Şimdi Ara

UCUZ KİTAP AL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Açıkcası internetten kitap alırken çok katıyım ben, bana göre internetten kitap alınacak birkaç site var, İdefix, DR, kitapyurdu vb. Gerisinin bir önemi yok bence. Çünkü bu üçünün çok çok ciddi lojistik destekleri var, eğer aradığınız kitap yoksa depolarında, DR kendi mağazalarında aratıyor, oralardan bulursa onlardan talep ediyor sonra size geliyor mesela. Yani mağdur olmuyorsunuz, kitabın baskısı falan yoksa geri iade ediyorlar paranızı sadece. Onun dışında hiç sorun yaşamadım diyebilirim.
    İdefix zaten doğan grubuna ait, aynı firmalar ikiside esasen.

Kitapyurdu ise zaten kendini kanıtlamış, bence alternatif aramanın hiçbir anlamı yok. Bunlar gayet yeterli siteler.

Not: Birçok bankanın direk olarak DR ile anlaşması var, bu sayede taksit vb. kampanyalardan faydalanabiliyorsunuz.

• Dedigin sitelerin guvenirliligi konusunda kimsenin suphesi yoktur amcak burdan da alisveris yapmis biri olarak gercekten ilgi ve alakalari gayet hos. 43 kitabi 2 gunde elime ulastirdilar diyorum. kitapyurdu geen ay 4 tane kitabi 6 gunde ulastirdi bana vede iclerinde en fazlasi 2 gun tedarikli urunlerdi. Ki zaten konuyu acmadaki amacimda site iyi kullanindan ziyade 2-3 TL gibi komik fiyatlara kitapyurdu ve emsali sitelerdr 10-15 liralik kitaplari satiyor olmalariydi. Kitaplari cogu ise yaramaz diyen arkadaslar var bence onyargiyla yaklasiyorlar.

Eminim ki hicbirimiz bir kitabi fiyatina bakmadan alacak
    kadar zengindegiliz. Kendi ilgi alanima.dair kitaplar buldum belki sizde bulursunuz yararlanirsiniz.diye disundum. Hayirli gunler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitapları bu siteden uygun fiyata alabilirsiniz
     UCUZ KİTAP AL UCUZ KİTAP AL

• Bu sitede kitapları uygun fiyata alabilirsiniz
     UCUZ KİTAP AL

• Bu zamana kadar 4 kez siparis verdim sorunsuz bazi kitaplar kötü cikiyor ama sis ve kavis kitaplari ile kum saati yatinlarinin tamamını aldim sayılır. Begenmediklerimi sahaflarda degerlendiriyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.