Şimdi Ara

Ücretsize Düşen Kalıcı Oyun Fırsatları ve Key Paylaşımı [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22.133
Cevap
2.109
Favori
2.504.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MVP24

quote:

Orijinalden alıntı: ozgurunal1

quote:

Arkadaşlar bana paypal'dan 7.49 Dolar verebilirmisiniz? Yanın da Dota 2 Key ile Arma 3 Lite Key'i vereceğim acil bir durum arkadaşlar.

Kimse dota 2 ve arma 3 alpha lite'a o parayı vermez

Farkındayız herhalde. Ayrıca gülünecek bir durum sezemedim 7.49 dolara ihtiyacım olduğu belirttim ve nezaketen bunları vereceğimi söyledim nedir yani problem?

O oyunlar bedava zaten. Alacağın cevaplara hazır ol bu şekilde yorum yazdığın için.

• yazık....
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

yazık....

Neye yazık yahu? Saçmalamayın. Konumu hallettim zaten ama insanların bu kadar karşısındakini yerden yere vurmasını bir türlü anlamıyorum.
  • MVP24 kullanıcısına yanıt
    2 haftalık üyelik ile burdan key, oyun vs neyse de para istemek benim için ''yazık'' durumudur. sizin için olmayabilir ama benim için öyle.
  • quote:

2 haftalık üyelik ile burdan key, oyun vs neyse de para istemek benim için ''yazık'' durumudur. sizin için olmayabilir ama benim için öyle.

Bunun sizi ilgilendirmediğinin kanaatindeyim. Ayrıca 2 haftalık üyeliğim olabilir ama yıllardır takip ediyorum ben. Tekrarlıyorum benim burada attığım hiçbir post sizi alakadar etmez.
  • quote:

beyler sakin motorları soğutalım bi didi soğuk çay içelim
  • quote:

quote:

Bunun sizi ilgilendirmediğinin kanaatindeyim. Ayrıca 2 haftalık üyeliğim olabilir ama yıllardır takip ediyorum ben. Tekrarlıyorum benim burada attığım hiçbir post sizi alakadar etmez.

İnsanları kandırmaya çalışırsanız herkesi ilgilendirir.
  • quote:

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dota 2 isteyen PM astın bol miktarda var
  • metro 2033 varsa rica ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gnell

metro 2033 varsa rica ediyorum

hocam nerden edinirseniz edinin çok güzel oyun vallaha çokta dramatik steamden oynayınca tadı başka oluyo
  • metro 2033 fan'ı olarak bütün kitaplarını okudum fakat oyununu oynamak nasip olmadı key bulabilirsem oynıycam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Admiralkheir

metro 2033 fan'ı olarak bütün kitaplarını okudum fakat oyununu oynamak nasip olmadı key bulabilirsem oynıycam

Bikaç gün önce burada elimdeki tüm keyleri dağıttım hocam. Güzel oyun oynamanızı tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banada metro lazım kaçırdım
  • Steam trading card beta access olup gönderebilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda_xl

quote:

Orijinalden alıntı: Admiralkheir

metro 2033 fan'ı olarak bütün kitaplarını okudum fakat oyununu oynamak nasip olmadı key bulabilirsem oynıycam

Bikaç gün önce burada elimdeki tüm keyleri dağıttım hocam. Güzel oyun oynamanızı tavsiye ederim.

düşünmen yeter saol blackie nickli reis sağolsun verdi key indiriyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: D-C

Banada metro lazım kaçırdım

arkadaş 3 key verdi birini ben aldım ama kesinlikle oynamanızı tavsiye ederim
  • Arkadaşlar fazladan steam keyi olan varmı hiç bir oyun farketmez.Dota 2 hariç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eftpft -- 23 Haziran 2013; 18:23:23 >
  • Dota 2 verilir.
  • Burası oyun isteme konusu değil, key dağıtım konusu. Bazı arkadaşlar bunu anlayamamış.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.