Şimdi Ara

Ücretsiz Kredi Risk Raporu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
16
Favori
30.919
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Halkbank internet bankacılığı hala ücretsiz veriyor. Boşuna para kaptırmayın!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu da artık paralı hadi hayırlısı

• quote:

Orijinalden alıntı: MylifeisPC

Gecikmis 1 lira bile borcum olmaz 1300 civari puanim cikti

Kredilerimi SÜREKLİ gününde öderim puanım 1200

Anlayan beri gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

Anlayan beri gelsin

Bence bankalara borclu olmak yetiyor. Mesela benim puanim kredi kullanmadan onca 1900 idi. Kredi kullandiktan hemen sonra puanim dustu, yani riskli duruma dusuyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

quote:

quote:

Anlayan beri gelsin

Bence bankalara borclu olmak yetiyor. Mesela benim puanim kredi kullanmadan onca 1900 idi. Kredi kullandiktan hemen sonra puanim dustu, yani riskli duruma dusuyoruz.

Anlıyorum, teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Hannibal Lecter

Halkbank internet bankacılığı hala ücretsiz veriyor. Boşuna para kaptırmayın!

@expert hocadan ücret alıyormuş halkbank, ben de ücretsiz bir şekilde halkbanktan bakıyorum
  • şu an ücretsiz bakabileceğimiz yerler nereler arkadaşlar. Halkbank 5 tl. yapmış galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: eeMiNee

şu an ücretsiz bakabileceğimiz yerler nereler arkadaşlar. Halkbank 5 tl. yapmış galiba

Ücretsiz nerden bakılıyor bilmiyorum ama bkm'ye %50 indirim uyguluyor findesk üzerinden
  • Ziraat 2 tl alıyor rapor için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

quote:

quote:

Anlayan beri gelsin

Üzerimde 2 adet ihtiyaç kredisi, iki kart borcu ve avans hesap borcu varken puanım 1423'tü. Kredilerimi ödedim bitirdim, kart borçlarımın %80'ini kapattım, avans hesap borcumu kapattım. Geriye sadece taksitlendirilmiş gelecek dönem borçlarım kaldı. 2 gün önce kontrol ettim puanım 1260'a düşmüş.

Hiçbir aksayan ödeme yok, hepsi yeşil. Kimisi kredi arayışı ve kart iptali puanını düşürür dedi öyle bir şey de yok. Cep telefonu faturan bile aksarsa puanın düşer diyen var, ben tüm faturalarımı son ödeme tarihi öncesi öderim. Anlayamadım gitti. undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fink Ployd -- 19 Nisan 2015; 4:22:53 >

• Vaybe amerikanin yillardir uc firmayla kullandigi sistemin benzeri TrYe de gelmis.

Bahseden gormedim de en onemli etkenler sunlar;

- en eski kredi kartiniz veya kredi hesabinizin omru dogru orantili etken. Ortalama kredi omrunuz ( kart omurleri toplanip sayiya bolunuyor) iki yildan az ise kotu. Sekiz ve uzeri yil en iyi.

- kredi limitinizin yuzde kacini kullandiginiz onemli. Yani bankalara ne kadar duskunsunuz. Yuzde otuzdan yukarisi kotu. Yuzde sifir da kotu, aktif kredi kullanici degilsiniz demek.

- kredi kart sayiniz onemli. Dogru orantili etken.

-enaz minimumlari odediginiz aylarin yuzdesi onemli. Yuzde yuz en iyi. Yuzde 90 cok kotu. Dikkat edin.

- basvurular onemli. Reddedilecek basvuru yapmayin.

- kredi skorunuza bakmak skorunuzu etkilemez.

Yakinda detayli raporlar veren siteler acilacak, amerikada creditkarma creditsesame en unlu ucretsizler.

Devlet yilda bi kere size skorunuzu bedava sunmak zorunda, veya zorunda olacak. Belki de olmayacak.

Bu bahsettiklerim dunyanin geri kalan normal ulkeleri icin gecerli. Bizim memleket istisnai seyler yapabilir, kimsenin sasiracagi da yok .

Unuttugum birkac sey daha olabilir.

• Halkbank internet bankacılığı yine ücretsiz krr vermeye başlamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Will Graham

Halkbank internet bankacılığı yine ücretsiz krr vermeye başlamış

Şimdi sorgulamayı başlattım, talebiniz alınmıştır diye mail geldi. Ne zaman sonuç geliyor bilginiz var mı?
  • Halkbank kullanmıyorum ama bu raporu ücretsiz alma imkanım var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimano

quote:

Orijinalden alıntı: Will Graham

Halkbank internet bankacılığı yine ücretsiz krr vermeye başlamış

Şimdi sorgulamayı başlattım, talebiniz alınmıştır diye mail geldi. Ne zaman sonuç geliyor bilginiz var mı?

Benim iki gün sonra geldi.

• enparaya yazında bari enparacılarda en azından 6 ayda bir alabilsin
  • Arkadaşlar bu Halkbankın internet bankacılığında hangi başlık altında bulunuyor bu kredi risk raporu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ernestitoo

Arkadaşlar bu Halkbankın internet bankacılığında hangi başlık altında bulunuyor bu kredi risk raporu ?

Ödemeler / E DEVLET Ödemeleri

• metinbestil M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür Ederim.
  • Halkbank'tan dün istediğim kredi notu pdf olarak geldi ama ortada bir not yok 😯
    2 sayfada kredi ürünü yoktur diyor sadece. Böyle bir durum başına gelen var mı? (kredi kartlarım 2 tane ek kart, hiç kredi çekmedim.)

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.