Şimdi Ara

Ücretsiz Diş Temizliği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
4.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu şekilde yakın arkadaşım vardı mahallede ne kadar insan varsa götürdük cok güzelde işler cıkardılar .Diş temizletmek hassas iş ister aceleye gelirse kötü sonuclar verir
  • Sıcak. Ne zamana kadar devam ediyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sigorta yoksa ne olcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: taygıraparkat

quote:

Orijinalden alıntı: turistomer

kobay demeyelim arkadaşlar :) benimde yakın arkadaşım var bütün acemiliklerinde kendimi attım önüne vallahi normal diş hekimerinden daha yavaş ama daha itinalı yaptı. gidlp bakılıp adamın eli yüzü temiz güven veren bir arkadaş ise bence gayet sıcak...

boşversene ya daha itinalıymış,aynı şekilde çapada öğrenciye temizletmiştim diş taşlarımı,ağzıma mıçtı,dişimi çekse bukadar kan akmazdı

Böylede genelleme yapılmaz ki...
  • Aslında tam aradığım şeydi denk geldi ama cesaret etmek zor iş :)

Her zaman gittiğim dişçide bile diş etlerim epey kanıyor, bir stajyere güvenemeyeceğim sanırım..
  • ihtiyacı olan yaptırsın, beceremezse başındaki adam devralır işi tamamlar alt tarafı seni lekelerden ve tartardan kurtarıyor büyütmeye gerek yok sonuçta diş ameliyatı yapmayacak.
    devlete a,t diş hastanelerindede bu işi bedava yaptırabilirsin ama sıra beklemen gerekiyor. özselliklede istanbulda bu işler bildiğin problem.
  • ANKARA da olan stajer varsa kobay olurum :) düşünürüm yani tartar sigara lekesi vs. dolu diş. sigarayı da bıraktım 11 gün oldu :)
  • bezmialemde annemi ameliyat ettiricem pazartesi anestezi için tandevumuz var o gün gelsem halledermisiniz randevu sabah sekiz de
    birde ortepedi den uzm.dr. nuh mehmet Elmadağ var rica etsem bi bakarmisiniz iyi bir doktormu guvenilirmi işini iyi yapıyormu
    şöyle bir iki doktora yada personele sorsaniz yeteronlar bilir :) gerçi bizde orda çalışan eski bir personelin tavsiyesi ile gittik ama sonucta ameliyat bu dize protez takilacak insan ister istemez tedirgin oluyor

bide ssk lı olmasina rağmen 1300 - 1800 lira ödeyecez çok değilmi yahu
    ayrica bir sorum daha var odaları devlet Hastahanesi gibi 5 şer 10 ar kisimi yoksa tek kisilikmi yada 2 kişilikmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_MuKa -- 3 Aralık 2015; 14:15:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

Arkadaşlar merhaba , arkadaşım bezmi alem üniversitesi diş hekimliği bölümünde okuyor. Staj için dişini temizletmek isteyen hastalara ihtiyacı var

Eğer sigortalı iseniz size bedava diş temizleme imkanı sunuyoruz, hem arkadaşım stajından geçmiş olucak hemde siz bedavaya diş temizletmiş olucaksınız

Bizim bu işten herhangi bir maddi kazancımız yok, ancak siz dışarıda 50-100tl ye halledebileceğiniz bir işi bedavaya getirmiş olacaksınız

Detaylar ve telefon numarası için pm

ben sigortalıyım dişlerimi de temizletmek istiyorum. Kobaysa kobay ben denerim hayatımda hiç diş doktoruna da gimtedim bi deneyim olur benim için :) Ne zaman nereye geleyim?

hafta içi 08.00-17.00 çalışıyorum o saatler dışında gelebilirim.

• ben yeni temizlettim dişi yoksa kobay olurdum :)

Hem ücretsiz hem de bir öğrenciye yardımcı olmuş oluyorsunuz. En fazla dişiniz biraz daha kanar, ameliyat değil bir şey değil..
  • Dişi olanlar için sıcak fırsat
  • hocam implant için adam arar isen gel 8 implant için yerim var döktük bütün dişleri, klinik de hazır Güngören'de implanlar senden yol yemek benden
  • yok mu dolgu molgu :D
  • Dişim yok ama 2 adet kaptım belki lazım olur diye.

Şaka bir yana "dişetim kanıyor" diyenler zaten diş etinizin sağlıksız olduğunu gösteren şey bu.
  • diş temizliği öyle aman aman korkutacak birşey degil naptınız ya daha cumartesi günü yaptırdım kanama vs gibi şeyler çok çok az oldu.
  • sigortalı olanların dişininin temizlenmesini zaten diş hastaneleri de ücretsiz yapmıyor mı
  • Sağlıkla şaka olmaz.
  • Sigortası ne olursa olsun (emekli sandığı, ssk, bağkur, gss) diş temizleme ücretsizdir diş hastanelerinde ve polikliniklerinde ücretsiz olarak yapılmaktadır.

Stajyer bir hekim bunun farkında değilse hiç okumasın, farkındaysa yalan söylemesin lütfen.

Acemi nalbant kendini elin eşeğinde denermiş.
  • dişim yok ama kaptım 1 tane teşekkürler
  • İZmirdenoaşn yok mumarkasaş

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.