Şimdi Ara

Ücretsiz scriptler ne kadar güvenli !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba database' le baglantı kurulan bedava asp ve php scriptler acaba ne kadar güvenli ?

Ben gecenlerde bi script indirip kullandımwww.duware.com' dan 1 hafta sonra bi baktım site çökmüş gerçi hostum professional degil ama .mdb yolunu felan degiştirmiştim.

• ücretsiz scriptler genelde aynı standartlarda yazıldığından her hangi bir açık nedeni ile binlerce sitenn hacklenmesine neden olmaktadır.

benim kanatimce eğer ciddi bir proje varsa scriptin ( yazılımın ) 0 dan yazılmasının ve sadece size ait bir tasarım ve yazılım ile piyasaya sürülmesinden yanayım. ( eğer 300 500 $ benim için sorun olmaz dersen )
  • ücretsiz scriptlerin free sunucularda güvensiz olabilir ama professional sunucularda son derece güvenlidir Private klasörü içerisine alınan tüm mdb ler güvenlidir fakat msb lerin içerisindeki baglantı adreslerini kontrol etmek lazım mesela;

iletisimformmu.asp / iletisimformubitti.asp / iletisim.mdb

eger mdb dosyasının içeriginde bu yukarda görülen baglantılardan baska bir b aglantı varsa o içerigi kullanmanızı tavsiye etmem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.