Şimdi Ara

Ucuz,kaliteli 70-100w rms stereo anfi önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu özelliklere uyan bir anfi devresi arıyorum.Bana devre olarak ne önerebilirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiderman065 -- 9 Ağustos 2006; 21:57:25 >

• Yardım edebilecek biri yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spiderman065

Yardım edebilecek biri yok mu?
    ucuz olsun istiyorsan piyasada adı çok geçen bir entegre var tda7294 100 wattlık bir çıkış gücü var 2x35 volt beslemesi

• quote:

Orijinalden alıntı: sezerkıran

ucuz olsun istiyorsan piyasada adı çok geçen bir entegre var tda7294 100 wattlık bir çıkış gücü var 2x35 volt beslemesi

Alıntıları Göster
    Bu amfi mono değil mi?Ben stereo yapmak istiyorum.Bir de bu devrede hata yokmu sol taraftaki 22uf lik kondansatörün + ucu gnd ye bağlanmış?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiderman065 -- 11 Ağustos 2006; 19:06:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: spiderman065

Bu amfi mono değil mi?Ben stereo yapmak istiyorum.Bir de bu devrede hata yokmu sol taraftaki 22uf lik kondansatörün + ucu gnd ye bağlanmış?

Alıntıları Göster
    iki adet 7294 u stereo kullanablırsın cok fecı sesı war benım arkadaslarım yapmıstı öve öve bıtıremıolar walla 30cm sw beslıolar o amfı ıle yınede sen blırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: firtikk

iki adet 7294 u stereo kullanablırsın cok fecı sesı war benım arkadaslarım yapmıstı öve öve bıtıremıolar walla 30cm sw beslıolar o amfı ıle yınede sen blırsın

Alıntıları Göster
    entegrenin fiyatı 3-4 ytl gibi bişiy zaten az elemanla yapılıyor iki tane yapabilirsin.eğer uygun değil dersen tda7375 derim bu entegre 4-5 ytl gibi bir fiyat olması lazım 2x35 watt lık çıkış gücü var 12 volt ta beslemesi arabada falan rahat çalışır eğer gücü az dersen artık sana stk önereceğim onlarda baya tuzluya gelir en son stk465 almıştım 2x35 watt çıkışı var 8 dolardı yanlış değilsem ama sesi de harikadır bu entegrelerin

tda7375 in devre şeması

• quote:

entegrenin fiyatı 3-4 ytl gibi bişiy zaten az elemanla yapılıyor iki tane yapabilirsin.eğer uygun değil dersen tda7375 derim bu entegre 4-5 ytl gibi bir fiyat olması lazım 2x35 watt lık çıkış gücü var 12 volt ta beslemesi arabada falan rahat çalışır eğer gücü az dersen artık sana stk önereceğim onlarda baya tuzluya gelir en son stk465 almıştım 2x35 watt çıkışı var 8 dolardı yanlış değilsem ama sesi de harikadır bu entegrelerin

tda7375 in devre şeması

Alıntıları Göster
    sezer bu figure 2 deki amplinin çıkışlarında hangi numaralı uç + hangisi - aydınlatırsan sevinirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100w yada üstü amfi tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    hpm 60 hoparlöre anfi tavsiye
    11 yıl önce açıldı
    amfi için uygun hoparlör
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

Arkadaşlar profilimde mail adresimi değiştirdim aktivasyon maili bir türlü gelmedi.Şifremi unuttum bölümünde de sürekli şifreyi kendime yolluyorum gelmiyor

Neyse eski adım''spiderman065'' idi .Sorum şu 2 tane devre yapınca subwoofer ı hangisine takıcam yoksa 2 tane mi subwoofer gerekiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: stromkreis

quote:

Arkadaşlar profilimde mail adresimi değiştirdim aktivasyon maili bir türlü gelmedi.Şifremi unuttum bölümünde de sürekli şifreyi kendime yolluyorum gelmiyor

Neyse eski adım''spiderman065'' idi .Sorum şu 2 tane devre yapınca subwoofer ı hangisine takıcam yoksa 2 tane mi subwoofer gerekiyor?

Alıntıları Göster
    ıkısını ayrı ayrı kullan bırısıne sub dıerıne kolon baala

• quote:

Alıntıları Göster
    stk 4048 yaptım. tda7294 te yaptım bolbol. biri 200 öbürü 100 watt. eğer subwofer besleyeceksen stk yı tek geçerim. distorsiyon özellikleride tda dan daha başarılı. ama şuda var. tda7294 zayıf bir çıkışı yok kesinlikle. şu an evde kullandığım amfimi (tda7294) keşke yarı sesde kullanabilsem (komşular olmasa). arasıra kısa bir anlık ses veriyorum. 25 cm lik subwofer evi bir sallıyor. zevkimi alamadan geri kısıyorum. bu şartlar altında stk4048 bir apartman dairesi için imkansız bir projedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osman_goksel -- 13 Ağustos 2006; 23:31:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: osman_goksel

stk 4048 yaptım. tda7294 te yaptım bolbol. biri 200 öbürü 100 watt. eğer subwofer besleyeceksen stk yı tek geçerim. distorsiyon özellikleride tda dan daha başarılı. ama şuda var. tda7294 zayıf bir çıkışı yok kesinlikle. şu an evde kullandığım amfimi (tda7294) keşke yarı sesde kullanabilsem (komşular olmasa). arasıra kısa bir anlık ses veriyorum. 25 cm lik subwofer evi bir sallıyor. zevkimi alamadan geri kısıyorum. bu şartlar altında stk4048 bir apartman dairesi için imkansız bir projedir.

Alıntıları Göster
    stk4048 le bi maceram olmuştu. oto amfisi yapmıştık. switchmode ile voltaj alıp otoda stk4048. 30 cm bi subwofera takmıştık. arabanın vidaları sökülecek gibiydi. yarım saat sonra bi yanık kokusu.
    switch mode daki mosfetler patır patır patlamıştı. ne günlerdi hey hey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osman_goksel -- 14 Ağustos 2006; 0:18:03 >

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Ben bu işi tam anlamadım tfa7294 devresine isteğe göre subwoofer yada normal kolon bağlanabiliyor mu?İkisinin bir farkı yok mu?

• quote:

quote:

Ben bu işi tam anlamadım tfa7294 devresine isteğe göre subwoofer yada normal kolon bağlanabiliyor mu?İkisinin bir farkı yok mu?

Alıntıları Göster
    bağlanır tabi neden bağlanmasın. az deil sonuçta 100 w lık amfi.
    piyasadaki hazır hoparlörler (creative, logitech) subwooferları kaç watt sanıyorsun. 20-30 watt civarı çoğu
    quote:

Orjinalden alıntı: stromkreis

quote:

• quote:

bağlanır tabi neden bağlanmasın. az deil sonuçta 100 w lık amfi.
    piyasadaki hazır hoparlörler (creative, logitech) subwooferları kaç watt sanıyorsun. 20-30 watt civarı çoğu
    quote:

Orjinalden alıntı: stromkreis

quote:

Alıntıları Göster
    devreyi bu haliyle yaparsan normal kolon bağla.ama subwofer a bağlayacaksan bence subwoofer filtresi yap daha sağlıklı olur

• quote:

devreyi bu haliyle yaparsan normal kolon bağla.ama subwofer a bağlayacaksan bence subwoofer filtresi yap daha sağlıklı olur

Alıntıları Göster
    evet subwofer çalıştıracaksan filtreyle daha iyi verim alırsın. böylece subwofera sadece bas sesler gidecek ve verim artacaktır.
  • quote:

evet subwofer çalıştıracaksan filtreyle daha iyi verim alırsın. böylece subwofera sadece bas sesler gidecek ve verim artacaktır.

Alıntıları Göster
    bi de benden sana filitre

• quote:

Orijinalden alıntı: AYDIN_CENGİZ

Alıntıları Göster
    baskılı devresi

• quote:

baskılı devresi

Alıntıları Göster
    vayy hocam yeni bir sub filtresi çok iyi ya en kısa sürede deneyecem inşallah elimde 741 kalmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezerkıran -- 16 Ağustos 2006; 22:54:37 >

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: AYDIN_CENGİZ

/>

/>

Devre için teşekkürler.
    Devredeki trimpotlar ne işe yarıyor?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: AYDIN_CENGİZ

/>

/>

Devre için teşekkürler.
    Devredeki trimpotlar ne işe yarıyor?

Alıntıları Göster
    1. trimpot 45 den 90'a frekans ayarı
    2.ise band genişliğini ayarlıyor...:)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.