o depodakileri ne yapcıan satsan elim gitmez benim saklasan yer kaybı
Liman charları da full
Keşke birine verilebilse öylesine char kasardık bende de var bir sürü sos 8-9 deg.
azimle s.çan betonu delermiş. tebrikler
yazık ya sroya bak al gülü ver gülüm olayına dönmüş neyse hayırlı olsun
ya ben denedim 600k silk e Xbow 90Lv çıkmadı bile subcrition kart verdi ^^ elixir verse bari
600 k Sil Dediğin 600.000 Silk Eder
Hayırlı olsun
İlhan abi naptın sen 2600silk ne demek 2600 silk = yaklaşık 400 Tl falan 400Tlye sunlı bow char alırdın
İlhan Hayırlı Olsun :D Eğer 1K lik Stok Acarsan Haber Et :D Ayrıca Ayın 25 İnden Sonra Silklerde Düşüş Olursa Tamamıyla Haber Et Anında Silk Cekecegim :)
Hayırlı olsun ben 100 civarında deneme den sonra illallah dedimdi. İmmortal ve steady basmayı unutma her şeyden önce
inşallah yakarsın :)
Tebrikler Sanırım bi ara bırakmıştın keşke hiç geri başlamasaydın bende şu son çarlarımı goldlarımı satıp bırakıyorum bu oyunun cılkı çıktı malesef
Hayırlı olsun.Güzel günlerde kullanman dilegiyle.. Darısı benim başıma inş.Pazartesi gönderiyorum silk pasarısını hazır ol.
HayırLı olsun abi Hak ettin yani :)
quote:
Orijinalden alıntı: DostDeli
İlhan Hayırlı Olsun :D Eğer 1K lik Stok Acarsan Haber Et :D Ayrıca Ayın 25 İnden Sonra Silklerde Düşüş Olursa Tamamıyla Haber Et Anında Silk Cekecegim :)
1000Lik Silki 140 TL'den veriyorum zaten 100 Silk 14 TL, daha da düşmez
Greece'de 100 Silk'e düştü ilhan :) Ama orası Greece değil. Hayırlı olsun güle güle kullan . . .
Tebrikler.Hayırlı olsun.
hayirli olsun +9 halinide gormek isteriz
abi sende sun hastaligi var
pm atabilsem bisey sorucam ama atamiyorum neyse tekrardan hayirli olsun.
hayırlı olsun...ee parayı veren zorda olsa sununu alyo
darışı başıma
Hayırlı olsun İlhan abi . Çok can yakıcaksın gibi gözüküyor . . .