Şimdi Ara

Ücretsiz Mekatronik Kursu Başlıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
6.846
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sitedeki msn adresi belirli aralıklar ile açılmaktadır. Ayrıca MEKATRONİK EĞİTİMİ KURSU SON BAŞVURU TARİHİ 10.02.2010 OLARAK BELİRLENMİŞTİR.
    WEB SİTE ADRESİMİZ: www.otomasyonkursu.com
    quote:

Orijinalden alıntı: Antor

quote:

Orijinalden alıntı: engin9092

Arkadaşlar kursların faydası olur tabiiki. MEB, İTO, iL ÖZEL İDARESİ, İŞKUR onaylı sertifika alıyorsunuz. Ders saatleri olarak belli bir saati tamamlamanız gerekmektedir. Bu konuları kurs merkezine gelerek yüzyüze veya www.otomasyonkursu.com da iletişim sayfasındaki numaraları arayarak konuşabilirsiniz.
    quote:

Orijinalden alıntı: iboofe

engin hocam benim kuzenim bir fabrikada elektrik teknisyeni olarak çalışıyor ama bu kursda sizin eğitimini vereceğiniz konularda pek fazla bilgisi yok en önemlisi fabrikada bilgisayarla otomasyon konusunda hergün daha fazla bilgiye ihtiyaç duyuluyormuş eğer kuzenim sizin kursunuza gelirse vereceğiniz eğitim ve sertifikayla çalışdığı yerde daha verimli olması yada yükselmesi mümkünmü ? . Birde sizin bu kursunuzda cumartesi günleri daha yoğun bir ders saati var oldu ya çalışdığımız yerden bazı zamanlar izin alamazsak devamsızlık ne kadar süredir..Bu işsizlik döneminde sıfır menfaatle insanlara iş imkanı sunduğunuz için çok teşekküler.

Hocam bir grup e&e mühendisliği öğrencisi adına yazıyorum. Sitedeki msn adresini ekledim açan yok. Kendi kullandığınız bir msn adresi varsa özel mesajdan yollarsanız sevinirim.
    Niğdeden bir kur kaç kişiyse toplanıp gelebilme ihtimalimiz var.

• Elektronik Müh . bölümünü bitirdim ama kendimi uygulama yönünden yeterli görmüyorum .. Bu kurs beni 1 adım ileriye götürecekse severek katılmak isterim..
  • Evet dostum bu kurs tam sana göre bence. 1 Adım öne götürecekse demişsin. Kursta anlatılan konular seni 1 değil belki 100 adım ileri götürür. Bu konuda sıkıntısı olmasın kimsenin. Kursta gösterilecek konular www.otomasyonkursu.com da web sitemizde Kurs İçeriği sayfasında yazmaktadır. İsteyen arkadaşlar girip inceleyebilirler ve ne kadar faydalı konular olduğunuda görebilirler. Bu kurs kaçırılmaması gereken süper bir fırsat !!!
    Kurs web sitesi: www.otomasyonkursu.com

quote:

Orijinalden alıntı: hassin

Elektronik Müh . bölümünü bitirdim ama kendimi uygulama yönünden yeterli görmüyorum .. Bu kurs beni 1 adım ileriye götürecekse severek katılmak isterim..

• Ankara'da da bir şube acsaydılar güzel olurdu
  • İzmit ' te olcaktıki min 15 kişi ayarlardım kursa katılcak.

çoğu kişi için güzel bir fırsat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechatronik -- 1 Şubat 2010; 12:33:06 >
  • Arkadaşlar daha öncede belirttim bu kurslar teknik öğretmenlerin isteğine göre istediği yerde maalesef açılamıyor. Zaten İl dışına çıkmak mümkün olmuyor. Çünki istanbul il özel idaresi düzenliyor. Ancak şöyle birşey olabilir sn. mustafa1403 ve sn. Mechatronik kaç kişi gelecekseniz veya bireysel kayıt yaptırmak istiyorsanız www.otomasyonkursu.com web adresimize girip Nasıl Kayıt Olabilirim ? sayfasından kaydınızı yaptırınız. Veya toplu gelecek listeyi ad soyad email ve tc no yazıp listeyi Nasıl Kayıt Olabilirim ? sayfasında belirtilen e posta adresine gönderiniz. Ayrıca şunuda belirtmek istiyorum. Bu kursa İl dışından çok gelenler oldu. Yani kişi İl dışından geliyor kurs süresi boyunca İstanbulda kalıyor. Açıkçası bu kurs içeriğiyle olsun öğretmenleriyle olsun gerçekten kaçırılmaması gereken bir fırsat. Böyle bir fırsat gelmişken her türlü imkanı zorlayıp İstanbulda kalmaya çalışırdım. Ama tabiikide karar yine size ait arkadaşlar.
    Kurs hakkında daha fazla bilgiyiwww.otomasyonkursu.com adresinde bulabilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1403

Ankara'da da bir şube acsaydılar güzel olurdu

quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

İzmit ' te olcaktıki min 15 kişi ayarlardım kursa katılcak.

çoğu kişi için güzel bir fırsat.

• KURSUMUZA SON BAŞVURU TARİHİ 10.02.2010
    KURSUMUZ 11.02.2010 TARİHİNDE BAŞLAYACAKTIR.
    DETAYLI BİLGİ VE BAŞVURU İÇİN WEB SİTEMİZ: www.otomasyonkursu.com
    BU FIRSATI KAÇIRMAYI !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Külyutmaz -- 1 Şubat 2010; 23:40:00 >
  • mekatroniğin konularını bilmiyorum ama kursun konularına baktığımda tamamen elektrik ve elektronikle ilgili olduğuğnu görüyorum.
  • Sn. cyberfalcon kurs konularının tamamı gösterilecektir. Konulara bakarsak gerçekten güzel konular. Tüm konular uygulamalı olarak gösterilecektir zaten kursumuzda. Kurs uzun sürdüğü için zamandan problem olmayacaktır. Daha fazla bilgi almak ve kayıt olmak için web sitemiz: www.otomasyonkursu.com

quote:

Orijinalden alıntı: cyberfalcon

mekatroniğin konularını bilmiyorum ama kursun konularına baktığımda tamamen elektrik ve elektronikle ilgili olduğuğnu görüyorum.

• Arkadaşlar sorularınızı PM atarak sormayınız. Bu konu başlığı altında cevap yazarak sorularınızı sorunuzki diğer forumcularda soruları ve cevapları görebilsin. Sn. Exotique kurs saatlerinde kursiyer bütünlüğüne göre farklılık olabilir. Aynı zamanda kurs saatleri animasyon efekt olarak www.otomasyonkursu.com web sitemizde anasayfamızda görülmektedir. Lütfen inceleyiniz. Arkadaşlar kurs saatleri değişiklik gösterebilir kursiyerlere göre. Daha fazla bilgi ve kursa kayıt için web sitemiz: www.otomasyonkursu.com

• Konuya birşey iliştireyim. Bu son kurs olacak galiba çünkü seneye Erkan Avcı Lisesi yıkılacak. ( Tekrar yapılmamak üzere. )
  • Bu konu daha netlik kazanmadı. O yüzden bu konunun üstünde durmak gereksiz. Kısacası Kurslar Devam Edecek Arkadaşlar Sıkıntı Yok :))
    quote:

Orijinalden alıntı: İsmini Vermek İstemeyen Kullanıcı

Konuya birşey iliştireyim. Bu son kurs olacak galiba çünkü seneye Erkan Avcı Lisesi yıkılacak. ( Tekrar yapılmamak üzere. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Külyutmaz -- 3 Şubat 2010; 14:41:27 >
  • Kursun içeriği güzel ama açıkçası daha önce çok ilgili olmadığım, zamanla ihtiyaç hissettiğim konular.
    Bir makine mühendisi için muhakkak artısı olur fakat ne düzeyde ?
  • Güzelde laf mı Şunu söylemek istiyorum çok fazla makine, elektrik, elektronik mühendisi bu kurstan mezun oldu ve sertifikasını aldı. Özellikle makine mühendisleri kursa gelip kendini geliştirdi ve sertifikasını aldı. Günümüzde bu konular gerçekten iş ortamında ihtiyac duyulacak konulardır. Artısı olacağı kesin. Düzey olarak bu konuları gören biri görmeyen kişiye göre çok daha iyi bilgi sahibi olacak ve bununda getirisi çok fazla olacak diyebilirim...

quote:

Orijinalden alıntı: xf

Kursun içeriği güzel ama açıkçası daha önce çok ilgili olmadığım, zamanla ihtiyaç hissettiğim konular.
    Bir makine mühendisi için muhakkak artısı olur fakat ne düzeyde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Külyutmaz -- 3 Şubat 2010; 20:28:26 >

• çalışmayan, herhangi bir mesleği olmayan arkadaşlara şiddetle öneriyorum bu kursu.

ankaraya da açmanızı rica ediyorum. özellikle hidrolik ile ilgili bir kurs.
  • Sn. Atmosphere doğru söylüyorsun ücretsiz meslek kursu olarak geçiyor zaten. Ayrıca tekrarlıyorum kurs İSTANBUL İL ÖZEL İDARESİ tarafından açıldığı için müdahale şansı olmuyor kurslara. Ayrıca Hidrolik kursu demişsin arkadaşım bu kursta okulumuzda MAKİNE bölümünde mevcuttur. Okulumuza ulaşım, ücretsiz meslek kurslarımız hakkında detaylı bilgi ve kursumuza kayıt için web adresimiz: www.otomasyonkursu.com
    quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

çalışmayan, herhangi bir mesleği olmayan arkadaşlara şiddetle öneriyorum bu kursu.

ankaraya da açmanızı rica ediyorum. özellikle hidrolik ile ilgili bir kurs.

• ankarda şöyle bir kurs olsa,birde mesai saatleri dışında olsa
  • Keşke olsa... Ama dediğim gibi Ankara İl Özel İdaresinin bu kursu açması gerekli. Yada Siz gelin
    quote:

Orijinalden alıntı: tilsimonline

ankarda şöyle bir kurs olsa,birde mesai saatleri dışında olsa
  • Kursumuza ön kayıt alıyoruz. Kesin kayıt biz size geri dönüş yapılınca gerçekleşecektir. Detaylı bilgi ve ön kayıt : www.otomasyonkursu.com
  • Kursumuza kayıtlar devam etmektedir. Kursumuza kayıt olmak veya detaylı bilgi almak için web adresimiz:www.otomasyonkursu.com
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.