Şimdi Ara

Ucuz ds ve türevleri için oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nintendo 3ds ime geçen gün itibarı ile kavuşmuş bulunuyorum, alet beklediğimden çok daha üst performansta, öncelikle onu belirtmeliyim, alırken bir de star wars u aldım, o da inanılmaz şeker bir oyun, tavsiyemdir, fakat alette yeni oyun olmadığından eski oyunları bir elden geçireyim istiyorum, aklımda chinatown wars var misal, gg'ye baktığımda oyunların 120 lira civarında olduğunu ebay.co.uk de ise aynı oyunun 8 pound olduğunu gördüm, tahtakale veya civarında eski oyunları alabileceğimiz nispeten ucuz veya 2. el bulacağımız nereleri var? herkese iyi günler

• Valla ben de geçen gün 3ds aldım ve önceden dsi'ım vardı onda da yaklaşık 10-12 oyun vardı.Street Fighter 3ds'den sıkıldıkça onu oynuyorum.Güzel ve ucuz oyun arıyorsan optimum media markt'a gideceksin 20 tlye süper oyunlar var.Ama bence para biriktir git 3ds oyunu al daha iyi.Geçen gün metroid prime hunters oynuyorum hiç bir heyecan yaratmadı bende.Eskiden hergün 2-3 saat oynadığım oyundan şimdi nefret ediyorum.Yani ben yerinde olsam ds oyunu değil de 3ds oyunu alırım.
  • Chinatown warsı tavsiye etmem benim iphoneda vardı fakat çok sıkıcı bir oyun.Bir de ds grafik kalitesiyle oynarsan hiç zevkli olmaz diyorum.Bu arada 3ds için Tom Cyclancy's Splinter Cell veya Street Fighter'ı önerebilrim.
  • Chinatown wars çok eğlenceli oluyor dste inanın iPhone gibi değil. Korkuadamın dediği gibi Media Markt'larda 1 alana 1 bedava ve çok ucuz oyunlar var. Aralgame.com'dada güzel oyunlar ucuz. GG'den alışveriş yapmayın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Modernova

Chinatown wars çok eğlenceli oluyor dste inanın iPhone gibi değil. Korkuadamın dediği gibi Media Markt'larda 1 alana 1 bedava ve çok ucuz oyunlar var. Aralgame.com'dada güzel oyunlar ucuz. GG'den alışveriş yapmayın derim.

Ama sonuçta Gta'ya o kadar para vereceğine bir Splinter Cell veya Street Fighter almak istemez misin?Hem görüntü kalitesi de neredeyse 2 katı
  • quote:

Orijinalden alıntı: korkuadam

quote:

Chinatown wars çok eğlenceli oluyor dste inanın iPhone gibi değil. Korkuadamın dediği gibi Media Markt'larda 1 alana 1 bedava ve çok ucuz oyunlar var. Aralgame.com'dada güzel oyunlar ucuz. GG'den alışveriş yapmayın derim.

Ama sonuçta Gta'ya o kadar para vereceğine bir Splinter Cell veya Street Fighter almak istemez misin?Hem görüntü kalitesi de neredeyse 2 katı

GTA 20 TL, Splinter Cell ve Street Fighter Yurtdışında bile en az 65 TL. 20 TL bile olsa gta idare eder.
  • Gta Chinatown wars DS konsoluna yapılmış en iyi oyunlardan biri,benim için en iyisi.Sıkılmadan oynayıp bitirdiğim harika bir oyun.Zaten ign,gamezone gibi sitelerden alığı puan bunu gösteriyor

yinede tercih meselesi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu bahsettiginiz kampanyalar hala gecerli mi acaba? haberi olan, goren duyan var midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grim.fandango -- 11 Temmuz 2011; 13:54:20 >
  • Media Markt`taki 20 tllik Ds oyunlari kaldirildi.Sadece satilamamis oyunlar var 20 tl`ye.Ama ben Metroid Prime Hunters DS ,Zelda Phantom Hourglass ve Need For Speed Pro Street`i 20 tlye almistim media markttan.
  • peki tesekkur ederim. insallah yine bu tarz kampanyalar baslar :)
    bir de sizce, 3ds ciktigi icin ve dogal olarak onun oyunlari da raflarda gorulmeye baslandigi icin, ds oyunlarini raflardan kaldirirlar mi? satislarini keserler mi?
    ds'e yeni oyun cikmaz artik belki ama su ana kadar cikmis olan oyunlari, ne kadar daha satisa sunulur sizce ? :)
  • Arşvimde fazla olan oyunları satıyorum ;http://forum.donanimhaber.com/m_50829164/mpage_1/f_/key_//tm.htm#50829164
    GTA CW de mevcut,sadece incelemesini yazmak için almıştım sonrasında 1 tane daha geldi elime ve bu satışa sunduğumu oynamadım bile yani jelatini yok sadece sıfırdan tek farkı bu

Bölüme mesaj yazmayalı 2 yılı geçmiş sanırm
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetoguzderin

quote:

Orijinalden alıntı: korkuadam

quote:

GTA 20 TL, Splinter Cell ve Street Fighter Yurtdışında bile en az 65 TL. 20 TL bile olsa gta idare eder.
    @modernova ;Gta: Chinatown wars nerde 20 liraya gördün modern nova bildiğin bi yer varsa söyleyebilirmisin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ed_al -- 29 Ağustos 2011; 13:49:54 >

• 45 liraya satıyorum ilgilenen varsa...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.