#Binance destekli olan $BLUM projesinin yaptığı airdrop'a katılmanızı öneririm. 💵Günde 3 kez farming butonuna basıp bırakıyorsunuz kesinlikle yapın maliyet sıfır. 💸Telegramın direk desteğini alan $NOT coinden 375$ Airdrop aldım. Şimdi $BLUM'dan daha iyi bir performans bekliyorum. Bağlantıya tıkla ve farm butonuna bas kazanmaya başla👇 📌 Blum ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ***Notcoin borsalarda listelendi ve 2 hafta da kastıgım notcoinlerimin degeri şuan 900 dolar kaçırmayın arkadaşlar büyük hype alıyor şuan telegram 2-3 degerli proje bırakıyorum yapmak isteyen arkadaşlar inceleyebilir 💧TAPSWAP 1 TEMMUZDA LİSTELENECEK 💦AİRDROP Linki: 📌TapSwap --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1️⃣ Aşagıdaki Linke Tıklayıp Botu Başlatın 2️⃣ Ekrana Gelen Gemsleri Toplayın ve Boost Kısmından Hesabınızı Güçlendirin 3️⃣ Earn Kısmındaki Görevleri Yapıp Ekstra Token Kazanabilirsiniz 🔗 Bot Linki : 📌Yescoin |
Bildirim