Şimdi Ara

Ücretsiz havale ve eft için hangi banka ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
10.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ücretiz eft ve havale için hangi bankayı kullanabilirim. Önceden ücretsiz eft yapılan internet bankacılığı vardı. Kullandıklarım ücretli hale gelmiş.
    Var mı bildiğiniz ücretsiz eft yapabileceğim banka ?.

• en ucuz yolu sıralaması;

1-internet
    2-bankamatik
    3-ptt
    4banka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 4 Ağustos 2008; 20:07:32 >
  • İnternet bankacılığı kullanarak havale ile bankanın herhangi bir şubesindeki herhangi bir hesaba ücretsiz para gönderebilirsin.

EFT'de ise internet bankacılığında İş Bankası 1YTL, Yapı Kredi 2 YTL alıyordu. Tabi bu hesaplar üniversite öğrenci hesabı. Normal hesaplarda ücretler farklı mı bilmiyorum.
  • turkiye finans . saat 17 ye kadar ucretsiz eft
    ben kullanıyorum. isbank ve akbank interneti de kullandım. en kullanıslısı turkiye finans.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiQuitinCQ -- 3 Ağustos 2008; 23:27:42 >
  • PTT
  • bankasyada ücretsiz eft-havale hepsi ücretsiz .
  • garanti bank ve ziraat ayda en az bir defa mutlaka eft yaparım şuana kada ücret almadılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • halkbankası
  • Cevaplar için Teşekküler.
    İş bankasında işbankası başka bir hesaba havale ücretsizmiş. EFT işlemide 1 ytl. Teşekkürler..
  • Akbank EFT ve havale ücretsiz. Hatta yurtıdışı transfer de bayağı uygun diyebilirim. Tabi bunların hepsi internetten olmak kaydıyla. Soru bu değildi ama yurtdışı para transferi yüzünden bayağı kaybı olan biri olarak bazılarına yardımı olabilir diye yazdım.
  • Arkadaşlar peki yıllık işlem ücreti kesmeyen bir banka var mıdır?
  • türkiye finansı tek geçerim
    bankayı ne kadar sevmeseme 2-3 yıl önce anadolu finans kapanıp türkiye finans olunca hesap açtırmıştım öğrenciydim o zamanlar hem saat 17 ye kadar hemde eft bedava. geçenlerde yaptığım işlemleri 1 ytl den hesaplamıştım büütn işlemlerim eft idi 300 ytl yi geçiyordu :D
  • merabayın arkadaslar reklam gibi olucak ama ben eft havale için bankasyayı kullanıyorum internetten yapıldıgında hiç ücret almıyorkar, hesabın içinde para almıyorlar ayrıcaa yıllık kredi kartı ücreti bile alınmıyor ve ayrıcaaa kredi kartında DIT diye bir özellik var reklalarından görmüşsünüzdür kartta KGS özelliği var istanbulda yaşıyorsan herzaman, yada hiç kullanmam kgsyi diyosanda kesin birgün lazım olur köprüden geçersin paralı yola girersin falan tektükte olsa marketlerde kredi kartı chip okutmadan dit'layarak temas ettirdemen alısveriş yapılıyormus (dit seklinde kullanılacak limiti internetten belirleyebiliyorsun msl 1 kerede 30 tl)
    kötü yanıda 1 ocaktan itibaren internet bankacılıgı işlemlerinde şifrematik mobil imza vb. şeklinde girilmesi zorunlulugu var ve bankasyanın cep sifrematik programı yok mobil imzayı şebekeler ücretli kullandırıyorlar şifrematik desen bankasya 35 tlye satıyor 2 ara 1 dere durumu yani ama şifreci alıcaz galiba turkcellin mobil imzası aylık 5 tl aveanınkide 4.85 tl ha baska işlerime yarıcak dersen olanaklı ve alınaklı ama şimdi gerenksiz.

• gece acıkta yat havale gecir
  • measjv dursun
  • 2 yıldır bankasya yı mesut mutlu kullanıyor dıt kart kredi kartından da çok memnundum. Biraz önce 118 tl eft yaptım 2 tl kesinti yaptılar. Kendime yeni bir banka arayışına gireceğim yine
  • Evet.
    Verdikleri duyuruya göre 31.08.2010 tarihinden itibaren Havale için 0.75 TL EFT için 2 TL alıcaklarmış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

Evet.
    Verdikleri duyuruya göre 31.08.2010 tarihinden itibaren Havale için 0.75 TL EFT için 2 TL alıcaklarmış...

türkiye finans bankasına yamulalım.cemaatte parayı vurmaya başladı hemen ücretli yaptılar.ben bankasyadaki hesaplarımı kapatacağım.
  • ben de aynı problemle karşılaştım ve ücretsiz eft yapabileceğim bir banka arıyorum bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
  • halkbank internet şubesinde ücretsiz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.