Kullanıcı Etkileşimi olan, Semboller Eklenebilen bir Kullanıcı Adı oluşturma Scripti hazırladım bunu sizlere Ücretsiz bir şekilde sağlamak istedim. Kod json dosyasından usernameleri çekip kullanıcıya veriyor ayrıca kullanıcılar da username oluşturup sitenize ekleyebiliyor. Buna ek olarak son zamanlarda iyice popüler olan sembolleri de bir jsondan çekip kolayca username'e eklemenizi sağlıyor. Ben zamanım oldukça kodu güncelleyeceğim aklımda olan nicknameler için json'u ve blog gibi kısımlar için de bir yönetim paneli eklemeyi düşünüyorum. Scripti kullanacak arkadaşlar sitelerinde respect verirlerse çok sevinirim aşağıya ekran görüntüsünü ve github linkini bırakıyorum iyi forumlar. GitHub Linki: github GitHub - mebularts/Username-Creator: Bu proje, bir username oluşturmak için @mebularts tarafından ♥ ile geliştirilmiştir. https://github.com/mebularts/Username-CreatorEkran Görüntüsü: * Tasarım bana ait değildir. Tasarım Sahibi mebularts ve Ekibine Teşekkür Ederiz. Ücretsiz Paylaştığı için Konuya eklenmiştir. |
Bildirim