Şimdi Ara

Ücretsiz Chatgpt 4o Kullanma Rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, yapay zeka ücretlerinin dolar olması ve yüksek döviz kurundan dolayı yeni bir arayışa girdim. GitHub’ta gezinirken, internette hizmet veren yapay zekâ sitelerini tek bir yerde toplayan bir script buldum. Bu script sayesinde farklı yapay zekâ modellerini dilediğin kadar kullanabiliyorsun.

GitHub’daki projeye sürekli güncelleme geldiğinden, Watchtower scriptiyle otomatik güncellemeyi de hallettim. Böylece yeni özellikler eklenir eklenmez, sistem kendini yeniliyor. GPT4Free scriptinin arayüzünü beğenmediğim için OpenWebUI kurdum ve projeye entegre ettim.

Tek ihtiyacınız olan, Docker yüklü bir Raspberry Pi veya bir VPS. Aşağıdaki kodları kendine göre düzenleyip projeyi kolayca çalıştırabilirsin. 

gpt4free scripti

docker run -p 8080:8080 -p 7900:7900 --shm-size="2g" -v ${PWD}/har_and_cookies:/app/har_and_cookies -v ${PWD}/generated_images:/app/generated_images hlohaus789/g4f:latest

watchtower scripti

docker run -d --name watchtower --restart always -v /var/run/docker.sock:/var/run/docker.sock containrrr/watchtower

openwebui scripti

docker run -d -p 3000:8080 -e OPENAI_API_BASE_URL="http://raspberryip:8080/v1" -e OPENAI_API_KEY="dummy-key" -e OLLAMA_API_BASE_URL="" -v open-webui:/app/backend/data --name open-webui --restart always ghcr.io/open-webui/open-webui:main

Ücretsiz Chatgpt 4o Kullanma Rehberi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇevreMühendisi -- 15 Şubat 2025; 20:45:23 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.