Şimdi Ara

ÜCRETSİZ GTA 5 !!!!!!! (EPIC GAMES) (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
883
Cevap
28
Favori
82.660
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
179 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Online haritam böyle gözüküyor. Arkadaşlarda hiçbir sorun yok fakat bende böyle. Hide options kısmı kilitli. Nasıl çözerim bunu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bir sorun yaşıyorum. belki içinizde çözüm bulan vardır.

epicgames programında oturum açarken şifre doğrulanıyor. epic games başlatıcısı hazırlanıyor diyor. sonra tekrar oturum açma ekranına dönüyor.

varmı bir çözüm?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joyce84 -- 18 Mayıs 2020; 1:53:54 >
  • Bende hata alıyorum

Kod yürütülmesi devam edemiyor çünkü MSVCP140.dll bulunamadı.Programı yeniden yüklemek bu sorunu çözebilir.

Ve sonrasına tamam dediğimde

Kod yürütülmesl devam edemiyor çünkü VCRUNTIME140.dll bulunamadı.Programı yeniden yüklemek bu sorunu çözebilir.

Hatası almaktayım.Ekran kartım yok.İntel G4560 işlemcinin içerisindeki HD 610 açar belki diye umut etmiştim onunla alakalı olabilir mi?

3 günde ancak indirebildim zaten.

Sorunun çözümünü bilen var mı acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Microsoft Visual C++ paketlerini yüklemelisin.Aşağıdaki linkte toplu alarak bulabilirsin.
    https://forum.donanimhaber.com/microsoft-visual-c-05-sp1-08-sp1-10-sp1-12-u4-13-u5-15-u3-17-19-rtm-redistributable-27-03-20--39107265

Bilgisayarının işletim sistemi 64 bitse 2005-2015-2017 hariç geri kalanların hepsini, 32 bitse yine aynı yıllar hariç sadece 32 bit olanları yükle.

MRT_ e teşekkürler.
  • sadece story mod var online nasıl oynanıyor

• Akhenatonnn kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla, Story modda ilk görevi tamamla. Escye bas online sekmesine gel. Karakter oluştur ve online oyna.

• i7 işlemci - 8gb ram- 2 adet Nvdia Geforce GT755M olan pc de hayvan gibi kasıyor. oynayamıcaz sanırım fikri olan var mı?
  • ben bu oyunu anlamadım. nasıl bi oyun . çok karısık
  • MeLanChoLic M kullanıcısına yanıt
    i5 işlemci 1050 Ti de hiç sıkıntı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: dark67

Microsoft Visual C++ paketlerini yüklemelisin.Aşağıdaki linkte toplu alarak bulabilirsin.
    https://forum.donanimhaber.com/microsoft-visual-c-05-sp1-08-sp1-10-sp1-12-u4-13-u5-15-u3-17-19-rtm-redistributable-27-03-20--39107265

Bilgisayarının işletim sistemi 64 bitse 2005-2015-2017 hariç geri kalanların hepsini, 32 bitse yine aynı yıllar hariç sadece 32 bit olanları yükle.

MRT_ e teşekkürler.
    benim sorunumda bunlardan kaynaklı olabilir mi?

epicgamesi kurdum. girdim. gta5 i indirdim. gta 5 i kurduktan sonra ilk açmak istediğimde "api-ms-win******" hataları ile karşılaştım.

bu hataları çözmeye çalışırken şimdi ise,

epicgames programında oturum açarken şifre doğrulanıyor. epic games başlatıcısı hazırlanıyor diyor. sonra tekrar oturum açma ekranına dönüyor.

• Çamaşır deterjanı işine girdik. Elemanlar çalışıyor. İşletme olarak sosyal mesafeye önem gösteriyoruz. Allah utandırmasın.

ÜCRETSİZ GTA 5 !!!!!!!  (EPIC GAMES)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nike35 -- 18 Mayıs 2020; 13:2:40 >
  • nike35 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun ben de o isteydim upgradeleri yaparsan 700bin rahay veriyor tek sıkıntı satarken 3 arac veriyor zor oluyor

• merhaba, 2 faktör doğrulama falan diyor nasıl yapıyoruz arkadaşlar onu anlatabielcek var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nike35

Çamaşır deterjanı işine girdik. Elemanlar çalışıyor. İşletme olarak sosyal mesafeye önem gösteriyoruz. Allah utandırmasın.

Personelin don ile çalışma zorunluluğu var herhalde işletmenizde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gündür ara ara oynuyorum halen cozemedim oyunu bazen onlinede benden baska kimse olmuyor bazende dolu oluyor oldurmeye calısıyorlar bugunde 500.000 para geldi garaj aldım singleplayer gibi oynamaya devam sıkılana kadar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nike35

Çamaşır deterjanı işine girdik. Elemanlar çalışıyor. İşletme olarak sosyal mesafeye önem gösteriyoruz. Allah utandırmasın.

en solda donla çalışan erkek elemanın eli işte gözü oynaşta
  • sinerjik_adam kullanıcısına yanıt
    Merhaba,oyunu önceden torrentle indirip bitirmiştim.O zaman GeForce Experience uygulamasında optimize ediyordum.Epicten indirdim ücretsiz olunca.Dün grafik ayarlarını kurlacadım biraz eline yüzüme bulaştırdın 35-40 fps az geldi biraz,arttırmak istedim.Oyun içindeki ayarlarda orjinale dön desemde olmuyor 13 fps veriyor.GeForce Experience uygulamasınada eklenmiyor oyun.Nasıl sıfırlayabilirim bu ayarları.Özellikler asus rog gtx1050 4gb,16gb ram,i7 7700.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • .dll hatası alanlar

Microsoft Visual C++

bunları hem 32 hem 64 bit olarak indirip kurun. rockstar games in captcha kodunu bir türkü giremiyorum. sürekli otobüsü seç yangın musluğu seç diyip duruyo seçiyorum ama ilerleme yok orayı atlayamadım gitti :)
  • Elinizde GTA v oyunu varsa dosyaları direk kopyalayın boşuna 90 GB indirme zahmetinden kurtulursunuz. Ben kopyaladım ama 90 dan 30a anca düştü :D 30 GB sanırım ek dlc vs var.
  • bertay1 kullanıcısına yanıt
    reflection, grass, water, shadow, ambient occlusion gibi ayarları kısarsanız fps artışı sağlanır. çözünürlük, texture, anisotrapic filtering ayarlarını yüksek tutmaya çalışın diğerlerinden deneyerek kısabilirsin. ben her oyunda öyle yaparak buluyorum, 60 fpsyi mutlaka yakalamaya çalışıyorum daha aşağısı rahatsız ediyor
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.