Şimdi Ara

Ücretsiz Host Dagıtsam İyi Reklam Olurmu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: funy251

peki bunların reklam fiyatalrı ne kadar biraz bağsedermisin? bende vermeyi düşünüyorumda

www.gittigidiyor.com geçen haziran 150.00 YTL idi(sadece kategorilerde gösterim). şimdi 250.00 den aşağı değildir.

diğer siteler ile reklamınızın yayınlanacağı bölüm ve gösterim sayısına göre anlaşıyorsunuz.
  • e-kolaya bende vermeyi düşünüyorumda mynet e vermeyi düşünüyordum adamlar 1 aylık 3000 ytl demişlerdi
  • Bence Sponsor olmak ile serverini kasarsın başka hiçbir işe yaramaz.
  • bir kaç sağlam projeye sponsor olmanın daha faydalı olcağını düşünüyorum.

tabii sağlam bir projesi olan vaya hutta belli bir hiti olan siteler zaten sponsor bulmakta zorlanmıyor.
  • Bence en iyi reklam google da sıralamanızı arttıracak reklamdır. Reklam verilen yerin PR'i 5 ve üstü olması çok önemlidir ayrıca size her sayfasından reklam vermesi backlinki arttırır ve link'in anchor texti sizi tanımlayan kelimelerden oluşmalıdır.

Sitenin google sıralamasına yapılacak reklam gelecekte birçok ücretsiz ziyaretçi gelmesini sağlar diye düşünüyorum.
  • Açtıgım Konu Baya Dagılmıs Yardımlarınız İçin Tsk ederim
  • Ortaklık programı düzenleseniz?
    Ortaklarınızın size kazandırdığı müşteri başına örneğin 20 ytl verseniz?
    Bir müşterinin size ortalama bağlılık süresini ve hayatboyu değerini tahmin edebiliyorsanız (ki sanırım hosting hizmeti için 2-3 yıldan az değildir) site sahiplerinin size kazandıracağı müşteri başına bu kadar ödeme yapabilirsiniz sanırım.
    İyi ödeme yapan ortaklık programı arayan 1000lerce türk webmaster olduğuna eminim. Uçururlar sizi :)
  • güzel fikir bence , ortaklık programı yapsanız firmanız daha fazla üne kavuşur ve baya kazanırsınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: WebZeng

Ortaklık programı düzenleseniz?
    Ortaklarınızın size kazandırdığı müşteri başına örneğin 20 ytl verseniz?
    Bir müşterinin size ortalama bağlılık süresini ve hayatboyu değerini tahmin edebiliyorsanız (ki sanırım hosting hizmeti için 2-3 yıldan az değildir) site sahiplerinin size kazandıracağı müşteri başına bu kadar ödeme yapabilirsiniz sanırım.
    İyi ödeme yapan ortaklık programı arayan 1000lerce türk webmaster olduğuna eminim. Uçururlar sizi :)

Peki bu oRtakları Nereden Bulacagız Sölemisi Kolay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [-SelwelS-] -- 12 Aralık 2006; 22:00:32 >
  • Siz sistemi yapın ,onlar sizi bulur
  • onlar sizi bulurlar diye düşünüyorum
  • evet önemli olan sistemi yapmak ,eğer sisteminiz kazançlı olursa ben şahsi sitelerim adına başvururum mesela arkadaşlarıma müşterilerime de öneririm . forumlarda konuşulursunuz falan filan . yani başvuran kesin olur , ama bu iş içinde öncelikli olarak yüklü sermaye gerekli olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter18 -- 12 Aralık 2006; 22:07:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: headhunter18

evet önemli olan sistemi yapmak ,eğer sisteminiz kazançlı olursa ben şahsi sitelerim adına başvururum mesela arkadaşlarıma müşterilerime de öneririm . forumlarda konuşulursunuz falan filan . yani başvuran kesin olur , ama bu iş içinde öncelikli olarak yüklü sermaye gerekli olur

Denizde Kum Bende Para

O kadar Param Olmasada Her Getirdigin Müsteri İçin %25 Gibi Cazip Bi Rakam Önerebilirm Mesela.Süreklide Gelirin Olur

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.