Şimdi Ara

Ücretsiz Diş Temizliği (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
4.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dişlerimi şimdiye kadar dört defa temizlettim. Devletin herhangi bir ağız diş sağlığı merkezinde ücretsiz ve acısız yaptırabilirsiniz bunu. Bir defa Çapada temizletme gafletinde bulundum. Yapan kız dünkü hastam gelecekti gelmedi sizinkileri temizleyeyim, yetişmezse yarın gelirsiniz dedi. Sıcak fırsat deyip koltuğa kuruldum ama kurulmaz olaydım. Temizlerken ağzım kan içinde kaldı ve iyi acı çektirdi. Bazen yapamadığında ordaki kıdemliyi çağırıyor, gelen gençte kıpırdamayın biraz acıyabilir demesine rağmen hiç acıtmıyordu. Allahtan sonra randevusu varmışda yetişmedi yarın gelirsiniz dedi, bende topukladım. Maalesef dünkü hastasının niye ertesi gün gelmediğini çok geç anladım... Böyle bir deneyim yaşamayacaksanız eğer sıcak fırsattır. Yoksa diş temizletme lafını her duyduğunuzda benim gibi o temizleyen dişçiyi rahmetle anarsınız...
  • su konu 12:22 den beri hala yayında ise donanimhaber hakkinda ki düşüncelerimi gözden gecirmek gerekir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nasil bir sicak firsat Allah askina git kendi dislerini temizle

• İstanbulda Küçükyalı yada maltepede oturan varsa belediyenin sağlık merkezi ve bütün sağlık hizmetleri ücretsiz diş bölümünde dolgu,temizlik,diş çekim ve muayene var.İsteyen gidebilir diğer sağlık hizmetleride var ücretsiz hepsi sigortaya felanda gerek yok direk doktorun odasına dalıyosunuz bu kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

İstanbulda Küçükyalı yada maltepede oturan varsa belediyenin sağlık merkezi ve bütün sağlık hizmetleri ücretsiz diş bölümünde dolgu,temizlik,diş çekim ve muayene var.İsteyen gidebilir diğer sağlık hizmetleride var ücretsiz hepsi sigortaya felanda gerek yok direk doktorun odasına dalıyosunuz bu kadar

gandirmiyon demi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smartlavyer

quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

İstanbulda Küçükyalı yada maltepede oturan varsa belediyenin sağlık merkezi ve bütün sağlık hizmetleri ücretsiz diş bölümünde dolgu,temizlik,diş çekim ve muayene var.İsteyen gidebilir diğer sağlık hizmetleride var ücretsiz hepsi sigortaya felanda gerek yok direk doktorun odasına dalıyosunuz bu kadar

gandirmiyon demi

Yakın olan gitsin isterse niye kandırayım yanlız diş ile ilgili şeylerde maltepede ikamet ediyor olmanız lazım ama diğerlerinde ikamet adresiniz fark etmio istediğiniz gibi muayne olabilirsiniz her bölümde.

• şaka yaptım hocam kartaldaym ben zaten ama sistem iyiymiş helal olsun, sıra falan olmuyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: smclk89

detertraj yaptırılabilir ama küretaj artık tartar oluşumundan diş etleri şekil değiştirmeye başlamış ise yaptırılmalıdır keyfi küretaj kesinlikle hem sağlıksız hem riskli. hiç denememiş olabilirsiniz ama 1 ay günde 3 4 dakika misvak kullanın bütün tartarları döküp elinize veriyor.

Yok hocam arkadaş kürtaj yapmıyor.
    Kürtaj yasak zaten.

• Bursa-Yenikapı gidiş,geliş biletimi alırsanız gelirim temizletmeye.Ben İstanbulu gezip dişlerimi temizletmiş olurum,arkadaşında stajdan geçmiş olur win/win
  • Up

• Dişsiz ücret temizliği
  • Stajyer e diş temizliği? Hiç mantıklı geliyor mu? Sağlık bu kardeşim.. Resmen denek arıyorsunuz.
  • Böbrekleri biz mi getirelim siz halleder misiniz

• Hocam kolay gelsin ben müsaitim 19 yaşındayım ve sigortam var eğer hâlâ devam ediyor ise gelebilirim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.