Şimdi Ara

[ÜCRETSİZ] Favori dizi/film uygulamanız iDiziFilm 4.4 çıktı!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
4
Favori
6.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: murtazakamil

Repodan indirin arkadaşlar. Yakında iphone 6 uyumlu 4.6 sürümünü de koyacağız oraya

Hocam jailbreak yapmak istemiyorum internetten indirmeyle ilgili bir gelişme varmı ?
  • uygulama appstore türkiye mağazında yok.
  • ecelnico kullanıcısına yanıt
    Zaten appstoredan indirilmiyor eskiden vardı kaldırıldı. idizifilm.com sitesine safariden girip indiriyorsun kuruyor ama bu aralar problem var beklemedeyiz indirilmiyor şuan.
  • bende hiç bir dizi telefonda açılmıyor yahu..oynat tuşuna basıyorum kayboluyor sonra yine çıkıyor film başlayacağına.
  • murtazakamil M kullanıcısına yanıt
    Bir gelişme var mı ? Programla alakalı bir sorun mu pgyer ile alakalımı pgyerden başka uygulama indirilebiliyoruz şuan galiba birde bunun gibi başka bir site yokmudur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deneyeceğim güzel bir uygulamaya benziyor lakin şikayetler var umarım sorunlar çözülür kısa zamanda.
  • ?
     [ÜCRETSİZ] Favori dizi/film uygulamanız iDiziFilm 4.4 çıktı!!

• MAXSTAR kullanıcısına yanıt
    Resimde yazdığı gibi idizifilm şu anda ve muhtemelen bir süre daha jailbreaksiz cihazlara yüklenemiyor. Cihazınız jailbreakliyse cydia'dan indirebilirsiniz.

• uygulama reklamında kaç para alıyosunuz hep merak etmişimdir ?
  • dün itibariyle denediğimde, pgplayer sanırım sorununu halletmiş, yükle denildiği zaman icon beliriyor ve yüklenmeye çalışıyor. Sonunda "yüklenemedi" diyor gerçi ama bu da bir ilerleme
    telefon jailbreak'siz iphone6.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreavi

Zaten appstoredan indirilmiyor eskiden vardı kaldırıldı. idizifilm.com sitesine safariden girip indiriyorsun kuruyor ama bu aralar problem var beklemedeyiz indirilmiyor şuan.

Ben ipad aldim yeni kurdum jb yok nasil oluyor

• Arkadaşlar uygulama sanırım düzeldi ben yükledim tekrardan ama film falan hiç bir şekilde izleyemiyorum videoyu oynatmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Ostard

Arkadaşlar uygulama sanırım düzeldi ben yükledim tekrardan ama film falan hiç bir şekilde izleyemiyorum videoyu oynatmıyor

Bendede reklama tıklanmıyo iniyor ama

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murtazakamil

App Store'un en sevilen dizi/film izleme uygulaması iDiziFilm'i artık App Store'a bağlı kalmaksızın bedava indirebilirsiniz.

Bunun için

1. Jailbreakli cühazınızla Cydia'ya girip ModMyi reposundan, yadahttp://idizifilm.com/repo adresini repolara ekleyerek iDiziFilm'i indirin.

Uygulamayı kullanmanız için sizden reklamdaki uygulamayı bir kez indirip açmanızı isteyecektir. İşlemleri tamamladıktan sonra iDiziFilm'i sorunsuzca kullanabilirsiniz.

Uygulamadaki Yenilikler

1. Gelişmiş ve sorunsuz indirme yöneticisi (viDown)
    2. iOS 8 için optimize edilmiş şık tasarım
    3. Sorunsuz video hızlandırıcı

NOT: Reklam işini her bir cihaz için bir defa yapmanız yeterlidir. İkinci bir kez yapmanız istenmeyecektir.

[ÜCRETSİZ] Favori dizi/film uygulamanız iDiziFilm 4.4 çıktı!! [ÜCRETSİZ] Favori dizi/film uygulamanız iDiziFilm 4.4 çıktı!! [ÜCRETSİZ] Favori dizi/film uygulamanız iDiziFilm 4.4 çıktı!! [ÜCRETSİZ] Favori dizi/film uygulamanız iDiziFilm 4.4 çıktı!! [ÜCRETSİZ] Favori dizi/film uygulamanız iDiziFilm 4.4 çıktı!! [ÜCRETSİZ] Favori dizi/film uygulamanız iDiziFilm 4.4 çıktı!! [ÜCRETSİZ] Favori dizi/film uygulamanız iDiziFilm 4.4 çıktı!!

Hocam son sürümü indirdim ama reklam a tıklamıyoruma

• jailbreak mi gerekiyor şu hayatı alıyorum:

• quote:

Orijinalden alıntı: mapuza

jailbreak mi gerekiyor şu hayatı alıyorum:

Hata hala devam etmekte, bende indiremiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mapuza

jailbreak mi gerekiyor şu hayatı alıyorum:

@murtazakamil ben de bu hatayı alıyorum. pgyer.com üzerinden başka uygulamaları jb'siz cihazlara yükleyebiliyorum. pgyer sisteminin amacı da biraz bu değil mi zaten? neden idizifilm indirmeye çalışırken bu hatayı alıyorum jb yok diyeyse zaten jb'li cihazlara cydia vs yöntemler var. jb'siz cihazlar için pgyer sitesindeki sorunu çözebilir misiniz?

bir de android için de indirmiştim. reklama tıklayınca aktif oluyor deniyor uygulamada. ama iki ayrı cihazımda da reklam engelleme uygulaması vs olmamasına rağmen reklam bir türlü çıkmıyor. reklam çıkmadığı için reklama tıklayamıyorum. reklama tıklayamadığım için de uygulama çalışmıyor.

ne jb'siz iphone 6s plus'ta ne de iki ayrı android cihazımda uygulamanızı kullanamıyorum. zamanında app store'dan parayla satın almıştım seviyordum. ama aylardır bu kadar şikayeti hiç bir şekilde umursamamanız ve hiç bir güncellemeyle destek verilmemesi üzüyor beni.

diliyorum ki bir an önce sorunları çözersiniz.

• Sorun çözüldüğünde lütfen bana mesaj atar mısınız.
  • Bu uygulama aktifmi acaba

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.