Şimdi Ara

Ücretsiz geometri canlı dersler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
7
Favori
1.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Www.facebook.com/internetders adresinde verilen linkler ile her Pazartesi saat 22:00 geometri soru çözümleri yapıyorum. Ders anında takıldığınız yerleri sorabiliyorsunuz. Gecen hafta ozel üçgen sorulari çözdük. Bu hafta üçgende alan yapıyoruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• inşallah hocam unutmazsam bende katılırım sizlere
  • 2 sene öncede yapmistim. dershaneye gidemeyenler ya da takviye almak isteyenler icin ideal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • süper bir şey. Ordayım inşallah hocam
  • saat 22 geç değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naples -- 9 Aralık 2012; 12:20:44 >
  • Tebrik ediyorum sizi hocam.Bu ülkenin sizin gibi duyarlı insanlara ihtiyacı var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük fedakarlık yapıyorsunuz allah razı olsun yalnız keşke videoya alıp sitenizde de yayınlasaydınız izleyemeyenler için daha iyi olurdu malum biraz geç yapıyorsunuz
  • Hocam eğer vaktim olursa bende gelirim.
  • 22:00 saat olarak geç değil aslında ama gelenlere de sorarım herkes geç derse başka saatte de yapabiliriz.

• hocam çok iyi düşünmüşsünü ben dersaneye gidiyorum ama geometrim pek iyi değil yarın mutlaka katılıcam, verdiğini sitede kullanıcı adı almak, bağlanmak için yetiyor yanılmıyorsam?
  • Evet wiziq.com dan kullanıcı adınız varsa ders zamanı önce wiziq.com a giriş yapıyorsunuz. Sonra verdigim linke tıklayınca zamanı geldigi anda derse katılıyorsunuz.

• Çok teşekkürler pazartesi yayına katılmaya çalışıcam.Cuma yada cumartesi günlerine alma gibi bir şansınız var mı acaba?
  • Maalesef benim en verimli olabileceğim gün Pazartesi. Diğer günler işteyim.

• bugun ders var mı tamamen sadece geometri öğrenmek istiyorum sıfırdan.
  • hocam facebooktaki videolarınızda ses gelmiyor
  • Sadece Pazartesi günleri ders var. Facebook üzerindeki videolarda denemelerin çözümünde ses yok. Ama diğer soru çözüm videoları sesli. Ama esas video izleme sitem. Www.bayramaltun.com da tüm konularla ilgili fazlaca video var.

• ders başlamak üzere arkadaşlar konu yükselsinde haberi olmayanlarında haberi olsun
  • Ben bir türlü göremiyorum dersi.. Başlamış olması lazım ama bende hiçbir şey değişmedi
  • upppp
  • Arkadaşlar Facebook sayfamızda sinif linki var. Bu linke tıklamadan önce wiziq.com sitesine kayıt olup giriş yapılması gerekiyor. Nasil kayıt yapıldığı Facebook sayfamızda fotograflar bölümünde anlatılıyor. Ders saati geldiğinde önce wiziq.com giriş yapıyoruz, ardından ders linkine tıklıyoruz. Önümüzdeki Pazartesi saat 21:30 da üçgende alan-2 ile alan soru çözümüne devam ediyoruz.
    Www.facebook.com/internetders

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.