Şimdi Ara

Ücretsiz RP Kazan(SPAM DEĞİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • RP mi kazanmak istiyorsunuz? Rp dağıtıyorum diyip kandıran sahte sitelerden mi sıkıldınız? o zaman gelin size Rp verelim. Her hafta düzenli olarak yapılacak olan video yarışmamızdan sizlerin oylarıyla en fazla oyu alan;
    1. 1780 Rp
    2. 400 Rp
    3. 400 Rp Kazanacaktır.

Website ve Facebook tasarımlarımızı sonunda bitirdik ve bu haftayı tanıtıma ayırdık.. Bu 5 günlük tanıtım süreci, iyi değerlendirilip iddaa'lı videolar cekebilmek için size bir fırsat ! Bu hafta bize göndereceğiniz videoları önümüzdeki hafta pazartesiden itibaren yüklemeye başlayıp, önümüzdeki hafta yani 10 martta yarışmaya start veriyoruz !

Website Adresimiz
    Facebook Adresimiz

lolvideoyarisma.com Site Tanıtım Videosu - YouTube

• quote:

Orijinalden alıntı: neco4545

RP mi kazanmak istiyorsunuz? Rp dağıtıyorum diyip kandıran sahte sitelerden mi sıkıldınız? o zaman gelin size Rp verelim. Her hafta düzenli olarak yapılacak olan video yarışmamızdan sizlerin oylarıyla en fazla oyu alan;
    1. 1780 Rp
    2. 400 Rp
    3. 400 Rp Kazanacaktır.

Website ve Facebook tasarımlarımızı sonunda bitirdik ve bu haftayı tanıtıma ayırdık.. Bu 5 günlük tanıtım süreci, iyi değerlendirilip iddaa'lı videolar cekebilmek için size bir fırsat ! Bu hafta bize göndereceğiniz videoları önümüzdeki hafta pazartesiden itibaren yüklemeye başlayıp, önümüzdeki hafta yani 10 martta yarışmaya start veriyoruz !

Website Adresimiz
    Facebook Adresimiz

lolvideoyarisma.com Site Tanıtım Videosu - YouTube

videoda kendimizi mi olcaz yoksa başka biride olabilir mi

• Ikinci ile üçüncü arasında niçin fark yok ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip
  • Videolar +18 olabilir mi?
  • Ha biri çöp adamlarla berbat bir video yapacak facebookta sayfası olacak oy verdirecek kazanacak.

Diğeri efeckleriyle 3 gün uğraştığı videoyu emeğiyle oy almak isteyip eli boş dönecek tamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Ha biri çöp adamlarla berbat bir video yapacak facebookta sayfası olacak oy verdirecek kazanacak.

Diğeri efeckleriyle 3 gün uğraştığı videoyu emeğiyle oy almak isteyip eli boş dönecek tamam.

+

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar hertürlü oylama hakkında fikirlere açığız seçimi biz yapsak haksızlık olucak diye böyle bir yol seçtik. Açılışımız hosting firmamızda yaşanan sorunlardan dolayı 17.03.2014 tarihine ertelendi
  • quote:

Orijinalden alıntı: arslan360
    videoda kendimizi mi olcaz yoksa başka biride olabilir mi

kendinize ait olucak
  • Bulunsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.