Merhaba arkadaşlar bugün çok sevinçliyim :D Çünkü az önce elime Hp`den bana recovery dvd si geldi.Hemde ücretsiz.Beş kuruş bile ödemedim...
quote:
Orjinalden alıntı: korkusuz_60
Merhaba arkadaşlar bugün çok sevinçliyim :D Çünkü az önce elime Hp`den bana recovery dvd si geldi.Hemde ücretsiz.Beş kuruş bile ödemedim...
Çok sevindik arkadaşım da bir de ne oldu, nasıl oldu, ne dedin de verdiler? Detaylı anlatsan çok daha sevineceğiz.
evet arkadaş ne olmuş hangi dağda kurt ölmüş hp servisinin başına taş mı düşmüş bilgi ver biraz hadi
Mrb. arkadaşlar; Öncelikle;
Sikayetvar.com a girip kendinize göre bir sikayet dilekçenizi yazıyorsunuz.Ve Hp nin sikayett bölümününde o dilekçe nizi yayınlıyorsunuz.Sonra aradan 2 hafta geçiyor ve HP Müşteri İlişkileri Yetkilisi telefonunuzu çaldırıyor.Ve böyle böyle diyor.Biz size ücretsiz olarak recovery dvd sini yollayacagız diyor ve adresinizi alıyrlar.Ve telefon konuşmasının arasından 2 hafta geçince kapınıza dvd yi getirip teslim ediyorlar.Hayırlı ugurlu olsun :D:D:D:D
çOK MUTLUYUM :d BU SABAH bana gönderdiler
Açıklama için teşekkürler. Hyılı olsun.
güzel bu mutluluk sana ölene kadar yeter ben senin yerinde olsam recovery dvd si ile beraber yatardım ne günlere kaldık yarabbi kalite kalmadı forumda
Bende HP her isteyene gönderiyor yada artık yanında veriyor sandım ha
quote:
Orjinalden alıntı: aydinozsoy
güzel bu mutluluk sana ölene kadar yeter ben senin yerinde olsam recovery dvd si ile beraber yatardım ne günlere kaldık yarabbi kalite kalmadı forumda
şu yazdığın dilekçeyi bizede yolla da şimdi uğraşmayalım dilekçeyle
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme