Şimdi Ara

Ücretsiz VPN Fırsatı (seed4.me) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
15
Favori
14.432
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben iletişime geçtim, gelen cevabı aşağıya bırakıyorum. Kafam rahat uğraşmadan tık tık ilerliyordum çok da mutluydum. Nereye göç edeceğimizi bu konu altına bırakırsanız harika olur.

Merhaba,

Destek ekibiyle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Ana sunucumuzdaki son sorun nedeniyle tüm kullanıcı aboneliklerini incelemek zorunda kaldık. Hesabınızın ücretsiz kuponlarımızın kötüye kullanılmasına karıştığını keşfettik. Bu durum politikamıza aykırıdır ve yasaklanmanıza neden olabilir.

Politikamıza uygun olmayan daha önce uzatılmış erişim süresini geri yükleyemesek de hesabınıza 1 ay ücretsiz kredi yükledik.

VPN hizmetimizin uzun süreli kullanımı için özel bir teklif sunmaktan mutluluk duyuyoruz: tüm ödemeleriniz için üçlü erişim. Örneğin, 1 yıl ödeme yapmanız durumunda 3 yıl erişim elde edersiniz.

Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen ödemenizi doğrulayabilmemiz için işlem kimliğinizi de içeren satın alma makbuzunuzu bize gönderin.

Daha fazla yardıma ihtiyacınız varsa veya herhangi bir sorunuz varsa lütfen bize bildirin.

Anlayışınız ve sürekli desteğiniz için teşekkür ederiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bana gelen teklif,

Ücretsiz VPN Fırsatı (seed4.me)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • brknsmnc kullanıcısına yanıt
    Kalan gün sayısı: 5398 gün yazio bende benimki duruo XD

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • VPN ihtiyacım olursa antivirüslerin vpn'li tekliflerine göz atarım artık, seed4me kendini bitirdi.

• Bende bağlantı problemi yaşadım müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim duzelttiler şu an sıkıntısız tekrar girmeye başladı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.