Şimdi Ara

Ücretsiz Numaradan İsim Sorgulama ve Tüm Yöntemler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
13.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba tesadüf eseri karşılaştığım bir uygulamadan bahsetmek istiyorum. Uygulama ile numaradan isim sorgulama ve isimden numara sorgulama yapılabiliyor. (Bu noktada isimden numara sorgulamada numaranın hepsini göstermiyor, arkadaş olmanız gerekiyor, sanki bir sosyal medya uygulaması gibi çalışıyor)

Konuya döneyim, uygulamaya üyelik için SMS onay kodu geliyor, daha sonra sizden ad-soyad bilgisi, doğum tarihi, yaş ,profil resmi (Sosyal medya uygulaması gibi) istiyor. Bu şekilde üye olabiliyorsunuz. Elbette uygulamanın Premium versiyonu da mevcut, ücretsiz sürümün de sadece reklam sıkıntısı var.

Bir uyarı; bu tür uygulamalar malum cep telefonu rehberinizi veri tabanına yedekliyor ve uygulamayı cep telefonlarında kullanan ve numara sorgusu yapan kişilerle paylaşıyor.

Arama sonuçlarında birden fazla kayıt sonucu çıkabiliyor, yani cep numaranızı kimin nasıl kayıt etmiş olduğunu tahmin edebilirsiniz. Uygulama arama esnasında kim arıyor bilgisi de size vermektedir. Ayrıca arkadaşlarınızın, akrabalarınızın yada sevdiğiniz kişilerin beni nasıl kaydetmişler bilgisine de ulaşabilirsiniz. numaradan isim sorgulama ile spam aramalardan, dolandırıcılardan, yada istenmeyen banka aramalarından kurtulabilirsiniz.

Daha detaylı bilgi için;

kaynak:https://www.teknozum.com/ucretsiz-cep-telefonu-numarasindan-isim-sorgulama-nasil-yapilir-tum-yontemler/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayzen0180 -- 7 Mart 2019; 21:3:5 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ücretsiz Numaradan İsim Sorgulama ve Diğer Yöntemler

Ücretsiz bir şekilde numaradan isim sorgulamak için çeşitli yöntemler bulunmaktadır. Bu yöntemler sayesinde tanımadığınız bir numarayı arayan kişinin kimliğini öğrenebilirsiniz.

1. Numaradan İsim Bulma Ücretsiz Uygulamaları

Birçok mobil uygulama, numaradan isim bulma özelliği sunmaktadır. Bu uygulamalar, telefonunuzun rehberindeki numaraları tarar ve eşleşen isimleri görüntüler. Popüler numaradan isim bulma uygulamaları arasında Truecaller, Hiya ve Showcaller yer alır.

2. Sosyal Medya Platformları

Bazı durumlarda, tanımadığınız bir numarayı WhatsApp veya Telegram gibi sosyal medya platformlarında aratarak kişinin profiline ulaşabilir ve adını öğrenebilirsiniz.

3. Arama Motorları

Telefon numarasını arama motorlarına yazabilir ve numarayla ilişkili bilgileri arayabilirsiniz. Bazı arama motorları, numaranın sahibiyle ilişkili web sitelerini veya sosyal medya profillerini gösterebilir.

4. Beyaz Sayfalar Hizmetleri

Beyaz sayfalar hizmetleri, belirli bölgelere ait telefon numaralarının ve isimlerinin yer aldığı dizinlerdir. Tanımadığınız bir numarayı beyaz sayfalar hizmetinde aratarak kişinin adını bulabilirsiniz.

5. Geri Arama Yapma

Bazı durumlarda, tanımadığınız bir numarayı geri arayarak kişinin kimliğini öğrenebilirsiniz. Ancak, bu yöntemleri kullanırken dikkatli olunmalıdır, çünkü dolandırıcılar genellikle sahte numaralar kullanırlar.

Önemli Not: Kişinin izni olmadan numaradan isim sorgulamak yasa dışı olabilir. Bu nedenle, bu yöntemleri yalnızca haklı nedenlerle ve kişinin gizliliğini ihlal etmeden kullanmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Herkes görsün diye, güncel
  • Güncel :)
  • Hemen deniyorum, teşekkürler...
  • Deneyiminizi paylaşırsanız sevinirim
  • Arkadaşlar uygulamayı denedim, gerçekten de buluyor numaraları, tavsiye ediyorum
  • Arkadaşlar program çok iyi, tavsiye ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÖZEL NUMARALAR BURADA
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güncel, uygulama değişmiştir. Detaylar linkte
  • Arkadaşlar yeni yazı linkte, çok güzel detaylar var. Beğenilerinize sunuyorum :)
  • Numara sorgulama için çok farklı yöntemler varmış
  • Güncel 😊
  • Konudaki bilgilere ek olarak alternatif yöntemler arıyorsanız Ücretsiz Numaradan isim sorgulama konusuna da bakabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.