Bildirim
Ücretsiz .com domain
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sayfa hiç güven vermedi. 3D SLL sertifikası olmayan hiç bir yerden alış veriş yapmam. -
Eyvallah dostum, aldım domaın adresını -
Bedava olan doman alımında neden alısverıs yapasın kı? Bedava ve hıc bır bılgı ıstemıyor, tc yı bıle sallasan kabul edıyor, neyse haber veren arkadasa tesekkurler -
havale seçeneğinde kredi kartı bilgisine gerek yok :) -
Kodu nereye giriyoruz?
Edit:
Burada detaylı anlatımı yapılmış. Almakta zorlananlar, kodu nereye gireceğini bulamayanlar faydalanabilirler.
http://www.r10.net/sicak-firsatlar/1506281-netinternet-ucretsiz-com-domain-dagitiyor.html
Netinternetten kampanya ile ilgili açıklama varmış;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pinti kirpi -- 29 Eylül 2015; 12:58:38 >
-
Eyvallah kardeşim. İyi oldu bu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok çok teşekkür ederim haber verdiğin için, ne zamandır bu işlere bi başlamayı istiyordum, vesile oldun kardeşim, sağolasın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cıngıllı -- 29 Eylül 2015; 11:37:30 > -
Odeme ekranında sag altta kodunuz mu var sorusu yazıyor oraya tıkla gırıs yerı cıkıyor... -
quote:
Orijinalden alıntı: I-qut
Çok çok teşekkür ederim haber verdiğin için, ne zamandır bu işlere bi başlamayı istiyordum, vesile oldun kardeşim, sağolasın.
alan adını burdan alıyoruz da bedava hostingi nerden aldın hocam
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Alan adi albana hosting bedavaymis aldik bakalim bir tane
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cevo_61
quote:
Hostinger.com
kod girmeyi bulamıyorum bir caps atacak yokmu yada tarif edin -
quote:
Orijinalden alıntı: yenfiz
Odeme ekranında sag altta kodunuz mu var sorusu yazıyor oraya tıkla gırıs yerı cıkıyor...
Teşekkürler hocam ben de hosting paketi ile birlikte satın aldım. :) Alacak domain olsa da değerlendirsek biraz daha :D -
quote:
Orijinalden alıntı: pinti kirpi
quote:
Orijinalden alıntı: yenfiz
Odeme ekranında sag altta kodunuz mu var sorusu yazıyor oraya tıkla gırıs yerı cıkıyor...
Teşekkürler hocam ben de hosting paketi ile birlikte satın aldım. :) Alacak domain olsa da değerlendirsek biraz daha :D
Hosting ücretsiz mi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: charm35
kod girmeyi bulamıyorum bir caps atacak yokmu yada tarif edin
+1 kod girilecek bir yer yok ya da bulamıyorum.
fırsat bitmediyse alanlar nasıl aldı?
Kodu gireceğiniz alanı bulamadım
+1 -
quote:
Orijinalden alıntı: dhequel
quote:
Orijinalden alıntı: cevo_61
quote:
Hostinger.com
Dostum burası sadece PHP mi sağlıyor Asp ile kodlama yapıp ücretsiz hosting alabileceğimiz bir yer var mı ? Ayrıca burada aldığımız domain ile nasıl ohsting'i birleştiriyoruz ?
-
arkadaşlar ödeme sayfasına geldiğinizde sağ da fiyat yazan yerin altına yazı ile promosyon kodu diyor orayı tıklayıp açılan kutuya yazacaksınız.
Benzer içerikler
- 5 mbps internet hızı nasıl
- merci çikolata a101
- tod süper dolu paket
- qnb maaş kampanyası
- ccleaner pro key
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X