Arkadaşlar apu sistem demiştim yalniz ekran kartı olmayacak.
İşlemci anakart ve RAM istiyorum sadece.
ugurakkocogluU
kullanıcısına yanıt
bf3 'ün java versiyonu felan mı var. apu ile bu işlemi performanslı bir şekilde yapamazsın. çok daha performanslı sistem öneriyoruz.
Blood Money'in önerdiği sistem daha istikrarlı ve performanslı çalışacaktır,boşver apu falan
quote:
Orijinalden alıntı: doctor_bey
Blood Money'in önerdiği sistem daha istikrarlı ve performanslı çalışacaktır,boşver apu falan
Ben önermedim. ----------------- Kardeş apu'dan çok daha iyi performans verecek forvet09'un hazırladığı sistem.
Peki teşekkür ederim düsunecegim onerinizi
Blood Money
kullanıcısına yanıt
uppss , fail
insan sabahtan beri aç olunca oluyor böyle , neyseki az önce döner yedim doydum
quote:
uppss , fail
insan sabahtan beri aç olunca oluyor böyle , neyseki az önce döner yedim doydum
ayıp oluyor ama. bu kadar da görmemezlikten gelinilmezki. parmaklarımı elektrik prizine sokturacaksınız. (öğleden sonra spiderman izledimde.)
forvet09
kullanıcısına yanıt
sakin ol hocam,dünyanın sana ihtiyacı var
doctor_beyD
kullanıcısına yanıt
6.5 gb film indirdim. 10 üzerinden 5 puan vermem. amazing spiderman tamamen hayal kırıklığı. 50gb tan gitti 6.5.
forvet09
kullanıcısına yanıt
Hocam bu resmi görüyomusun?Bu resim bir katliamın resmidir!!!Bu resim bir gb katilinin arkasında bırakmış olduğu izlerdir!!!!
Lanet olsun 5-10 tane film indirdikten sonra dolan harddiskler!!!Lanet olsun 50GB'lık Full HD filmler!!!
Ve en önemlisi lanet olsun ttnet,kaç gün bekliyorum torrentte insinde izleyek diye,film hayal kırıklığı çıkınca beni o kadar beklettiği için ttnete kızıyorum,sonuç olarak anadan başlayıp babaya kadar giden bir süreç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctor_bey -- 2 Ağustos 2014; 16:41:20 >
doctor_beyD
kullanıcısına yanıt
sende 50gb film indirme o nedir öyle? 720p de 6-7 gb film, net lik ve görüntü canlılığı için gayet iyi. tabii 50gb lık filme alışınca.. :) yine de küfür etmemek lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: forvet09
quote:
Orijinalden alıntı: ugurakkocoglu
arkadaşlar cs go skyrim battlefield 3 gibi oyunları oynamak için apu sistem tavsiyesine ihtiyacım var. 600-700 TL civarı olursa sevinirim.
şuan hali hazırda kasam+harddiskim felan var o yüzden onları tekrar almama gerek yok sanırım sıkıntısız çalışıyorlar çünkü
300w'lıkta bir güç kaynağım var kasada.
ihtiyacım olanlar apu işlemci ram ve anakart sanırsam.
+1. Bunu al Apu'ya 10 koyar. APU kullanabilmemiz için fiyatların düşmesi lazım.
forvet09
kullanıcısına yanıt
hocam çok sevdiğim filmleri 50gb olarak indiriyorumda normalde yify falan takılıyorum,ee filmin konusunu okuyorum fragmanını izliyorum "vay be filme bak,kesin bayılırım ben buna" diyip 50gb indiriyorum;yok abi,hikaye yok filmde,izliyorum izliyorum bişey anlamıyorum.Biri birine ateş ediyo öteki ötekinin üstüne atlıyo falan;tamam bunlar olacakta hikaye olmadığı zaman benim için sadece boş hareket yapan insanlar gibi o filmde oynayanlar,hiç bi anlamı yok yani
Neyse aynen fazla küfretmemek lazımda zaten 50gb akk olduğu için üzülüyor insan,ama zaten 7-8 günde indiği için neredeyse bir ayın yarısı bitmiş oluyor,diğer yarısınıda telefondan takılarak hallediyorum
quote:
hocam çok sevdiğim filmleri 50gb olarak indiriyorumda normalde yify falan takılıyorum,ee filmin konusunu okuyorum fragmanını izliyorum "vay be filme bak,kesin bayılırım ben buna" diyip 50gb indiriyorum;yok abi,hikaye yok filmde,izliyorum izliyorum bişey anlamıyorum.Biri birine ateş ediyo öteki ötekinin üstüne atlıyo falan;tamam bunlar olacakta hikaye olmadığı zaman benim için sadece boş hareket yapan insanlar gibi o filmde oynayanlar,hiç bi anlamı yok yani
Neyse aynen fazla küfretmemek lazımda zaten 50gb akk olduğu için üzülüyor insan,ama zaten 7-8 günde indiği için neredeyse bir ayın yarısı bitmiş oluyor,diğer yarısınıda telefondan takılarak hallediyorum
imdb ya da rt den filmin puanına bakıyormusun? birde türkçealtyazı sitelerinde izleyenlerin yorumları oluyor. şahsen dikkate alarak indirme yapıyorum.
forvet09
kullanıcısına yanıt
o yorumlar umurumda değil çünkü başkalarının beğendiğini ben beğenemeyebiliyorum bazen
doctor_beyD
kullanıcısına yanıt
rt oyları genelde tutuyor. bu arada birisi giydirmiş bizim muhabbete eksileri.
forvet09
kullanıcısına yanıt
aynen ha
kimse o insan evladı ya şimdi çıksın ya da sonsuza dek sussun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme