Şimdi Ara

Üçüncü 90 Magic Sun Bow/10 Silke Hemde ^^ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
138
Cevap
0
Favori
8.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: InFlames*

Vay be.. Biz de hala ecsro kasarız... Vay be... Helal olsun, bi de hayırlı

Hocam kasmasına kasarızda iki günde bir yeni client koyuyorlar..Çocuk oyuncağı oldu iyice..
  • bu çar çok can yakas helede bi silk satışı yapan bir sitenin sahibinin olunca....

Hayırlı olsun

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pyrexia -- 4 Ekim 2009; 10:06:10 >
  • Neptune'deki Sun Bow Eklendi
  • bi legend gelse tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: _aNaToLia_

Neptune'deki Sun Bow Eklendi

çok ugraştı çok çalıştı 370de anca bulabildi bomba gibi char oldu
  • Hayırlısı olsun hocam.
  • haftaya 11 degree geliyomuş dicem ama 11 degree de 105 lv de bitiyo yine 9 degree sun bow tutulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.chucky

haftaya 11 degree geliyomuş dicem ama 11 degree de 105 lv de bitiyo yine 9 degree sun bow tutulur

10 Degree diyecektin 9 yazmışsın, 105 LwL'de Benim bildiğim 11 degreelerden sadece sos lar geliyor, som ve sunlar 110 ile geliyor diye biliyorum, yanılıyor da olabilirim ama Joymax bu ne yapacağı da belli olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _aNaToLia_

quote:

Orijinalden alıntı: mr.chucky

haftaya 11 degree geliyomuş dicem ama 11 degree de 105 lv de bitiyo yine 9 degree sun bow tutulur

10 Degree diyecektin 9 yazmışsın, 105 LwL'de Benim bildiğim 11 degreelerden sadece sos lar geliyor, som ve sunlar 110 ile geliyor diye biliyorum, yanılıyor da olabilirim ama Joymax bu ne yapacağı da belli olmaz.

evet sadece sos var :)
  • Fatih bende 3k silk harcamıştım çıkmadı. Sende 3.7k harcamışsın. Güle güle kullan charı. Yüzümü kara çıkarmadın valla iyi götürdün charı.
  • yemin ediyorum bu joymax kadar çakal şirket görmedim

bütün item mall ı kaldırıp sadece macig pop u bıraksalar 7 sülaleleri geçinir

yorumlara bak 1000 silk harcadım 3000 silk harcadım. yok ebesini gözü 3000 silk asgari maaş ulan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuzgun091 -- 24 Eylül 2009; 19:12:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: I_nterpoL

yemin ediyorum bu joymax kadar çakal şirket görmedim

yorumlara bak 1000 silk harcadım 3000 silk harcadım. yok ebesini gözü 3000 silk asgari maaş ulan

Gbotlar 1 hafta yoktu silk satışları düştü, Joymax gibi paragöz bir şirkete kesin evlat acısı gibi koymuştur, şimdi gbotlar geldi gidip kurban kessinler

• Gratz İlhan
  • quote:

Orijinalden alıntı: I_nterpoL

yemin ediyorum bu joymax kadar çakal şirket görmedim

sen beni güldürdün akşam akşam,Allah'ta seni güldürsün.
    Ama dediğin doğru,millet 400-500 milyona geçinirken,bazı arkadaşlarımızın 400-500 milyon oyuna yatırması ki özellikle sırf bir sun için olması çok ironik ve trajedik.
    Allah daha fazlasını versin ne diyim.Hepinize bol sunlar.

• Hayırlı olsun artık bizede bi 1000 silk atarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: WorthyLife

Hayırlı olsun artık bizede bi 1000 silk atarsın

1000lik Silk için 140 TL yollaman yeterli, benim silkler ballıdır
  • Helios Serverindeki 10 Silke Düşen Sun Bowun Resmi Eklenmiştir.
  • Şaka mı bu ?

Not: Türkgamecenter silkleri ile sun two handed düşmüştür bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz

Şaka mı bu ?

Not: Türkgamecenter silkleri ile sun two handed düşmüştür bilginize.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.