Şimdi Ara

ÜCRETSİZ Udemy Kursları/İngilizce/Python, C#, JavaScript, CompTIA Network+, HTML & CSS, Excel (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
18
Favori
11.859
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benden de para çekilmiş ama ben sepete ekleyip öde dedikten sonra kod girdim. Free yazıyordu ama çekilmiş . Refund istedim. 30 gün süresi var zaten. Başka bir kurs içim önce kodu girip sepete ekleyince gerçekten para istemedi. Saçma bir Sistemleri var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmovie hariç hepsi çalışıyor teşekkür ederim.

• 131 tane kursum var gözüküyor udemy'de bir kere bile kart bilgisi istemedi benden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fakehero

arkadaşlar ürünü sepete ekleyip indirim kodunu sepette girip, ücretsiz yazısını gördükten sonra ödeme sayfasına giderseniz kart bilgisi istemiyor. Eğer hemen satın al derseniz ödeme bilgisi istiyor site. (en azından bende öyle oldu ve bu sorunu öyle çözdüm.)

Bu arada imovie kodunda bir hata var yada süresi dolmuş.
    MESAJI ÖNE CIKARALIM
    bende de aynısı oldu bakiye yetse yiyecekti 50 lirayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fakehero

arkadaşlar ürünü sepete ekleyip indirim kodunu sepette girip, ücretsiz yazısını gördükten sonra ödeme sayfasına giderseniz kart bilgisi istemiyor. Eğer hemen satın al derseniz ödeme bilgisi istiyor site. (en azından bende öyle oldu ve bu sorunu öyle çözdüm.)

Bu arada imovie kodunda bir hata var yada süresi dolmuş.
    Ben de bu mesajda anlatılanları uygulayarak ücretsiz bir şekilde kursları (Imovie olanı denemedim.) satın aldım.

Paylaşım için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

131 tane kursum var gözüküyor udemy'de bir kere bile kart bilgisi istemedi benden
    Excelle ilgili bir şeyler var mı b0niciğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hayatgezi

imovie çalışmıyor
    Aynen bendede çalışmadı

• Kral başka var mı böyle. Birde arada bir böyle paylaşım yapar mısın? Yoksa tek seferlik miydi? Html ve css3 basic to advanced c# c ve C++ lazım sağlam bir şey denk getirsem efsane olur. Ücretsiz olmasa uyguna kapatmak iyi olurdu

• Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.

• saol kardeş aldm hemen
  • teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • varsa da bitmiştir burada paylaşılanlardan aldıklarım hep
    https://forum.donanimhaber.com/ucretsiz-udemy-kurslari--136506224
  • ingilizceyi kursların dilini belirtmek için yazmış arkadaş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

131 tane kursum var gözüküyor udemy'de bir kere bile kart bilgisi istemedi benden
    Hangi kurslar var güzel olanları söyler misin bende alsam

• Arkadaşlar iMovie kodunun süresi dolmuş. Başka bir kod var mı? Kursu kullanan var mı, memnun kaldınız mı?

Edit: iMovie Kodu IMOVIEFREEDAY değil, IMOVIEFREE olarak deneyin böylelikle olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker07 -- 8 Eylül 2019; 15:16:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kart bilgisi istenen arkadaşlar "Hemen Satın Al" a değil " Sepete Ekle" ye tıklayın. Sepete gidin kodu girin ücretsiz oluyor. Her bir kursu tek tek sepete ekleyip kodunu girin.
  • Bir geçerli kurs bitirme belgesi ve geçerlilik durumları nasıl acaba pek bilgi sahibi değilim de

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • C# kursu toplam 2 saat. pyhton kursu toplam 8 saat felan. bu sürede ne öğretilebilir ki. bende mustafa murat coşkun pyhton kursu var toplam 42 saat.
  • Paylaşım için teşekkürler fakat daha kodlama bilmediğim için bir de ingilizcesini dinlemek beni aşırı zorluyor ve yoruyor. Türkçe kursları tercih ediyorum bu yüzden :)
  • ilker07 kullanıcısına yanıt
    Şuan için bilgisayarım yok ingilizce kursuna gömdüm tüm paramı toefl hazırlık b1 olan seviyeyi b2 ye taşıyayım derken epey masraf oldu aksilik olmazsa ocakta alırım bi laptop o zaman bakabilirim setlere

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.