Şimdi Ara

Ücretsiz kişisel foto blog - DIY (Do it yourself : kendin yap) projesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • mesela sizin blogunuza kısa şekilde göz attım, sadece fotograf koymuyoruz sonuçta yazı da yazılıyo blogda, bunu oturtmam lazım, mesela ne hakkında yazıcam, nasıl yazıcam bunlara kara vermeliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobiluzman26

mesela sizin blogunuza kısa şekilde göz attım, sadece fotograf koymuyoruz sonuçta yazı da yazılıyo blogda, bunu oturtmam lazım, mesela ne hakkında yazıcam, nasıl yazıcam bunlara kara vermeliyim

Blog alemi sonsuz...
    Benimkisi de bir örnek ama belirleyici, hedeflenen vs. olması zor tabi. Benim blogger olma nedenim en başta derlediğim belgeleri, kaynak linkleri "Nerdeydi ?" diye ve sadece bilgisayarımda-harddiskimde bir bozulma ile tümdem uçup gitmesin diye, adresini kolayca ve her yerden ulaşabildiğim bir yerde olması gibi gerekçelerdi.

150.000 küsür kişiye hizmet vermişim bencileyin uğraştığım blogda bugüne kadar !..

• quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

quote:

Orijinalden alıntı: mobiluzman26

mesela sizin blogunuza kısa şekilde göz attım, sadece fotograf koymuyoruz sonuçta yazı da yazılıyo blogda, bunu oturtmam lazım, mesela ne hakkında yazıcam, nasıl yazıcam bunlara kara vermeliyim

Blog alemi sonsuz...
    Benimkisi de bir örnek ama belirleyici, hedeflenen vs. olması zor tabi. Benim blogger olma nedenim en başta derlediğim belgeleri, kaynak linkleri "Nerdeydi ?" diye ve sadece bilgisayarımda-harddiskimde bir bozulma ile tümdem uçup gitmesin diye, adresini kolayca ve her yerden ulaşabildiğim bir yerde olması gibi gerekçelerdi.

150.000 küsür kişiye hizmet vermişim bencileyin uğraştığım blogda bugüne kadar !..

okul vs. yogunluklardan dolayi daha girişmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.