Şimdi Ara

Ucuz Bir Ses Sistemi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar herkese... Kaliteli ( Classic rock ve metal dinliyorum yani notaları tam verebilecek ) bir ses sistemi arıyorum.. elbette çok yüksek meblalarda para veremem.. Gözünüze takılan uygun fiyatlı ses sistemleri varsa yorum yapabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim :)

• SuaGamesReklam S kullanıcısına yanıt
    Yüksek meblağdan kastınız nedir? 200, 500, 1000 yada 5000? Bu işlerin sonunun olmadığını tahmin edebildiğinizi düşünüyorum. Net bir bütçe belirtilmeden çok farklı insanların olduğu bir ortamda ürün önermek beyhude olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusura bakmayın haklısınız... Leptap ile kullanacağım sonuçta yani 1800 liralık bir laptop a 5000 liralık bir ses sistemi alamam buna yönelik 500-1000 arası olabilir ya da daha düşük hiçbir fikrim yok, yorumlara açığım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

http://www.sanalmarketim.com/logitech-z623-200w-21-siyah-hoparlor-980000403/p_30486/

Genel bir fiyat araştırması yapacağım, ilginiz için teşekkür ederim =)
  • Merhaba, En Uygun Ses Sistemi modelleriniwww.yonkamuzikmarket.com da uygun ödeme seçenekleri ile bulabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yonka Müzik Market

Merhaba, En Uygun Ses Sistemi modelleriniwww.yonkamuzikmarket.com da uygun ödeme seçenekleri ile bulabilirsiniz

Sen de güzel yere kapak attın be dostum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ev için ses sistemi tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Behringerin aktif hoparlörlerine bakabilirsiniz. Daha sonra sisteme birde dac eklerseniz iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stakanar

Behringerin aktif hoparlörlerine bakabilirsiniz. Daha sonra sisteme birde dac eklerseniz iyi olur.

İlgin için teşekkür ederim, onlara da bakarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.