Şimdi Ara

Ücretsiz Kredi Danışmanı Her şeyi sorabilirsiniz... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
569
Cevap
17
Favori
47.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oMeR24

Hocam peki şuan bankalarda genel bi kredi vermeme var.peki bu nezaman düzelir ? Yani rahat rahat krediyi nezaman kullanırız

Referandum sonucu da belli olduktan sonra,
    Ya esnek davranmaya yeniden dönecekler yada, hep böyle devam edecekler ama sonucu görmek pek sürmez diye tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oMeR24

Hocam peki şuan bankalarda genel bi kredi vermeme var.peki bu nezaman düzelir ? Yani rahat rahat krediyi nezaman kullanırız

1-3 ay arasında ya böyle, oldukça az kredi vermeye devam edecekler;
    Ya da, eskisi gibi daha esnek davranacaklar yakında her şey belli olacak.
    Merak etmeyin.
  • Merhaba cevaplar için şimdiden teşekkürler. Şu an kamuda çalışıyorum. 5000 tl civarı maaşım var.

100 bin tl mevcut kredim var henüz 3 taksiti ödendi.

30 bin tl civarı KMH ve Kredi kartı borcum var.

Bunları tek bir kredi altında toplayabilir miyiz?

Bankaya bunu ödeyemeyeceğimi söylersem yasa gereği kredi çıkartmak zorundalar mı? Yoksa işlerine gelmez mi?
  • Merhaba Mehmet Bey,

Yakın zamanda konut almak istiyorum. Bir ev kestirdim gözüme. Banka kredinin tamamını veriyor mu? Vermiyorsa alanlar nasıl alabiliyor? Nasıl bir yol izlemek gerek?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

Merhaba Mehmet Bey,

Yakın zamanda konut almak istiyorum. Bir ev kestirdim gözüme. Banka kredinin tamamını veriyor mu? Vermiyorsa alanlar nasıl alabiliyor? Nasıl bir yol izlemek gerek?

Evin tamamına kredi alamazsınız.
    Peşinatı İhtiyaç kredisi olarak çekmeyi dene olursa belki öyle olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEHMET EGEMEN

quote:

Merhaba Mehmet Bey,

İhtiyaç ile birlikte ödeme düzeyi çok artıyor. Onu düşündüm ama maksimum 2000 TL ödeme yapabilirim.
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba Mehmet Bey,

İhtiyaç ile birlikte ödeme düzeyi çok artıyor. Onu düşündüm ama maksimum 2000 TL ödeme yapabilirim.

Zor ama "Evin Ekspertiz Değerinin Yüksek Gösterilmesi" olayı var.
    Onu bir araştır, 100.000 TL değeri olan bir evi 150.000 TL den gösterip, tamamına kredi alan kişiler var belirli bir komisyon da alıyorlar galiba hatta bankadaki bir kaç tanıdıkları ile bile bağlantıları var bu adamların bu konuda pek fikrim yok ama duymuşluğum var.

• Dün bir projeye denk geldik aslında almayı düşündüğümüz ev temelde. Kafamıza yatarsa ilk dediğiniz yolu deneyeceğiz.

• arkadaşlar 18.000-20.000 arası acil nakit ihtiyacım var. en uygun hangi bankadan kullana bilirim?
  • vade 18 ay olacak şekilde
  • quote:

Orijinalden alıntı: deccalserdar

vade 18 ay olacak şekilde

KKB iyiyse ING'de 1.09 oran var. Bir soruşturun.

• 1,29 verdi yaa
  • @qwsehmus;
    Tavsiyem, sağdan soldan toparlayın "2000 TL" yüklü bir meblağ değil. Halledilir,
    İlerde çok pişman olursunuz. "2000 TL" İçin, kesinlikle bu tarz şeylere gerek yok.
    Sonra seneler de geçse bankalar size kredi vermeye yanaşmaz bilmenizi isterim. 3 ay içinde "EN GEÇ" ödenmez ise, "Takip, icra, avukat" işlemleri başlar avukat masrafı da eklenir katlanır da katlanır faizi ile SSK lı bir işe girdiğinizde maaşınıza haciz gelir, üstünüze herhangi bir "Tapu, Araba, Ev" varsa haciz gelir.
    Siciliniz Mahvolur.

@deccalserdar;
    Emin ol daha iyisini başka banka vermez şu an.
  • Hocam tafsiyene uyup gittim vakifbank a ve 12000 48 ay vade ile kredi kullandım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba mehmet bey geçen ay 272000tl konut kredisi çektik düşüncemiz mevcut evimizi 3-5 ay içinde satıp kapatmaktı ancak evimize müsteri çıktı sorum su bu krediyi kapatmak bize kaça mal olur.bankada tanıdık fln olursa cezada indirim oluyormuş doğrumudur.şimdiden teşekkurler.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba Mehmet Bey,

Zor ama "Evin Ekspertiz Değerinin Yüksek Gösterilmesi" olayı var.
    Onu bir araştır, 100.000 TL değeri olan bir evi 150.000 TL den gösterip, tamamına kredi alan kişiler var belirli bir komisyon da alıyorlar galiba hatta bankadaki bir kaç tanıdıkları ile bile bağlantıları var bu adamların bu konuda pek fikrim yok ama duymuşluğum var.

10.000 TL başlangıç peşinatı

30.000 TL ara ödeme

100.000 TL ev bitişi

Olmak üzere anlaştık. 30.000 lira ihtiyaç kredisi çektik. Aylık ödeme daha fazla ama ilginç bir şekilden evin toplam maliyeti daha az oldu.

• merhaba öncellikle benim deniz bankda olan borcum var 1.300 tl garanti den alıyorum maaşımı 3 sene oldu calışalı engelli kadrosunda çalışıyorum migrosta garanti bankası bana kredi vermiyor ilk başladıgım zamanlarda bana kredi kart vermişti 9 ay kullanmıştım düzenli olarak borcum yoktu sonradan iptal etmek sorunda kaldım maddi durumdan dolayı deniz bankda borcum var borcumu kapatmak içinde kredi ye ihtiyacım var garanti diyor bana puanınız düşük oldugu için alamıyorsunuz takipdesiniz filan diyor anlamadım ne takipinden bahsediyor yada Puan yükseltmek için ne yapmam gerek kredi kart cıkartmak için ? tşkler yardımcı olursnız çok mutlu olurum ..
  • DORUKCANFIRAT D kullanıcısına yanıt
    Bi findex notuna bak bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @DORUKCANFIRAT;
    Borcunu ödemediğinden dolayı takibe düşmüş olabilirsin.
    KKB siciline bir bak findeksten.

@Sankibanapele;
    Hayırlı olsun.

@gs007tr;
    Toplam kredi tutarının %2'si kadar ceza ödersiniz.
  • oMeR24 kullanıcısına yanıt
    Findex.com güvenilirmi kredi puan notumu görürmü yardımcı olurmusun özele mesaj atarsan sevinirim ricam.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.