Şimdi Ara

Ücretsiz Mekatronik Kursu Başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
6.840
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

KURS İÇERİĞİ
    Otomatik Kumanda Uygulamaları ve A.C. Motor Sürücüleri
    SIEMENS PLC S7 - 200 ve S7 - 300 Temel, Orta ve İleri Seviye Programlama ve Örnek Uygulamalar
    DELTA PLC Temel, Orta ve İleri Seviye Programlama ve Örnek Uygulamalar
    TELEMECANIQUE (TWIDO) PLC Temel, Orta ve İleri Seviye Programlama ve Örnek Uygulamalar
    Dokunmatik ve Text Panelleri Programlama ve Örnek Uygulamalar ( DOP, TD200 )
    WINCC FLEXIBLE Programlama ve Örnek Uygulamalar
    PLC Kontrollü Servo ve Step Motor Uygulamaları ( Pozisyon Hız ve Tork Kontrolleri )
    Pnömatik ve Elektropnömatik Sistemler ve Uygulamaları
    SIEMENS LOGO Uygulamaları
    Pic Basic Pro Uygulamaları
    Temel Mikroişlemci Bilgisi
    Pic Basic Pro ile PIC 16F877 Analog ve Lcd Uygulamaları

KURS SONUNDA MEB, İTO, İŞKUR VE İL ÖZEL İDARESİ ONAYLI SERTİFİKA VERİLECEKTİR.
    KURS SAATLERİ:
    PERŞEMBE - CUMA 18:30 - 21:30
    CUMARTESİ 13:00 - 18:30
    KURS ÖĞRETMENİ: ALAATTİN GÜDEN - ELEKTRİK / ELEKTRONİK TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMENİ

DAHA DETAYLI BİLGİ VE KURSA BAŞVURU İÇİN :www.otomasyonkursu.com

Ücretsiz Mekatronik Kursu Başlıyor
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• anladığım kadarıyla yeterli kişi toplanırsa kurs açılıyor.. aslında mekatronik ilgimi çeken bir bölüm.. bilgisayar-makinanın karışımı.. bakalım belki bende katılırım..
  • kurslar istanbuldami?
  • işsiz olan birsürü insan varken böyle bir fırsatı kaçıranların vay haline

• quote:

Orijinalden alıntı: LiveForSpeed

işsiz olan birsürü insan varken böyle bir fırsatı kaçıranların vay haline
  • süresi nedir.. 5 gün? 10 gün?.. toplamda?
  • sn. photo_canon1, dostum siteye girmedin galiba:) sitede tüm bilgiler yazıyor. Sorduğun tüm soruların cevabı var... Ayrıca kurslar 5 ay civarı sürüyor. Ama tabii bu süre değişebilir. Kurs süresi hakkında kesin bişey söylemek yanıltıcı olabilir.
    quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

süresi nedir.. 5 gün? 10 gün?.. toplamda?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YAZILIM KURSU İÇİN TAVSİYE
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar kurs uzun sürer. Uzun derken 5 ay belki 6 ay kurs gidişatına bağlıdır. Kurs hakkında kafanıza takılan bir soru olursa www.otomasyonkursu.com da yer alan iletişim sayfasından kursu veren elektrik / elektronik teknolojileri öğretmeni Alaattin GÜDEN e ulaşarak kafanıza takılan soruları sorabilirsiniz.
  • YENİ YEPYENİ MEKATRONİK EĞİTİM KURSUMUZ 11.02.2010 TARİHİNDE BAŞLIYOR.
    DETAYLI BİLGİ VE BAŞVURU WWW.OTOMASYONKURSU.COM DA
    BU FIRSATI KAÇIRMAYIN !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Külyutmaz -- 30 Ocak 2010; 0:46:33 >
  • KURSUMUZA SON KAYIT TARİHİ: 10.02.2010

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Külyutmaz -- 30 Ocak 2010; 1:46:25 >
  • dersler bahçelievlerdemi ypaılıcak çok uzak naısl gelicek anadolu yakasından glemek siteyenler
  • Arkadaşlar bu sorduğunuz soruların hepsinin yanıtı web sitemizde bulunmaktadır. Tüm web siteyi foruma yazacak halim yok Bi zahmet web sitesine girip oradaki sayfaları okuyunuz tüm sorularınıza cevap bulacaksınız. Ayrıca anadolu yakasından nasıl gelicem demişsin en basitinden metrobüsü kullanarak gelebilirsin. Ve daha bir sürü yolu var gelmenin. Gelmek istedikten sonra her türlü gelinir. İl dışından gelenler var kursa. Kurs süresi boyunca burada kalıyor. Senin dert ettiğin şey anadolu yakası Web sitemizi ziyaret ediniz ulaşım sayfası ve diğer sayfaları inceleyiniz.
    quote:

Orijinalden alıntı: okko

dersler bahçelievlerdemi ypaılıcak çok uzak naısl gelicek anadolu yakasından glemek siteyenler

www.otomasyonkursu.com

• engin kardeşim sizin okulda temel elektonik ve güvenlik sistemleri kursu açılakdı hala ihtimal varmı varsa ne zaman olacak bilginiz varmı
  • "iboofe" PM attım kontrol et
    quote:

Orijinalden alıntı: iboofe

engin kardeşim sizin okulda temel elektonik ve güvenlik sistemleri kursu açılakdı hala ihtimal varmı varsa ne zaman olacak bilginiz varmı
  • mail ile ön kayıt yaptım ancak telefonla da aramam gerekiyor?
  • Arkadaşlar www.otomasyonkursu.com a girdiğinizde Nasıl Kayıt Olabilirim ? Sayfasından bize ön kayıt yaptırmanız gerekmektedir. Kurs açıldığı Zaman bize ön kayıtta verdiğiniz bilgilerden size ulaşılacaktır. Ayrıca sn. Metehan14 telefon ile aramanıza gerek yoktur. Mail ile ön kayıt yeterlidir. Ayrıca daha fazla bilgiyi www.otomasyonkursu.com web sitemizde Nasıl Kayıt Olabilirim? sayfasında bulabilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: metehan14

mail ile ön kayıt yaptım ancak telefonla da aramam gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Külyutmaz -- 30 Ocak 2010; 20:17:05 >

• engin hocam benim kuzenim bir fabrikada elektrik teknisyeni olarak çalışıyor ama bu kursda sizin eğitimini vereceğiniz konularda pek fazla bilgisi yok en önemlisi fabrikada bilgisayarla otomasyon konusunda hergün daha fazla bilgiye ihtiyaç duyuluyormuş eğer kuzenim sizin kursunuza gelirse vereceğiniz eğitim ve sertifikayla çalışdığı yerde daha verimli olması yada yükselmesi mümkünmü ? . Birde sizin bu kursunuzda cumartesi günleri daha yoğun bir ders saati var oldu ya çalışdığımız yerden bazı zamanlar izin alamazsak devamsızlık ne kadar süredir..Bu işsizlik döneminde sıfır menfaatle insanlara iş imkanı sunduğunuz için çok teşekküler.
  • Arkadaşlar kursların faydası olur tabiiki. MEB, İTO, iL ÖZEL İDARESİ, İŞKUR onaylı sertifika alıyorsunuz. Ders saatleri olarak belli bir saati tamamlamanız gerekmektedir. Bu konuları kurs merkezine gelerek yüzyüze veya www.otomasyonkursu.com da iletişim sayfasındaki numaraları arayarak konuşabilirsiniz.
    quote:

engin hocam benim kuzenim bir fabrikada elektrik teknisyeni olarak çalışıyor ama bu kursda sizin eğitimini vereceğiniz konularda pek fazla bilgisi yok en önemlisi fabrikada bilgisayarla otomasyon konusunda hergün daha fazla bilgiye ihtiyaç duyuluyormuş eğer kuzenim sizin kursunuza gelirse vereceğiniz eğitim ve sertifikayla çalışdığı yerde daha verimli olması yada yükselmesi mümkünmü ? . Birde sizin bu kursunuzda cumartesi günleri daha yoğun bir ders saati var oldu ya çalışdığımız yerden bazı zamanlar izin alamazsak devamsızlık ne kadar süredir..Bu işsizlik döneminde sıfır menfaatle insanlara iş imkanı sunduğunuz için çok teşekküler.

• quote:

Orijinalden alıntı: engin9092

Arkadaşlar kursların faydası olur tabiiki. MEB, İTO, iL ÖZEL İDARESİ, İŞKUR onaylı sertifika alıyorsunuz. Ders saatleri olarak belli bir saati tamamlamanız gerekmektedir. Bu konuları kurs merkezine gelerek yüzyüze veya www.otomasyonkursu.com da iletişim sayfasındaki numaraları arayarak konuşabilirsiniz.
    quote:

engin hocam benim kuzenim bir fabrikada elektrik teknisyeni olarak çalışıyor ama bu kursda sizin eğitimini vereceğiniz konularda pek fazla bilgisi yok en önemlisi fabrikada bilgisayarla otomasyon konusunda hergün daha fazla bilgiye ihtiyaç duyuluyormuş eğer kuzenim sizin kursunuza gelirse vereceğiniz eğitim ve sertifikayla çalışdığı yerde daha verimli olması yada yükselmesi mümkünmü ? . Birde sizin bu kursunuzda cumartesi günleri daha yoğun bir ders saati var oldu ya çalışdığımız yerden bazı zamanlar izin alamazsak devamsızlık ne kadar süredir..Bu işsizlik döneminde sıfır menfaatle insanlara iş imkanı sunduğunuz için çok teşekküler.

Hocam bir grup e&e mühendisliği öğrencisi adına yazıyorum. Sitedeki msn adresini ekledim açan yok. Kendi kullandığınız bir msn adresi varsa özel mesajdan yollarsanız sevinirim.
    Niğdeden bir kur kaç kişiyse toplanıp gelebilme ihtimalimiz var.

• Sitedeki msn adresi açıktır.
    www.otomasyonkursu.com
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.