Şimdi Ara

Ucuz Ama İşe Yarar Telefon Nerden Alınır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Hayırlı Cumalar. Malum Okullar Bitti Bende Öğrenciyim Karne Hediyesi Olarak Bir Telefon İstemeyi
    Düşünüyorum Fakat Gidip 2500 TL telefon isteyebilecek Değilim Ama Yinede S6 Veya İphone 6 Almak İstiyorum Nerde Ucuzu Bulabilirim Ankara Ve İstanbuldan Yer Söylerseniz İyi Olur Ankarada Yaşıyorum Ama gelicek Hafta İstanbula Gitcem. Son Olarak Söylemek İstediğim Alcağım Yer Ucuz Olsun Ama 100 Tl Ucuz Falandan Bahetmiyorum Mesela 2000 Tl Bi Telefonu 1300-1400 Alayım Cihazın Garantisi Falan Olmak Zorunda Değil İmeğisi Sahte Olmasın Telefonda Sahte Olmasın
    Kaçak Falan Olabilir. Yeterki Sahte Olmasın Ve Ucuz Olsun. Bide Son Bişey Sorcam DoğuBank Hakkında Okuduklarımda Artık Çok Ucuz Satmadıkları Söyleniyor Bu Doğrumu Şimdiden Teşekkür Ediyorum.

İYİ FORUMLAR...

• Konu yeri yanlış ancak yinede cevap vereyim.
    Kimse 2500 tl eden telefonu sana 1500 tlye vermez.Çok ararsan bulursun bir şeyler ama ya çakmadır ya çalıntı.Ucuz olsun istiyorsan ikinci el bak.Sana tavsiyem paranın yettiği bir telefon alman.1000 tlye bile çok iyi telefonlar var eğer tek derdin telefonun havasını atmak değilse.
  • Doğu ve güneydoğuda orjinal kaçak ürünler mevcut tek sıkıntıları garantisiz olmalari !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulud49 U kullanıcısına yanıt
    Onu bilemiyorum ancak paralel ithalat ürünleri tercih edebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.