Şimdi Ara

Ücretsiz GNÇ 7/24 Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
4.092
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ​GNÇ+ Fırsat, GNÇ+ Süper Fırsat, GNÇ+ Ultra Fırsat, GNÇ+ Mega Fırsat ve GNÇ+ Hepsi Fırsat tarife paketlerindeki müşteriler Ücretsiz GNÇ 7/24 Kampanyasına katılarak 22:00-06:00 saatleri arasında geçerli olan internet faydalarının zaman kısıtını ücretsiz olarak kaldırarak internet keyfini 7/24 yaşarlar.

19.09.2019 tarihi itibariyle lanse edilen Ücretsiz GNÇ 7/24 Kampanyası’ndan mevcutta GNÇ+ Fırsat, GNÇ+ Süper Fırsat, GNÇ+ Ultra Fırsat, GNÇ+ Mega Fırsat, GNÇ+ Hepsi Fırsat tarife/paketlerinden yararlanmakta olan aktif Turkcell bireysel faturalı ses hattı aboneleri yararlanabilir. Kampanyaya katılan müşterilerin mevcut tarife/paketindeki gece (22:00-06:00 saatleri arasında) geçerli olan data faydasının zaman kısıtı kaldırılır. Kampanyadan yararlanılmaya başlandığı anda gece (22:00-06:00 saatleri arasında) geçerli olan internet faydasından kalan data faydasının zaman kısıtı otomatik kaldırılır. Kampanya anında müşterinin hattına tanımlanır ve iptal etmediği sürece fatura kesim tarihlerinde aylık olarak yenilenir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne demek istemiş anlamadım

• ali6511 kullanıcısına yanıt
    Hani tarife satarken mesela 3+2 deyip 2gbsini 22.00-06.00 arasi kullandirtiyorlardi ya o kalkmış artık 2gbde 7/24 kullanilabilecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gündüz x GB gece x GB olarak ayrılmasını Manuel olarak iptal etmeye imkan tanıyor sanırım. Bunu sürekli sağlarsa şahane olmuş bir şey kesinlikle

• Faturasızlarda olmuyor. Faturalı olanlarda gece gündüz ayrı olan GB ları istediğin zaman kullanmaya yarıyor. Faturasıza gelir umarım :/

• Başından beri anlamsızdı zaten internet paketinin gece-gündüz olarak bölünmesi

• Yaptım,onaylandı. Gece pek kullanmıyorum ama ücretsiz ücretsizdir :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bugün itibarı ile herhangi bir gnc tarifesine geçip bahsettiğiniz kampanyadan faydalanabilirmiyim ?

• korayakbiyik kullanıcısına yanıt
    Bu şuanda büyük muamma.

• Gnç 8 Gb tarifem,lanet olsun bize işlemiyor.Bıktım adam akıllı Gnc tarifesi yok.Var olan müşteriyi kazıklamaktan başka yaptıkları bir şey yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.