları görünce acaba androidle bir süre daha devam etsem mi diye düşünüyorum.
    Yıllardır en büyük sıkıntı ios olmayan telefona resim, görüntü, dosya aktaramamaktı. Mesaj uygulamaları ile o konu aşıldı gibi ama gözüken o ki İOS'ta hala büyük kısıtlamalar devam ediyor.
    Arkadaş, bir tane ücretsiz telefon kaydedici uygulama yok mu hala IOS uygulamalarında ? Telefonumun olmazsa olmazlarından biridir bu..
    CallX diye bir program kullanıyorum, rehber dışı kayıtsız tüm numaralardan gelen çağrıları kaydet özelliğini seçiyorum, herşeyi kaydediyor. (İsterseniz tüm görüşmeleri, yada sadece şu numaralardan, kişilerden gelen aramaları kaydet seçeneği var.)

IOS'ta yasal olmayan yönteme geçip JB yapmadan, yapsak bile ücret ödemeden kullanılacak bir tane görüşme kayıt uygulaması yok mu ?
    Bende merak ettim, konuyu takip ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 4 Haziran 2017; 13:10:20 >

• Bende yeni iPhone telefon aldım. Bu var programının olmadığını bilmiyordum. Hüsran gerçekten. Bi çözümü olmalı. Çok işimize yarıyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: necii

Bende yeni iPhone telefon aldım. Bu var programının olmadığını bilmiyordum. Hüsran gerçekten. Bi çözümü olmalı. Çok işimize yarıyordu

Kimse kullanmıyormu acaba

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.