arkadaşlar cuma yada pazartesi günü yeni aracımı teslim alıcam.şile de okuyorum ve burda cok fazla cevirme oluyor.polis yada jandarmanın ters bi anına denk geldiğinizde filmleri söktürmeden bırakmıyolar.bende çare olarak istanbul aksarayda 40 tl ye komple film ceken yerlerde film cektirmeyi düşünüyorum.sene de 2 3 kez filmlerle cevirmeye yakalanıcagımı düsünüyorum ve 300 400 tl filme para vermek mantıklı gelmiyo? sizce bu ucuz cam filmlerinden yaptırsammı?
Ucuz cam filmlerinde UV filtreleme özelliği olmadığından güneşin zararlı etkilerinden korunmazsınız bir tek bunu dikkate alınız.
teşekkür ederim. benim problemim zararlı ışınlardan çok polislerle :)
ayrıca cezasıda var kardeş ve sökmeyede para istiyorlar.
En açık tonunu alırsanız sorun çıkacağını zannetmiyorum.
Hepsi buradadan 17 TL'ye SVS marka %50'lik çizilmez cam filmi aldım, gerçekten çizilmiyor, önceki kullandıklarımda camı indir kaldır yaptıkça çizgiler oluşmuştu.
35 TL'de bir ustaya verdim 4 yan camlara çektirdim yalnız işçilikten memnun kalmadım, zor görülsede küçük hava kabarcıkları var. Camı gazete veya bezle temizledikten sonra mutlaka basınçlı havada tutsun.
Güneş ışınlarınıda epey kesiyor, uzun yolda cam perdesine gerek duymuyorum eskiden güneş yakıyordu.
1,2,3 diye tonları varmış, eğer açığı kullanılırsa yasak değilmiş. Böyle bir olay vardı sanırım.
1numarada kesinlikle sorun cıkmaz.zaten aracın cam filmli oldugu belli olmuyor dışardan 2numara akşamları bariz karanlık yapıyor arabanın içi. 3numaraya bişey dememe gerek yok işin ilginç yanı 1,5yıldır izmirde arabamla öncam hariç 3numara filmle gezıyorum.emniyet kemeri takmamaktan+yuksek hızdan 2kere ceza yedim.cezayı yazan polisler cam filmle ilgilenmediler bile. varın siz düşünün. bir keresinde hastane önune park etmiştim. polisler gıyabımda ceza kesmişler.
bir kere de yanlışlıkla durduruldum. bir keresinde de jandarma bölgesinde "sasalı'da" kimlik kontrolu yapılıyordu bu dediğim olaylar son 1,5yılda oldu hiçbir zaman polisle cam filmle ilgili papaz olmadım.şeytan kulağına kurşun...
1numarada kesinlikle sorun cıkmaz.zaten aracın cam filmli oldugu belli olmuyor dışardan 2numara akşamları bariz karanlık yapıyor arabanın içi. 3numaraya bişey dememe gerek yok işin ilginç yanı 1,5yıldır izmirde arabamla öncam hariç 3numara filmle gezıyorum.emniyet kemeri takmamaktan+yuksek hızdan 2kere ceza yedim.cezayı yazan polisler cam filmle ilgilenmediler bile. varın siz düşünün. bir keresinde hastane önune park etmiştim. polisler gıyabımda ceza kesmişler.
bir kere de yanlışlıkla durduruldum. bir keresinde de jandarma bölgesinde "sasalı'da" kimlik kontrolu yapılıyordu bu dediğim olaylar son 1,5yılda oldu hiçbir zaman polisle cam filmle ilgili papaz olmadım.şeytan kulağına kurşun...
dostum alemsin valla
kardeş çizilmeyeni 17 lira çizileni 10 lira biz geçen hafta iki arkadaş kendimiz hallettik çokta güzel oldu
geçen gün bir arabaya bindim %35 yada %50likti. görüntü çok güzeldi.Acaba %35lik bir problem yaratır mı polisle?
Ziebart denen birt marka var bildiğim kadarıyla bu işin en pahalısını o yapıyo onunda fiyatı çoktur pas geçelim onu bende şu ucuz cam filmlerini düşünüyorum ama acaba kalitelimi ? birde polisden korkuyorum farlarını ve sislerini yakıp ve birde bunları xenon yapanlara bişey demiyolar gel gelelim filmli cam görünce hemen durduruyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme