Şimdi Ara

Ucuz android - HTC Desire C, Xperia Miro, Galaxy Mini 2, Huaweiler???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şu an eski java bir cep telefonum var, 3g internet ihtiyacımdan ve sırf "wifi hotspot" özelliğinden dolayı bir android telefon almak istiyorum. Çok para vermek de istemiyorum, aslında hotspotlu bi telefon + Ainol vb. 300-400 liralık bir tablet almak istiyorum.

Telefon olarak şunları buldum(işlemcileri-ramleri baya baya düşük, ama işimi görür herhalde pek bir ihtiyacım yok, Samsung Galaxy S Wifi 5" tabletim vardı, 1ghz işlemci 512mb ram işimi görüyor mesela)

- HTC Desire C Golf: 499tl
    - Samsung Galaxy Mini 2: 479tl
    - Sony Xperia Miro: 579tl (Aslında 400tl civarına tipo var ve özellikleri htc desire gibi sanırım, ama yüksek sar değeri düşündürüyor...)
    - Huawei Ascend G301: 489tl
    - Huawei U8850 Vision 1 GHz: 489tl

ve biraz daha normal seviyede Sony Xperia J var 629tl'ye.

Sizce hangisini alayım?

• quote:

Orijinalden alıntı: rodriguez2

Merhaba;
    Şu an eski java bir cep telefonum var, 3g internet ihtiyacımdan ve sırf "wifi hotspot" özelliğinden dolayı bir android telefon almak istiyorum. Çok para vermek de istemiyorum, aslında hotspotlu bi telefon + Ainol vb. 300-400 liralık bir tablet almak istiyorum.

Telefon olarak şunları buldum(işlemcileri-ramleri baya baya düşük, ama işimi görür herhalde pek bir ihtiyacım yok, Samsung Galaxy S Wifi 5" tabletim vardı, 1ghz işlemci 512mb ram işimi görüyor mesela)

- HTC Desire C Golf: 499tl
    - Samsung Galaxy Mini 2: 479tl
    - Sony Xperia Miro: 579tl (Aslında 400tl civarına tipo var ve özellikleri htc desire gibi sanırım, ama yüksek sar değeri düşündürüyor...)
    - Huawei Ascend G301: 489tl
    - Huawei U8850 Vision 1 GHz: 489tl

ve biraz daha normal seviyede Sony Xperia J var 629tl'ye.

Sizce hangisini alayım?

Bunların arasında mini 2 düşünülebilir jelly bean alacağı söyleniyor.
    Ancak benim önerim lg l5 e de bakmanız.
    Fiyat olarak 499 tl

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.