Şimdi Ara

Ücretsiz havale ve eft için hangi banka ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
10.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • işbankta eft internette paralı 2.5tl ama telefondan işcep ile bedava.bende öyle kullanıyorum.
  • Bugünden itibaren Türkiye Finansta da EFT 2TL Havale 1 TL
  • vakıfbak sürekli ordan yollattırım
  • (Anadoluda küçük bi ilçede yaşıyorum ve burada bankasya yok sadece ziraat var ama yinede) bankasya kullanıyodum ayda 2-3 kez eft yapıyodum ücretsizdi ama 1 eylülden itibaren 2 tl ücret almaya başladılar ben tam bunu nasıl çözerim diye düşünürken ptt den ödediğim kredi kartı borcum için 2,5 tl ücret yansıtmışlar kredi kartıma. Evet yanlış okumadınız bundan sonra bankasyada borcunu ödemek içinde para vermek zorundasın güya kredi kartı aidatı almıyolar ücretsiz diyolar ama bunu kat kat fazlasıyla çıkartıyolar. ayrıca 3 ayda bir 5 tl yılda 20 tl hesap işletim ücreti alıyolar.

bende (yeni banka arıyorum ama buluncaya kadar) onların tüm kurnazlıklarına kurnazlıkla cevap veriyorum. fatura otomatik ödeme talimatı verdim hes. işl. ücreti alamıyolar. eft leri ziraat den yapmaya başladım 0.16 tl (16 kuruş) alıyolar kredi kartınıda ziraatten banasyaya eft yapıp öyle ödüyorum 2.5 tl yerine 0.16 tl gidiyo.

E o zaman bankasyadan tamamen vazgeç diyebilirsiniz bir miktar birikmişim var ve faizli banka tercih etmiyorum o yüzden. ama diğer finansları araştırmaya başladım.

• sizinde varmı buna benzer çözüm önerileriniz?
  • Evet ben de yeni bir banka arayışındayım.
  • Vakıfbanka bir bakın derim...Havale ve eft 1 yıl ücretsiz...

Detaylı bilgi...http://www.vakifbank.com.tr/masraf-muafiyeti.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: superhead

(Anadoluda küçük bi ilçede yaşıyorum ve burada bankasya yok sadece ziraat var ama yinede) bankasya kullanıyodum ayda 2-3 kez eft yapıyodum ücretsizdi ama 1 eylülden itibaren 2 tl ücret almaya başladılar ben tam bunu nasıl çözerim diye düşünürken ptt den ödediğim kredi kartı borcum için 2,5 tl ücret yansıtmışlar kredi kartıma. Evet yanlış okumadınız bundan sonra bankasyada borcunu ödemek içinde para vermek zorundasın güya kredi kartı aidatı almıyolar ücretsiz diyolar ama bunu kat kat fazlasıyla çıkartıyolar. ayrıca 3 ayda bir 5 tl yılda 20 tl hesap işletim ücreti alıyolar.

bende (yeni banka arıyorum ama buluncaya kadar) onların tüm kurnazlıklarına kurnazlıkla cevap veriyorum. fatura otomatik ödeme talimatı verdim hes. işl. ücreti alamıyolar. eft leri ziraat den yapmaya başladım 0.16 tl (16 kuruş) alıyolar kredi kartınıda ziraatten banasyaya eft yapıp öyle ödüyorum 2.5 tl yerine 0.16 tl gidiyo.

E o zaman bankasyadan tamamen vazgeç diyebilirsiniz bir miktar birikmişim var ve faizli banka tercih etmiyorum o yüzden. ama diğer finansları araştırmaya başladım.

faizsiz bankacılık diye bir yalan dolanıyor olsa da, bankasyanın da yaptığı işlemler diğer bankalardan farklı değildir, bankalar hesaplarda duran paraları işletmek(yani borsada yahut çeşitli girişimlerde bulunarak yatırım yapmak) vasıtasıyla kendilerini finanse ederler. yani faiz denilen şey bankanın senin paranı sermaye olarak kullanıp yaptığı ticaretten elde ettiği karın bir kısmını seninle paylaşmasıdır.. birisi buna yaygın kullanılan ismi olan "faiz" olarak hitap eder, diğer biri de "kar payı" yahut "faizsiz kazanç" olarak tanımlar ancak yapılan işlemler aynı olduğu sürece isim değişikliği hiçbir şeye etkimez. kanımca dini bir sebepten dolayı "faizli banka" kullanmıyorsunuz ancak faiz almayınız denilegelen olay, birine borç verdiysen, ona verdiğin borçtan fazlasını istememek adınadır.. amacım düşüncenizi aşağılamak gibi bir şey değil bilakis sizi kandıranlara karşı uyarıda bulunmaktır.. umarım size söylenilenleri sorgulamaya yöneltme çabalarımı kötü karşılamazsınız, zira şu dönemde en inançlı görünenler en büyük yalanları söylemekte, en büyük kazıkları atmakta ve en az pişmanlığı duymaktadır.. düşünmeden hareket etmeyiniz.

• zıraat internette önceden 25 krş tu eft, şimdi 1 lira oldu...
  • Garanti internet bankacılığını kullanarak başka bir banka hesabına eft ve havale yaptığımızda ücret kesiyor mu.Kesiyorsada en fazla ne kadar.
  • Hazır konusu açılmışken birde ben sorayım.

banka hesabı açmak istiyorum.Yaşım 22.

Hangi bankayı tavsiye edersiniz ?

NEler lazım ?

Hangi tür(?) hesap açmalıyım ?

eft / havale ,para yatırıp çekme , senelik kesinti ne kadar ?

YAz okulu için para biriktirmeyi düşünüyorum.Atıyorum 1.000 TL biriktirdim hesabımda.Ben bunu çekmek istediğimde hepsini tek seferde çekebilir miyim ?

Çekersem ne kadar kesinti yapılır ?

Aklıma geldikçe eklerim.CEvaplarsanız çok sevinirim arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Hazır konusu açılmışken birde ben sorayım.

NEler lazım ?

YAz okulu için para biriktirmeyi düşünüyorum.Atıyorum 1.000 TL biriktirdim hesabımda.Ben bunu çekmek istediğimde hepsini tek seferde çekebilir miyim ?

• quote:

quote:

Hazır konusu açılmışken birde ben sorayım.

NEler lazım ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.