Annemin kullanması için bir laptop almayı düşünüyorum ama şimdiye kadar hiç laptop kullanmadığım özellikle markalar konusunda hiç bir bilgim yok. Bilgisayarı zaten annem kullanacağı için yüksek bir performans beklemiyorum gerek yok zaten. Laptoptan esas istediğim dayanıklı, stabil olsun. Servisle falan uğraşmasına gerek kalmasın. Bu sanırım daha çok markanın getirdiği bir özellik, bu sebepten buradan sormayı daha uygun buldum. İstediğim diğer ikinci özellikse görece olarak büyük bir ekran ve klavye olması. Genel olarak beklentilerim bunlar ve tabii de ucuz olsun. Belirli bir model verebilirseniz çok güzel olur. Yok model veremezseniz sağlamlık ve güzel çalışan bir servis için hangi markayı önerirsiniz? Bilgisayarı da şehirde sadece teknosa olacağı için teknosadan almayı düşünüyorum. Belki yardımcı olur. Şimdiden teşekkür ederim.
İnternet üzerinden almayı düşünmüyorsun sanırım, Dell, Sony yada Lenovo seçmeni tavsiye ederim. Servis açısından Dell derim. Fiyat aralığını ve istediğin markaları sölersen daha iyi yardımcı olabiliriz.
free dos ve teknosada değil ama sorunun cevabı yukarıdaki linkte ve site güvenilir
Hp
1000 tl altı bakıyorum ama tam bir fiyat aralığım yok. Performans aramadığım için 800 TL'ye falan bulmuştum 2-3 tane ancak dayanıklılığından servisinden emin olamıyorum. Exper ve Casper'in bir kaç modelini gördüm. Pek güvenemedim onlara açıkçası