Şimdi Ara

Ücretsiz Kayıt Kupon Kodu-Udemy İngilizce Kelime Öğrenme Kursu-GÜNCELLENDİ(250 kişiyle sınırlı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Udemy'deki İngilizce Kalıcı Kelime Öğrenme Kursu'na ücretsiz kayıt olmak için kupon kodu FREE250

Kayıt olun dursun.. ömür boyu üyelik kullanırsınız. kupon limiti 250 kişi, 250 kişi olunca otomatikman dolacak, hızlı olan kazansın

"kalıcı ingilizce kelime öğrenme" diye aratın ya linki aşağıya bırakıyorum

direk ücretsiz kod eklenmiş link

https://www.udemy.com/course/ingilizce-kelime-yapay-zeka/?couponCode=FREE250

aşağıda 2. sırada çıkan kurs "yapay zeka destekli"

Ücretsiz Kayıt Kupon Kodu-Udemy İngilizce Kelime Öğrenme Kursu-GÜNCELLENDİ(250 kişiyle sınırlı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkhan -- 12 Şubat 2025; 16:22:59 >

• Arkadaşlar UDEMY eğitim platformuna ye kayıt olmak çok basit mail ve şifre belirleyip kayıt oluyorsun hepsi bu kadar onay falan istemiyor . yukarıdaki kupon kodunu kullanıp devam deyin ödemenin üzerine tıklayınca ödeme almadan hemen kursu açıyor

• ertesi gün sınav vs. varsa ezber için izlenir ama öğrenmek için uygun değil

• Faıthful kullanıcısına yanıt

Gayet faydalı amaç kelime öğrenmekse ...cümle içinde kullanım ve hafıza teknikleriyle öğretim benim için çok faydalı kişiden kişye değişebilir bazılarının görsel hafızası daha güçlüdür bazılarının sözel tarafı gelişmiştir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.