Şimdi Ara

Üçüncü 90 Magic Sun Bow/10 Silke Hemde ^^ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
8.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepiniz Sağolun.
    10 Eylül 2009 Magic Pop Bayramı Olsun

Kendime beni kasıcak 100 lwl wizard bakınayım gün boyu, Apollodada en az bulunan şey 100 lwl olup da powerlevel yapabilecek adam
  • quote:

Orijinalden alıntı: _aNaToLia_

Hepiniz Sağolun.
    10 Eylül 2009 Magic Pop Bayramı Olsun

Kendime beni kasıcak 100 lwl wizard bakınayım gün boyu, Apollodada en az bulunan şey 100 lwl olup da powerlevel yapabilecek adam

resimdeki konusmalarımı okuyum
  • 400 tl ye yakın para gitti

cold olunur mu yaf force varken
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...Paşazade...

400 tl ye yakın para gitti

İntler Bizim için zaten sorun değil hele ki sun var, Phy defansımı coşturuyorum str katili olmak için.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ...Paşazade...

400 tl ye yakın para gitti

İntler Bizim için zaten sorun değil hele ki sun var, Phy defansımı coşturuyorum str katili olmak için.

seni tek 1 char alt eder maksımum 4 vurusta

force-cold-light nuker o yapılandırmayıda kımse yapmadıgı ıcın en ıyı sen olursun

• hayırlı olsun büyük başarı. bişi soracam bu arada o yeşile dönenler noluyo item falan çıkıyomu onlardan ?
  • Hayırlı olsun ben 1k silk harcadım sun Xbow u çıkartamadım bidaha denemem serverdeki tek Sun Bowlu Türksün şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: sub-zero

hayırlı olsun büyük başarı. bişi soracam bu arada o yeşile dönenler noluyo item falan çıkıyomu onlardan ?

Magic popun Npc si var, aynı So-ok da jewel kırdırır gibi kırdırıyorsunuz ve size teselli olarak
    Sos - Elixir - Luck Stone - Sun Çekiliş Kuponu - +2800HP scroll - Zerk Scroll gibi hediyeler veriyor.

quote:

Orijinalden alıntı: Léonardo

Hayırlı olsun ben 1k silk harcadım sun Xbow u çıkartamadım bidaha denemem serverdeki tek Sun Bowlu Türksün şuan

TR_NOVACI_TR Ümitdede var, Benim Gibi O da troy serverinden Apollo'ya geçti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _aNaToLia_ -- 10 Eylül 2009; 11:27:47 >
  • Joymax senin ile gurur duyuyor.
  • sro ne hale geldi suraya bak.Eskiden sun cıkarmak icin kasılırdı.Şimdi parası olan alıyo sun parası olmayanda anca bole konulardan bakıyor.Joymax koparabildigi kadar koparıyo parayı ama oyun içi dengesizlik aldı başını gidiyor.Magic pop bu oyunu bitirecek.Bundan adım gibi eminim.
  • quote:

quote:

hayırlı olsun büyük başarı. bişi soracam bu arada o yeşile dönenler noluyo item falan çıkıyomu onlardan ?

Magic popun Npc si var, aynı So-ok da jewel kırdırır gibi kırdırıyorsunuz ve size teselli olarak
    Sos - Elixir - Luck Stone - Sun Çekiliş Kuponu - +2800HP scroll - Zerk Scroll gibi hediyeler veriyor.

quote:

Hayırlı olsun ben 1k silk harcadım sun Xbow u çıkartamadım bidaha denemem serverdeki tek Sun Bowlu Türksün şuan

aa ewt ondada vardı ortalarda görünmüyo artık Wizard olupta Staff çıkarsaydın çok can yakardın serverde . . .

• bende deneyim dedim elixir weapon çıktı
  • lucky stoneler benim
  • quote:

Orijinalden alıntı: feriox

Joymax senin ile gurur duyuyor.

+1905
  • quote:

quote:

quote:

quote:

aa ewt ondada vardı ortalarda görünmüyo artık Wizard olupta Staff çıkarsaydın çok can yakardın serverde . . .

2 gece sonrasından itibaren Ümit ile birlikte 98lerde Share PT'mizi kurucaz, lwl kasmam hızlı olur benim, 1980.000 SP var daha bende gapsız gidiyorum ben.
    Benim gözümde en değerli Sun Çin Sun Bowdu ve artık aldım. Ben Unique Sevmiyorum, Thief hayranıyım, Wizard yapmam ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _aNaToLia_ -- 10 Eylül 2009; 11:59:33 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

2 gece sonrasından itibaren Ümit ile birlikte 98lerde Share PT'mizi kurucaz, lwl kasmam hızlı olur benim, 1980.000 SP var daha bende gapsız gidiyorum ben.
    Benim gözümde en değerli Sun Çin Sun Bowdu ve artık aldım. Ben Unique Sevmiyorum, Thief hayranıyım, Wizard yapmam ben

Ne yani bizdemi kasılcaz

• Benide al benide
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lu£
    Benide al benide

Dünyadaki Tek Kız Sen Kalsan Seni Almam ben
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lu£
    Benide al benide

Dünyadaki Tek Kız Sen Kalsan Seni Almam ben

Beni sev.
    başka bişeyimi sevdi bu aslındada forumda olduğumuz için böyle değiştirdim sen anlarsın.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.