Şimdi Ara

Ücretsiz Host Dagıtsam İyi Reklam Olurmu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5000 Kişiye 1 yıllık Host Dagıtsam Nasıl Bir Reklam Olur Sizce Ve Turk Host Sitelerinde Denendimi ?
    Paket İçerigide 10 mb Alan 500 mb da bw Olsa.
    Fikir ve Görüslerinizi Bekliyorum

• Tanıtım stratejinize bağlı birşeydir bu.
    Ama bunun yerine sağlam bir yere reklam vermenizi tavsiye ederim ,daha yararlı olur ve getirisi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: aktifnet

Tanıtım stratejinize bağlı birşeydir bu.
    Ama bunun yerine sağlam bir yere reklam vermenizi tavsiye ederim ,daha yararlı olur ve getirisi olur

Bu görüse Katılmıyorum Genelde Reklama Tıklanma oRanı Çok Az Ona Verecegim Para İle Hosting vE sİte içi Hediyeler Harcamak Mantıklı Duruyor.Ama yinede Görüşünüz İçin Tsk Ederim
  • quote:

Tanıtım stratejinize bağlı birşeydir bu.

Kesinlikle tanıtım stratejinize bağlı

quote:

Bu görüse Katılmıyorum Genelde Reklama Tıklanma oRanı Çok Az Ona Verecegim Para İle Hosting vE sİte içi Hediyeler Harcamak Mantıklı Duruyor.Ama yinede Görüşünüz İçin Tsk Ederim

Tekil hiti 1000 (misal bu 2000 3000 de olabilir) üzerinde ne kadar çok siteye reklam verirseniz o kadar tıklanma oranı yüksek olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetaLiaZ -- 10 Aralık 2006; 19:45:11 >

• Doğru yere reklam vermezseniz getirisi olmaz tabiki.
    Forumlara vs. reklam vermekten bahsetmiyorum ben.
  • bence hiç etkili olmaz ücretsiz hpost dağıtmanız , aknifnete katılıyorum hiti fazla olan daha çok webmasterların girdiği kaliteli bir siteye reklam verirseniz daha fazla faydalı olacağı kanaatindeyim.
  • Mart 2006 'dan beri ücretsiz host hizmeti veren biri olarak yorum yaptım ,bilginiz olsun.
    Belirli bir kullanıcı limiti olmadığı halde düşündüğünüz kadar yükek rakamda talep olmuyor çünkü ücretsiz hostlara(özellikle Türk sitelerinin verdiği) güven olmuyor. insanlar 10.00 YTL de olsa parasıyla alıp hakkıyla kullanmak istiyor.

Bu sebeple doğru bir reklam stratejisiyle çok iyi müşteri çeker ve kazanırsınız.

Söyle söyliyeyim ben 5000 gösterim reklam verdim ünlü bir siteye ,ki bu günlük 60.000+ tekil hiti olan bir yer. birkaç saatt yayında kalıyor yani reklam. 13 sipariş geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: selwels1

5000 Kişiye 1 yıllık Host Dagıtsam Nasıl Bir Reklam Olur Sizce Ve Turk Host Sitelerinde Denendimi ?
    Paket İçerigide 10 mb Alan 500 mb da bw Olsa.
    Fikir ve Görüslerinizi Bekliyorum

5000 sitede sizin bannerınızın yayınlanması bence çok iyi bir reklam olur. O hizmeti sağladığınız kişilere 1 yıl boyunca teknik destek vercekmisiniz? Eğer verecekseniz bunu nasıl yapcaksınız? Bu bence çok zahmetli olur.Onun yerine alternatif olarak 5 tane büyük siteye 10 ar gb sponsorluk yapın. Daha iyi olur bence. Hem sizin için iyi bir referansta olur.

Bunların hiç biri bana uymaz diyorsanız,Bütçeniz yettiği kadar uygun olan sitelere reklam verin.Bence en matlıklısı son seçenek. Neyse size ticari hayatınızda başarılar dilerim.Saygılarımla.

• Reklam Konusunda İkna Oldum Ama....

Merak ettigim bi Kaç sey var Akifnet Arkadaşımız Ücretsiz Host Vermis. Ücretsiz Verdigi hostların Getirdigi Avantaj nedir Size ne gibi Olumlu Sonuclar Yansıttı.

Ticarette Yeniyim Ve ilk Ögrendigim Sey önce İhtiyaç Sahibi Bul...

Genede Ücretsiz Host Dagıtmanın Size Göre Satışda Bi etkisi Olmazsada Şunu Unutmamak Gerekir Bir Kişi Sitenin Adını 1 kere Gorsun Ve Ondan Sonra 1 daha ve Ondan Sonra bir daha....Boyle Oldumu Sizin Sitenizin Adı Tüketicinin Beyninne Kalın bi Çizgiyle yansır Ve hostda İhtiyacı Oldugu zaman Mutlaka Sizide Hatırlar
  • ya o reklam verdiğin sitenin adresini sölermisin bende veriyim

quote:

Mart 2006 'dan beri ücretsiz host hizmeti veren biri olarak yorum yaptım ,bilginiz olsun.
    Belirli bir kullanıcı limiti olmadığı halde düşündüğünüz kadar yükek rakamda talep olmuyor çünkü ücretsiz hostlara(özellikle Türk sitelerinin verdiği) güven olmuyor. insanlar 10.00 YTL de olsa parasıyla alıp hakkıyla kullanmak istiyor.

Bu sebeple doğru bir reklam stratejisiyle çok iyi müşteri çeker ve kazanırsınız.

Söyle söyliyeyim ben 5000 gösterim reklam verdim ünlü bir siteye ,ki bu günlük 60.000+ tekil hiti olan bir yer. birkaç saatt yayında kalıyor yani reklam. 13 sipariş geldi

• quote:

Orjinalden alıntı: funy251

ya o reklam verdiğin sitenin adresini sölermisin bende veriyim

quote:

Mart 2006 'dan beri ücretsiz host hizmeti veren biri olarak yorum yaptım ,bilginiz olsun.

Büyük ihtimalle hostbul.net tir

• hostbul a bende verdim aa bir faydasını göremedim gelen geçen boş boş tıklıyor yani faydası olmuyor fazla hostbulun
  • @selwels1

host vereceğin kişi sayısını 5000den 5-10 kişiye çekip, iyi bir reklam stratejisi izlersen hem firmanı daha iyi lanse etmiş olursun hem de yeni müşteriler için 5-10 tane referans siten olmuş olur. 5-10 referans ile iş yürür mü dersen; bi yerden başlamak lazım
  • Bu arada paketlerinizi ve sitenizi ücretsiz olarak www.hostforumu.com da tanıtabilirsiniz. Reklamın iyisi kötüsü olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: selwels1

Reklam Konusunda İkna Oldum Ama....

Merak ettigim bi Kaç sey var Akifnet Arkadaşımız Ücretsiz Host Vermis. Ücretsiz Verdigi hostların Getirdigi Avantaj nedir Size ne gibi Olumlu Sonuclar Yansıttı.

Ticarette Yeniyim Ve ilk Ögrendigim Sey önce İhtiyaç Sahibi Bul...

Genede Ücretsiz Host Dagıtmanın Size Göre Satışda Bi etkisi Olmazsada Şunu Unutmamak Gerekir Bir Kişi Sitenin Adını 1 kere Gorsun Ve Ondan Sonra 1 daha ve Ondan Sonra bir daha....Boyle Oldumu Sizin Sitenizin Adı Tüketicinin Beyninne Kalın bi Çizgiyle yansır Ve hostda İhtiyacı Oldugu zaman Mutlaka Sizide Hatırlar

Biz ücretsiz hosting hizmetini 6 ay süreli veriyoruz. bu süre sonunda müşterilerimiz 5 ytl 'den başlayan fiyatlarla dilediği paketten devam edebiliyor.

Yani tamamı müşteriye dönüşüyor bu kampanyamızın

• quote:

Orjinalden alıntı: yusuf okur

quote:

ya o reklam verdiğin sitenin adresini sölermisin bende veriyim

quote:

Büyük ihtimalle hostbul.net tir

hostbul.net 'in artık fazla getirisi olduğunu düşünmüyorum. Daha somut reklam çalışmaları yapmaktan yanayım.

Bahsettiğim ilk reklamıwww.alalimsatalim.com 'a vermiştim.

Geçtiğimiz ay :www.e-kolay.net 'e vermiştim.

şimdi de :www.e-kolay.net ,www.kanald.com.tr , cnn , hürriyet ,www.gittigidiyor.com gibi yerlerle ile reklam çalışmalarımız başlayacak tekrar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktifnet -- 10 Aralık 2006; 22:40:43 >

• peki bunların reklam fiyatalrı ne kadar biraz bağsedermisin? bende vermeyi düşünüyorumda
  • quote:

peki bunların reklam fiyatalrı ne kadar biraz bağsedermisin? bende vermeyi düşünüyorumda

Bu arada konuyla alakasız ama sitenizin tasarıım çok hoş olmuş. Tebrikler.Başarılar dilerim.
  • teşekkürler

quote:

Orjinalden alıntı: yusuf okur

quote:

peki bunların reklam fiyatalrı ne kadar biraz bağsedermisin? bende vermeyi düşünüyorumda

Bu arada konuyla alakasız ama sitenizin tasarıım çok hoş olmuş. Tebrikler.Başarılar dilerim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.