Ben iletişime geçtim, gelen cevabı aşağıya bırakıyorum. Kafam rahat uğraşmadan tık tık ilerliyordum çok da mutluydum. Nereye göç edeceğimizi bu konu altına bırakırsanız harika olur. Merhaba, Destek ekibiyle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Ana sunucumuzdaki son sorun nedeniyle tüm kullanıcı aboneliklerini incelemek zorunda kaldık. Hesabınızın ücretsiz kuponlarımızın kötüye kullanılmasına karıştığını keşfettik. Bu durum politikamıza aykırıdır ve yasaklanmanıza neden olabilir. Politikamıza uygun olmayan daha önce uzatılmış erişim süresini geri yükleyemesek de hesabınıza 1 ay ücretsiz kredi yükledik. VPN hizmetimizin uzun süreli kullanımı için özel bir teklif sunmaktan mutluluk duyuyoruz: tüm ödemeleriniz için üçlü erişim. Örneğin, 1 yıl ödeme yapmanız durumunda 3 yıl erişim elde edersiniz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen ödemenizi doğrulayabilmemiz için işlem kimliğinizi de içeren satın alma makbuzunuzu bize gönderin. Daha fazla yardıma ihtiyacınız varsa veya herhangi bir sorunuz varsa lütfen bize bildirin. Anlayışınız ve sürekli desteğiniz için teşekkür ederiz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim