Şimdi Ara

Uçuş hostluğu hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler.Ben üniversitede uluslararası ticaret ve finansman 2. sınıf öğrencisiyim.Konuyu açma sebebim aklımda bazı soruların olması..Mezun olduktan sonra gezmeye,yeni yerler görmeye biraz fazla meraklı olduğumdan,mümkünse kendi alanımda çalışmadan önce 4-5 sene uçuş hostluğu yapmak istiyorum..edindiğim bilgilere göre iyi bir maaş olanağıda var..Sizce böyle birsey mantıklı mı ? İyi denilebilecek bir maaşla 4-5 sene çalışıp,yeni yerler gezmek,görmek.. ? Bu amaçla böyle bir işte çalışabilir miyim ? Yada dışarıdan bu tarz olaylar bana biraz fazla mı tozpembe geliyor.Uçuş hostlugu hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim,şimdiden teşekkürler..

• Avusturyalı bı kız tanıyorum o da öyle yaptı.Universite bitince 3.5 sene boyunca hosteslik yaptı ve pişman değil bence sende olmazsın.
  • ilginiz için teşekkür ederim.Bölümümün iş olanakları yeterince iyi ama potansiyel olarak hostların aldığı maaşı alabilmek için 5-10 yıl gibi bir süre geçmesi gerekiyor..Bu yüzden böyle bir yol düşünmüştüm.
  • önemli ola girebilmek makesef dile kolay cok sağlam torpil veya gerçekten 2 tane dil ve beceri görünüş ve bol bol şans olmadan almıyolar
  • üniversitemde anadilim ingilizce.Dolayısıyla ingilizcem iyi seviyede.Almancamda biraz var.Boyum 1.86-kilom 82 bu sartlar altında sansın olabilir dediler..Ama haklısınız torpil olmadan pek bir sey yapılamıyor ulkemızde maalesef :/
  • şu mesleği bari bayanlara bırakın kardeşim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ahah oda farklı bir bakış açısı tabi :) ama mesleklerin cinsiyeti kalmadı,sonuçta önemli olan geçim sıkıntısı :)
  • Bahsettiginiz bolunde calisip gezip gormek pek mumkun degil.Ucusunuz oldugu zaman havaalanina gider ucaga binersiniz _ gittiginiz yerde ucaktan inip dogru otele gidersiniz daha sonra otelden cikip tekrar ucusa gidersiniz genelde boyle olur.Hem yurt ici ucarsiniz hemde yurt disi.

Ekleme:Kabin memuru olabilmeniz icin gerekli sartlari saglamaniz gerekir.Her firmanin istedigi ozellikler farklidir.Ingilizce sarttir ikinci yabanci dil avantajdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onr4249 -- 7 Nisan 2012; 0:29:57 >
  • Yorumunuz ve ilginiz için teşekkürler,dikkate alacağım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.