Bildirim
Ücretsiz kamp alanları (İZMİR)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Yanında insanların olmasını mı istiyorsun öyle değilse teos var pek kalabalıkta olmaz arada kamp kuranları görüyordum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Arkheramos
Yanında insanların olmasını mı istiyorsun öyle değilse teos var pek kalabalıkta olmaz arada kamp kuranları görüyordum.
Aslında insanların olup olmaması pek önemli değil. Temiz su, tuvalet ve denize yakın yerler tercih sebebi. -
quote:
Orijinalden alıntı: godless turtle
quote:
Yanında insanların olmasını mı istiyorsun öyle değilse teos var pek kalabalıkta olmaz arada kamp kuranları görüyordum.
Aslında insanların olup olmaması pek önemli değil. Temiz su, tuvalet ve denize yakın yerler tercih sebebi.
Su temiz denize de yakın bi araştır seferihisarda teos diye. -
Su temiz denize de yakın bi araştır seferihisarda teos diye.quote:
Orijinalden alıntı: Bosniaquote:
Orijinalden alıntı: godless turtle
quote:
Aslında insanların olup olmaması pek önemli değil. Temiz su, tuvalet ve denize yakın yerler tercih sebebi.
Su temiz denize de yakın bi araştır seferihisarda teos diye.
Alıntıları Göster
Tamam. Çok sağol, ben bi araştırayım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi godless turtle -- 25 Haziran 2013; 13:57:04 >
-
Başka yerler varsa özelden ya da buradan ulaşırsanız sevinirim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X