Şimdi Ara

Ücretsiz Virüs Programı Öneri .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Ben Şu an Avira ücretsiz Anti virüs Programını Kullanıyorum Geçen Gün MalwareBytes Adlı programı İndirip Tarama Yaptığımda
    Malware Bulduktan Hemen sonra Virüsleri Bulmaya başladı Ve beni Tedirgin etti Malware 539 Tehdit buldu ve yok etti Daha sonradan
    Öğrendim ki İnternet Testlerindeki genelde ilk 3'te bulunan Avira Ücretli Sürüm'e ait Bilgiler imiş ve Avira Ücretsiz Sürümü Spyware Özelliği
    Kapsamıyormuş.

Ben Sizden Ücretsiz Sistemi Zorlamayan (Sistemim Pek iyi değil) Spyware Özelliği bulunan Güvenilir bir Virüs programı Önermenizi istiyorum
    Önerileriniz için şimdiden Teşekkür ediyorum.

•  Ücretsiz Virüs Programı Öneri .
  • panda cloud antivirus gayet iyi bir program. spyware korumasıda var. ayrıca bulut üzerinden çalışıyor sisteme yükü yok. yalnız internetsiz korrumuyor.
  • Comodo internet security premium (ücretsiz-türkçe) veya comodo antivirus de olabilir. İnternet security daha kapsamlı. Diğeri daha az zorlar. Programın kurucusu bir TÜRK. Oto-sandbox, hips gibi özellikleriyle tanınmayan dosyaların bilgisayara zarar vermesini engelliyor. Güvenliler ve güvensizler listesinde olmayan yani bilinmeyen dosyalar sandbox içerisinde sanal olarak çalıştırılıyor. Bu yüzden zarar veremiyor. Güvenilir olan dosyalar arasında virüsün işi yok. Güvenilmeyenler zaten siliniyor. Geriye kalanlar da bilgisayara zararbveremez. Veritabanı da baya güçlü.
    https://tr.comodo.com/free-products

Adresinden indirebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• AntiVirüs Test'lerine Baktım Şubat ayı yapılmış Testlerde En Kullanışlı Gözüken programlar BitDefender , Kaspersky ve Qihoo 360 Total Security

Kaspersky ve BitDefender'i Duymuştum Fakat Qihoo 360 T.S. 'yi ilk kez duydum önerir misiniz kullanan var mı Diğer İki Program ücretli çünkü .
  • Kullanıyorum,memnunum. Çok hafif,sade,kullanımı basit ve Türkçe. Her ne kadar ücretsiz oluşu düşündürsede şu an problemsiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jokerinho

AntiVirüs Test'lerine Baktım Şubat ayı yapılmış Testlerde En Kullanışlı Gözüken programlar BitDefender , Kaspersky ve Qihoo 360 Total Security

Kaspersky ve BitDefender'i Duymuştum Fakat Qihoo 360 T.S. 'yi ilk kez duydum önerir misiniz kullanan var mı Diğer İki Program ücretli çünkü .

Yaaaa! ücretsiz de ücretsiz diyorsun beni de üzüyorsun şu en popüler bir internet sitesinde 9,90TL'ye kargoda dahil Bitdefender Total Security satılıyor kampanya var 1 pc 1 yıllık 10,00TL. çok komik bir rakam bakarsın 1 yıl sonra yine bir kampanya yaparlar sende kullanmaya devam edersin ne diyeyim ama şunu bil hiç bir ücretsiz yazılım ücretli bir yazılımın yerini tutamaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android Antivirüs Önerisi
    geçen yıl açıldı
    En İyi Antivirüs Programı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.