Şimdi Ara

ÜCRETSİZ GTA 5 !!!!!!! (EPIC GAMES) (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
883
Cevap
28
Favori
82.660
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
179 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tesekkurler yardiminiz icin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bişi sorucam sadece story modda takılmak için sürekli internet bağlantısına gerek varmı ? Oyunu indirdim yazlıkta internet yok sadece çocuklar zaman geçirsin diye laptopla yanıma alıcam, story modda oynayabilirmi doğrulama olmadan sürekli ?
  • sinerjik_adam kullanıcısına yanıt
    hocam merhaba.

epic games launcerdan açarken , rockstar games gta5 activasyon kodu istiyor. bu emailde mi kayırlı , site üzerinde ?
  • AslanAvda kullanıcısına yanıt
    bildiğim kadarıyla aktivasyon kodu istememesi lazım, en fazla social club hesabına üyelik açmanı ister.
    Bizce TVyoutube
    Epic Games'ten GTA V'i ücretsiz indirdikten sonra ne yapıyoruz? Tüm hataların çözümü ve oyuna girmek
    https://www.youtube.com/watch?v=VHzPIWNxVmA

bu vidyoda kurulum adım adım anlatılıyor, işe yarayabilir

deneyelim hocam saolun
  • arkdaşlar bilgisayarım gayet yeterli ekran kartı işlemci vs.

grafikler gayet güzel ama arabayla biraz hızlı gitmeye başlayınca grafikler dandikleşmeye başlıyor, bazen kısa kısa takılmalar yapıyor bazen de grafik kompe kayıyor örneğin yolun bir kısmı sadece gri renk bozuk grafik oluyor araba üzerinden geçerken bazen düzeliyor.

grafik ayarlarını, çözünürlüğü vs. değiştirrek denedim ama çözemedim var mıdır aynı sorunu yaşayan?
  • Üç günde %50’ye geldim. Son dönemlerin en sıcak fırsatı diyebiliriz.

ÜCRETSİZ GTA 5 !!!!!!!  (EPIC GAMES)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç gündür uğraşıyorum. sorun şu;

• İşlemciyi çok kısa sürede ateş gibi yakmaya başladı ve oyun donmaya başladı diğer ağır grafikli oyunlarda böyle bir sorunum yok tek sıkıntı işlemciyi bu kadar yoran sebep nedir gta 5 te
  • Adamlar sahibinden satmaya başlamış bile. Birisi 22.05'te satışa açılacak demiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tequilla1984

arkdaşlar bilgisayarım gayet yeterli ekran kartı işlemci vs.

grafikler gayet güzel ama arabayla biraz hızlı gitmeye başlayınca grafikler dandikleşmeye başlıyor, bazen kısa kısa takılmalar yapıyor bazen de grafik kompe kayıyor örneğin yolun bir kısmı sadece gri renk bozuk grafik oluyor araba üzerinden geçerken bazen düzeliyor.

grafik ayarlarını, çözünürlüğü vs. değiştirrek denedim ama çözemedim var mıdır aynı sorunu yaşayan?
    Aynı durum bende de vardı arabayla hızlı gidince kasmaya başlıyordu yeni ram taktım düzeldi. Kaç gb ram var sende ?

• quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

Arkadaşlar bişi sorucam sadece story modda takılmak için sürekli internet bağlantısına gerek varmı ? Oyunu indirdim yazlıkta internet yok sadece çocuklar zaman geçirsin diye laptopla yanıma alıcam, story modda oynayabilirmi doğrulama olmadan sürekli ?
    Büyük ihtimalle offline oynayabilirsin. Steam de çevrimdışı mod vardı ama epic de nasıl bilmiyorum doğrusu.

• Face epic sayfasından

olumsuz hocam hala aktivasyon istiyor

• xmxksk kullanıcısına yanıt
    Gerek yok offline girer rockstara sadece story oynarsın.
  • Tam 3 günde indirdim.
    Oyuncunun teki delirtti beni.
    Hiç usanmazmi bi insan ya, üst üste 10 kez öldürdü beni.
    Dirilip dirlip ölüyorum cehennem azabı gibi😃

• Yardımınıza ihtiyacım var.
    İnternetin leş olduğu için 3 günde indirdim iki tane saçma hata aldım bir çok şey denedim ve pc ye format attım.
    Şimdi gıdım gıdım indirirken elektrik gitti geri geldiğinde %9 da kaldığı yerden devam ediyor ancak 83.6GB içerisinden 67.4MB yazıyor.
    Tamamlandığında eksik dosya vs gibi bir sorun yaşar mıyım ?
    İlk yüklediğimde de elektrik gitmişti acaba ondan mı sorun yaşadım diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonKaleFener -- 20 Mayıs 2020; 2:9:34 >

• Memleketimden İnsan Manzaraları

Hocam her şey full da gtx1050 4gb da 60fps alıyorum düşük mü ?

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.