Şimdi Ara

Ücretsiz VPN Fırsatı (seed4.me) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
15
Favori
14.432
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: meeb

cevabınız için teşekkür ederim.Süreyi uzattım ilk 1 yıl verdi sonra dediğiniz gibi 4 yıllık yaptım ancak mobil uygulama da nedense üye giriş kısmını bulamadım?

buldum hocam yeşil kısımdaymış😂😁

teşekkür ederim tekrardan

Hocam uygulamaya ilk girdiginizde protected till diye bi bolum var ya orası saga dogru kayıyor birkac menü daha var orda.

2. Menude access vpn on multiple devices demiş sagda bi yerde de profile yaziyor. Oraya tıklayıp hesabiniza girin hocam.

Edit: cevabinizi mesaji yolladigimda gordumÜcretsiz VPN Fırsatı (seed4.me) . Ne demek hocamÜcretsiz VPN Fırsatı (seed4.me) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dinoco mavisi -- 14 Nisan 2021; 21:37:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynen teşekkürler. Bugün yorulmuşum heralde geç farkettim😕

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu sahibine teşekkürler, faydalandık.

• 41 tane kod aldım yeter herhalde :D

Ücretsiz VPN Fırsatı (seed4.me)

• quote:

Orijinalden alıntı: unununium

en azından 30-50 mbit gibi hız alabilseydim ben de 2030'a kadar alacaktım şimdilik kenarda dursun başka lokasyonla signup falan yapmak gerekirse işe yarar sunucu sayısı çok çünkü

Hocam internet bağlantınız normalde hızlıysa(24+ mbps) vpn ile hızınız düşüyor mu düşüyorsa ne kadar düşüyor paylaşabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Veronicaa kullanıcısına yanıt

2-3 mbit civarına düşüyor pingler genel olarak aynı

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verdiği linkten iOS cihaza indirdim ama 1 hafta sonra sona erecek şekilde gözüküyor.
  • İlk mesajda anlattığım şekilde kod alıp hesabınızda etkinleştirdiniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: merenkisa

ben üye olurken zaten 1 yıl verdi, üstüne de 1 yıl ben aldım ama bikaç lokasyonda hız testi yaptım ( isveç, avusturya, almanya gibi ) hızda ciddi düşüşler oldu, normal hızım 25mbit ama bu lokasyonlarda en fazla 5mbit alabildim. sanırım dezavantajı da bu..

Hocam o lokasyonlar yavaş ben en iyi performansı Romanya'da aldım. 20 mbps çıkan yerde(mobil veri) 17 mbps aldım vpn ile.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih

Verdiği linkten iOS cihaza indirdim ama 1 hafta sonra sona erecek şekilde gözüküyor.

Hesap oluşturup giriş yaptınız mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Veronicaa

Hesap oluşturup giriş yaptınız mı?

Alıntıları Göster
    Gelen mailde kodu nasıl kullanacağımız yazıyormuş tamam teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARroWCoLT

Bende üçüncüden sonra böyle bir yazı çıkıyor, diyor ki başkalarına da kalsın

Alıntıları Göster

Ben alacağım her yeni kodda yeni gizli sekme açıp aldım. Kodları bir metin dosyasına yapıştırdım en son teker teker hesaba ekledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih

Gelen mailde kodu nasıl kullanacağımız yazıyormuş tamam teşekkürler.

Alıntıları Göster

Extend kısmında voucher seçeneğinin olduğu yere kodlaarı gireceksiniz hocam.

• Veronicaa kullanıcısına yanıt

ne gerek vardı bu kadar almanaÜcretsiz VPN Fırsatı (seed4.me) 

• 3-4 mb den fazla hız alamıyorum çok yavaş.

En iyisi windscribe

• quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

3-4 mb den fazla hız alamıyorum çok yavaş.

En iyisi windscribe

VPN kullanmasını bilmiyorsunuz çok yavaş diyorsunuz yav. Orda bölge var. Seç Almanyayı bak bakayım yavaş mı. Bende sadece 7-8 mbps düştü.

Konu sahibine çok teşekkürler 2025 e kadar kafamız rahat Ücretsiz VPN Fırsatı (seed4.me) 

• quote:

Orijinalden alıntı: ProJelly

ne gerek vardı bu kadar almana 

Kafam karışıp 4 kod 1 sene gibi düşünmüşüm :D Normalde 10 yıllık alacaktım 20 yıllık almış oldum :D

• 2 tane koddan sonra aldığım uyarı.

Ekleme: Demekki temp-mail ile gitmek daha mantıklı imiş. https://temp-mail.org/

Aynı maile 3 key veriyor maksimum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 16 Nisan 2021; 11:5:33 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.