yanlış anlaşılmak istmeyorum merak ettim sadece çünkü youtube de falan videoları vardı gerçeklik payıda var yani bilemiyorum
ehaueah sorim ayağı ile bizi mi üye yapıcaksın? bizim bu milletimiz neden bu kadar uğraşıyo üşkağıt ile..
quote:
Orjinalden alıntı: Styric
ehaueah sorim ayağı ile bizi mi üye yapıcaksın? bizim bu milletimiz neden bu kadar uğraşıyo üşkağıt ile..
ya gerçekten böyle üçkağıt yok evet amacım üye yapmak çünkü 5 kişi üye olunca premium veriyorlar
istemeyen üye olmasın ben sadece şansımı denemek istedim
quote:
Orjinalden alıntı: ScarLiberal
quote:
Orjinalden alıntı: Styric
ya gerçekten böyle üçkağıt yok evet amacım üye yapmak çünkü 5 kişi üye olunca premium veriyorlar
istemeyen üye olmasın ben sadece şansımı denemek istedim
Bilmeden soruyorsanız neden referans kodunuzla üyelik linkini veriyorsunuz? Kendini akıllı sanarken düştüğü durumun farkına varsa keşke insan...
İnan bana oraya koysan lütfen üye olun bi şansımı deniycem diye, inan bana üye olmuştum.
ama bu tür ucuz numaralara pabuç yok..
neyse hppy hours başladı üye olmanıza gerek yok
öyle yapacaana git gmailden 5tane farklı mail al. hepsini kendinin altına kayıt ettir. zor mu? forumdakilerden balık beklemektense kolayca hem de kendi kendine bitir işi. derim. hatta ben de denerim bi ara
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme