Şimdi Ara

Ücretsiz Kredi Danışmanı Her şeyi sorabilirsiniz... (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
569
Cevap
17
Favori
47.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam 100 lira gibi sembolik bir kullanımı olan karttı o ve gereksiz risk diye kapattım. puanı arttıracak ne var cidden bilemiyorum. maaş/gelir ne ise ayda 100 bin lira olanın da puanı en fazla 1900 olabiliyor asgari ücretlinin de puanı 1900 olabiliyor. gelir alınacak kredinin miktarını değiştiren bir etmen, puanı değil. benim durumumda daha da artması için cidden ne yapılabilir bilmiyorum. konuştuğum bankacılar da bilemedi.

bir de şu ing'nin yaptığı bildiğiniz subprime kredi verme işinin türkiye'ye gelmesinin yollarından biri. özet geçeyim tünelin sonunda bok var

bu arada kredigo'nun öyle bir ekstra durumu yok. bankalar arası kart merkezi (bkm) üzerinden sorgu yapıp sizin skorunuza, gelirinize vb. göre limitler dahilinde onay veriyor. x, y, z bankalarının sms ile kredi onayı vermesinden gram farklı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suwar -- 21 Haziran 2017; 0:16:35 >
  • Arkadaşlar merhaba..

1800 - 2000 lira gibi bir meblağ kredi çekeceğim..

Garanti ve Finansbank sürekli çalıştığım bankalar.. Sizce hangisinden kredi almalıyım, hangi bank sorunsuzdur?

Mobil uygulamadan mı yoksa şubeden veya telefondan mı krediyi alayım? Yüz yüze görüşmede faiz tutarında indirim vs söz konusu olur mu?

Teşekkürler..
  • suwar S kullanıcısına yanıt
    Findeks puanı hesaplanırken limit kadar olmasada çalışılan kurum sayısında önemli kısa vadede puanı arttırmak için düşük tutarlı bir kaç kredi çekebilirsiniz puanınızı arttıracaktır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hayat sigortası zorunlulugu şart koşmayan banka var mi ihtiyaç kredisi için?
  • Weezer kullanıcısına yanıt
    Hiç bir banka hayat sigortasını zorunlu tutamaz.Yalnız sizde kampanyalı faiz oranlarındam kredi vermez. Örnek 1.20 bayram kredisi şartlarında açık hesap ve hayat sigortası zorunlu denebilir ben yapmıyıcam dersen 1.50 den tüketici kredisi çekin der

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • thearsiv T kullanıcısına yanıt
    araba için taşıt kredisi mi ihtiyaç

kredisi mi mantıklı? taşıt daha uygun ve hayat sigortasi yok. ama rehin koymuyor ihtiyaç da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Weezer kullanıcısına yanıt
    Taşıt kredisinde sigorta şartına dikkat etmek gerekiyor. Faiz oranı düşük olanlarda kasko trafik poliçesinin banka sigorta şirketince yapılması zorunlu oluyor ve normalde indirim alacağınız fiyatın üstünde fiyatlara yapmak zorunda kalıyorsunuz. Araç üzerine koyulan rehin gözünüzü korkutmasın banka tarafından 3 dakikada koyularak kredi bitikten sonrada kaldırılıyor. Yıllık maliyet hesabı yaparak en uygun krediyi seçebilirsiniz. Rehin konusu kafanıza takılacak son konu olmalı.

• Bazen ihtiyaç oluyor ama mümkün oldukça bankalardan uzak durmakta fayda var.
  • xgitarx kullanıcısına yanıt
    Bankalar kar amacı güden ticari kurumlar 2017 ve sonrasın da faiz dışı gelir kalemlerinde yüksek artış beklenmektedir. Faize odaklanmaktansa o tarafa bakmakta fayda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: thearsiv

Bankalar kar amacı güden ticari kurumlar 2017 ve sonrasın da faiz dışı gelir kalemlerinde yüksek artış beklenmektedir. Faize odaklanmaktansa o tarafa bakmakta fayda var.

Temel problem, borçlanarak refaha ulaşacağız anlayışıyla yanlış bir yolda gidiyoruz. Bankalar yurt dışından düşük faizlerle kredi alıp ya da düşük faizle mevduat toplayıp içeride yüksek faizle vatandaşa satıyor, olay budur. Yıllardır bildiğimiz kredi notunu sanki yeni birşeymiş gibi birkaç yıldır allayıp pullayıp "kredi notun iyi olsun bak borç vermeyiz" şeklinde vatandaşa dayatıyorlar. Faiz dışı hangi gelir kalemlerinde yüksek artış bekliyorlar merak ettim doğrusu.
  • Merhaba hocam. Ben üniversite öğrencisiyim. Şu an 1000 lira limitli kredi kartım var. Borcunu geciktirmeden ödüyorum, hatta sonraki ayın borcunu bile ödüyorum çoğu zaman. Kartı alalı 7 ay oldu. Bir e KYK geri ödemeli burs alıyorum. Şimdi 2300 lira civarı kredi çekmek istiyorum, acaba nasıl çekebilirim? Ailemin haberi olmasını istemiyorum, kendim ödeyip kapatacağım borcu. Annem de Yapı Kredi kullanıyor. Bir de ek kartım var annemin kartına bağlı. Bu 500 liralık. Benim kendi aldığım 1000 liralık kartın 3D Secure şifelrei de anneme gidiyor nedense. Bu yüzden sordum acaba kredi çekersem annemin haberi olur mu diye.

Cevabınızı bekliyorum, iyi günler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xgitarx kullanıcısına yanıt
    Şu anda Türkiye'de mevduat faizi 15 kere geldi konut kredisi %11 civarında tüketici 13,5 bandında mantıklı mı ? Faiz dışı gelir kalemleri hesap işletim ücreti, kredi kartı aidatı kredi kullandırıl ücreti sigorta komisyonu kiralık kasa ücreti eft havale masrafı aklıma gelen kalemler bankaların 2017 ilk çeyrek bilançolarında en çok artış % olarak bu kalemlerde olmuştur. Eskiden faizden çok kazandıkları için bunları es geçiyorlardı artık es geçme şansları yok.

• SpesifikBrush S kullanıcısına yanıt
    Merhaba reşit olduğunuzu varsayıp devam ediyorum. Öncelikli 3D şifreniz annenize gidiyorsa bankada telefon numarası güncellemesi yapın başvuru sırasında siz veya banka sehven yanlış girmiştir. Findeks kredi puanınızı sorgulayarak skorunuz iyi çıkması durumunda online başvuru Sms veya Web cepteteb,kredigo,enpara kredi gibi
    başvuruda bulunun kredi kartınızın olduğu banka da şansınız daha fazla olabilir.Yasal olarak ailenize kredi hakkında bilgi verilmemesi gerekiyor ama bazen bankacılar boş bulunup bu bilgiliyi verebiliyorlar.

Cevap için teşekkürler. Ben bankaya düzelttireyim 3D Secure'ü o zaman. Şimdi notuma da baktım, 1218 çıktı, az riskli diyor. Biraz daha mı beklemem lazım acaba?

• 1000 lira limitli kartınızın kullanılabilir limitini bir hafta yüksek tutma imkanınız varsa bir hafta bu şekilde kullanıp Sonra başvurun çekmeyi düşündüğünüz tutar çok yüksek olmadığından sistem onayı alacaksınız diye ümit ediyorum.

Kartım Play kart olduğundan limit arttırmak istediğimde bana bankaya başvurmamı söyleyen bir uyarı çıkıyor. Sanırım banka ile görüşmem lazım. Yardımınız için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpesifikBrush -- 28 Haziran 2017; 13:48:22 >
    Merhaba hocam, bir sorum daha olacak. Yakın bir zamanda Teknosa'dan taksitli telefon bakıyordum. Taksit olayı ING'den kredi çekilerek oluyormuş. Görevli benim TC'mi kontrol ettirmişti, olumlu çıkmıştı kredi başvurum. Fakat onaylamadım ben. Benim bankam Yapı Kredi. Acaba ING Bank'tan SMS ile kredi başvurusu yapabilir miyim? Parayı Yapı Kredi hesabıma yatırırlar mı hemen?

• SpesifikBrush S kullanıcısına yanıt
    Teknosa Yada kurumlar üzerinden başvurular ürün karşılıklı olduğundan onaylanması daha kolay oluyor. Kredi onaylandığına göre puanınız yüksek demektir. Digital bankalardan başvuru yapıp hesabınıza yayan parayı eft ile aktarabilirsiniz. Digital banking faiz oranları sektörün az da olsa üstünde oluyor çok sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum.

• Arkadaşlar ücretsiz olarak kredi notu nasıl öğrenilirhttps://www.kobikredi.net/kkb-findeks-kredi-notu-ucretsiz-ogrenme-ve-sorgulama/ bu adreste...
  • ing tekno kredi teknosada kullanılıyor hesaba yatmaz.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.