iç giyim üzerine satış yaptıgım butik profilimi devlette işe girmem yüzünden satmaya karar verdim çünkü ilgilenemiyorum. 32 bin takipçisi var su anda ve işe girene kadar (şubat sonu) satışlarım çok iyiydi. iyi calışırsanız benim gibi, ortalama ayda en az 2-3 bin getirisi rahat oluyor. ben çok standart ürün satmamak istedim, tasarım ürünler olsun istedim ama normal şeyler satsaydım daha çok kazanırdım.
sayfa maliyeye kayıtlı fatura kesebiliyor ancak isim hakkını size vermeyeceğim malum bir şirket kurmak en az 1000liraya patlıyor ve devretme parası falan uğraşılmaz. kaldı ki ismimi seviyorum ileride başka işlerde kullanmak istiyorum.
ilk başlarda tanınmak adına sadece 4 bin bot takipçi satın aldım ve 2-3bine yakını takibi coktan bıraktı, yani 1000 bot takipçisi yoktur su an. gerisi tamamiyle kadın, erkekleri kabul etmiyorum.
halihazırda kredi kartıyla ödeme alabilen ve ismi üzerine kayıtlı 6 ay süresi olan websitesi mevcut. (sadece paypal hesabınızı tanımlayacaksınız ve ürünleri değiştirmek için çok kolay panelli bir websitesi var, kendim kurdum.)
instagramın reklam gruplarına kayıtlı ve sürekli gruplara alınan tanınmış bir hattı da vereceğim. (10un üzerinde grupları kuran kişilerin numarasını da vereceğim ve böylece bir selamla o kişilerin gruplarına girebileceksiniz)
bir üstteki maddenin fiyatı paha biçilemez insanlar bir dünya para harcıyor reklam gruplarına girmek için.
günde en az 5-10 gruba dahil ediyorlar ve bir günlük toplu 7-8 reklam grubuyla 1000 kişi takipçi kazanabiliyorsunuz.
hiç bir kötü yorum bulundurmayan. (yani bu zamana kadar kimseye kazık atmadım işimi iyi yaptım yarın öbürgün kimse benden dolayı size kötü bir yorumda bulunmaz.) ki ürün yorumlarında görülür.
eğer benim gösterdiğim sektörde ilerlerseniz sabit müşterisi bulunan. (her ay 10-15 sipariş alıyorum bu kişilerden ve arkadaşlarına yayıyor. ilgili yaklaşmamdan dolayı)
tesettür giyime uygun. (cogu müşterim bu yönde)
satın alan kişiye işin inceliklerini de öğreteceğim. satın aldıgım yerleri, alabileceği yerleri ve alternatifleri gösterecem. tabi aynı sektörde çalışırsa.
kadınlara yönelik bir pazarlama aracı isteyene bulunmaz bir fırsat instagram. dediğim gibi sadece zamansızlıktan satıyorum. eşim sabit bir işim olsun istedi ve bu işi bırakmamı istedi. çok kadınla diyalog kurdugum için.
yalnızca kocaeli bolu ya da düzceden kişilerle YA DA SAKARYA YA GeLEBILECEK KISILERLE görüşürüm, elden satıyorum onun dısında tüm tekliflere kapalıyım.