arkadaşlar tda7294 ü şimdi bağladım canavar gerçi biraz ısınıyor ama soğutucu ve fanla iş tamam
şimdide sıra sub filtre katında geç de oldu yarın işten gelince yapacağım artık
BU DA BAŞKASI
SANIRIM ŞİM Dİ TAMAM
BU DA BASKI DEVRESİ
DAHA ÖNCE ARKADAŞ SORMUŞ TRİMPOTLAR NE İŞE YARI YO DİYE FREKANS BANDINI AYARLIYO
İSTEYEN OLURSA PRO SHEMALAR VERİLİR:::::::::::::::::::::::::::.
1. trimpot 45 den 90'a frekans ayarı 2.ise band genişliğini ayarlıyor...:)
ARKADAŞ BELİRT MİŞ TSKLER
BİDE BUNA Bİ FİKİR VERİN BAKALIM BUNUN İÇİN FORMDA BAŞLIK AÇTIM AMA DAHA YAZAN OLMADI
EĞER PRO KABİN TASARIMI İLE İLGİLENİYOSANIZ Bİ FİKRİNİZ VARDIR VEYA İLGİLENENLERİN FİKRİNİ BANA ULAŞTIRIN
BUNA B&C 18" 2000W HP KULLANACAĞIM
yaw ne güzel tda7294 ile müzik dinliyordum son seste kendi sesimi bile duyamıyordum birden ses gitti galiba entegre uçtu neden oldu anlamadım düşük voltajlada besliyordum 2x24 voltla çıkışında 20000mf kondansatörle ses gitti voltaj var üff yaw
neyse elimde entegrenin yedeği vardı artık onu kullancem
BU FORMADA BULMUŞTUM TDA7294 SEVENLERE
quote:
Orjinalden alıntı: sezer1247
yaw ne güzel tda7294 ile müzik dinliyordum son seste kendi sesimi bile duyamıyordum birden ses gitti galiba entegre uçtu neden oldu anlamadım düşük voltajlada besliyordum 2x24 voltla çıkışında 20000mf kondansatörle ses gitti voltaj var üff yaw
neyse elimde entegrenin yedeği vardı artık onu kullancem
yaw entegre yandı sanmıştım megerse yanmamış kabin içindeki hoparlör kablosu kopmuş nasıl olmuş aklım ermedi
100 wattlık bir amfinin çıkışı zil telini koparabilirmi zil teliyle bağladıydımda şimdi daha kaliteli bi kabloyla bağlıyacam
selam kardeş bende bu anfiyi yaptım ama stand by mute özelliklerini nereye bağlicam bana yardımcı olabilirmisin lütfen????
quote:
Orjinalden alıntı: AYDIN_CENGİZ
bi de benden sana filitre
/>
/>
yaw bu filtreler bi oto anfisinin onune konur mu?
quote:
Orjinalden alıntı: tda 1562q
selam kardeş bende bu anfiyi yaptım ama stand by mute özelliklerini nereye bağlicam bana yardımcı olabilirmisin lütfen????
hocam hangi amfiyi yaptın burada iki tane amfi devresi var
tda7294 de standby ve mute uçlarını direk + ya verirsen devren çalışır
hocam ikiside birlikte artıyamı yoksa boş bıraksakta olurmu?
quote:
Orjinalden alıntı: tda 1562q
hocam ikiside birlikte artıyamı yoksa boş bıraksakta olurmu?
hocam ikisini birden + ya bağlayacaksın yoksa çalışmaz.devre standby ve mute uçlarını + ya verince aktif oluyor
inşallah dediğin gibidir kardeş sağolasın
kardeş ben valla öle çalıştırıyom bangır bangır bağırıyo yakında kapıya dayanıt-rlar ama neyse
selam kardeşim anfi güzel ama sesi az çıkıyo gibi yoksa trafo olarak güçlü bişemi kullanacağız örneğin kaç wattlık olacak yardımcı olursan sevinirim byeee
hocam 100watt amfi zaten bunu beslemek için 100watt veya 150 watt iyi olur. bende trafo yoktu o nedenle 90 wattlık 2x24 voltluk trafolarla besliyorum seside çok iyi çıkıyor.son seste dahi hiç boğulma yok.birde bazı entegreler lehimlenirken fazla ısınmamalıymış ses kalitesşnde falan düşme oluyormuş yani yavaş yavaş lehim yapılması gerekiyormuş.ben doğrusu hiç karşılaşmadım ama dikkatli olmakta fayda var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme