3 - 4 Mart 2018 // İstanbul Harbiye Hilton // 13:00 - 18:00 5 Mart 2018 // İstanbul Dedeman Bostancı // 15:00 - 20:00 7 Mart 2018 // İzmir Hilton Otel // 15:00 - 20:00 1 Mart 2018 // Ankara Sherathon Otel // 15:00 - 20:00
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Farklı ülkelerde eğitim görmek isteyenler için düzenlenen Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları’nın öğrencilere sunduğu en büyük fırsat, Amerika, İngiltere, Fransa, İspanya, İtalya, İsviçre, Avustralya, Norveç ve Macaristan gibi ülkelerden gelen okulların kayıt yetkilileri ile yüz yüze tanışma ve aşağıdaki konularda bilgi alma imkanı:
Work And Travel Dil Kursları Lisans Programları Yüksek Lisans Programları Uluslararası Sertifika ve Diploma Programları MBA Programları Doktora Programları İş İngilizcesi Programları Sınav Hazırlık Kursları
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
FUARA KATILIM İÇİN HERHANGİ BİR YAŞ SINIRLAMASI YOKTUR. HERKES KATILABİLİR.
Ayrıca fuara katılacak öğrenciler, katılımcı okulların fuara özel sağladığı burslardan ve indirimlerden yararlanma hakkını kazanma şansları da bulunuyor. Çeşitli çekilişlerde de hediyeler kazanma şansı yakalayacaklar.
2 yıl önce hilton oteldeki fuara gitmiştim kafadan 30bin liranız varsa bu fuarlara gidin yurt dışında okumak gerçekten cok pahalı work and travel falan içinde gidilebilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme